Azok a régi szép idők 70-80-90-es évek (beszélgetés)
Véletlenül kerültem ide a hoxára, de most már függő vagyok.
Most olvasom az "Azok a jó kis hatvanas évek"c. könyvet, és tele vagyoknosztalgiával. Hetek óta tépelődök, hogyan indítsak egy klubot, vagy fórumot, ahol azok nosztalgiáznak, akik a hetvenes évek elején voltak gimnazisták,egyetemisták. A kilencvenes években már nem közeledtem a harmadik X-hez, de későn érő tipus vagyok, nem voltam házas, így közelebb álltam a hozátok hasonló koruakhoz. Végigböngészem, miről írtatok már, és ha befogadtok, akkkor én is beszállok.
Köszönöm, nagyon kedves vagy, rengeteg ilyen oldalt végig bömgésztem már, a kutyás perselyről nem mondtam még le, sem a kis lemez autóról, aminek a tetejét kellett megnyomni s szaladt, csak ezek borsos áron vannak itt fent, maradok a lomizás mellett:) Covboy kalap? tornadressz övvel?
én falun töltöttem a nyarakat s amin t leértem, álltam neki a kukoricagórét kisikálni, kidekorálni, régi függöny darabokkal stb. aztán jöhettek a barátnők. Örülök, hogy az unokám nagy kertes házban él, kutya, cica között télen is állandóan az udvaron van, abszolut ingergazdag helyen:)volt egy kedvenc pici négerbabám:( ezt is lehet kapni potom 2.5500.-ft-ért, és bogáncsból csináltunk neki butort:)
Harisnya csizma, belül nylon harisnya féle, kívül valami nagyon vékony műbőr..
Boka csizma, dígos, magas sarokkal.
És pestiek, emlékeztek a régi körútra? Milyen szép volt, ugye? Most meg milyen ronda:(
Én a mai napig wu2 sampont használok:) Igaz kb. 2 éve elrontották, de nem találtam még jobbat.
De jó is volt:)))
A trapper farmerom szárát és a zsebeit anyukám kihímezte, így nagyon egyedi volt, és az alföldi papucs, de szerettem! Ha meguntam, akkor a nagymamám elhordta:) és volt alföldi böbe baba cipőm is és csizmám rövid és hosszú szárú. Kényelmesek voltak:) És igen a kockás ing, meg a matróz csíkos póló:)))) És milyen újra hordani a csöves nadrágot? Én élvezem nagyon:)) Kár, hogy sok ruhámat elajándékoztam, most tudnám ismét hordani őket.
Barna színe volt a sajtnak. Isteni volt.
Sajnos már nem lehet kapni.
Most próbálom be szerezni azokat a játékokat amikkel én is szívesen játszottam.
Fa építő kockát most is lehet kapni, meg babylont is de sajnos már a pálcikák nem színesek
Van egy 2 éves kisfiam minden délben le teszem aludni és akkor dia filmet olvasok neki és evvel alszik el.
38 éves vagyok én is nagyon szerettem mikor a szüleim mesét olvastak el alváskor.
Megtalálták nekem. Tom Jones - Delilah [link]
És rengeteg dala van itt fönnt. Azoknak akik szeretik őt.
osztom a velemenyed teljes mertekben.
a wu 2,es a jo kis Melinda sampon:)))
Alan Jackson Nekem kantris, de jóóó.
Creedence Clearwater Revival - Hello Mary Lou
Creedence Clearwater Revival - Who Stop The Rain
Dean Martin - Mambo Italiano
Declan Galbraith - Amazing Grace
Bob Marley - Bad Boys
Köszönöm. Chris Rea - Auberge ezt sokan ismerik. Vagy ha így nem is, de meghalják!!!
Van egy momu.hu-s zenei oldal. rengeteg régi zenét halgathatunk.
Bee gees, ac dc, abba, Britney Spears, Bruce Springsteen, Ciara, Beyonce, Bill Withers stb. Érdemes keresgélni, regisztrálni kell. Letölteni nem lehet csak hallgatni...
(A zeneszöveg külföldin találtam letölthető csengő hangot a neveket a keresőbe, és soknak van fönnt több kevesebb zenéje...)
További ajánlott fórumok:
- Rég volt, szép volt /régi idők emlékezetes tárgyai /
- Mennyire ítéled el azokat akik csak 1-1 hozzászólás miatt új névvel regisztrálnak, majd visszatérnek eredeti nevükhöz nem vállalva önmagukat
- Régi kádat mivel lehet kimosni, hogy szép fehér legyen az alja?
- Ti vissza szoktátok olvasni a régi e-mailes levelezéseiteket, sms-eket? Amik azoktól jöttek, akik fontosak nektek?
- Én nagyon szeretem a régi szép dalokat hallgatni, és ti?
- Ó! Azok A Régi Jó Kis Közösségi Játékok!!