Azok a régi szép idők 70-80-90-es évek (beszélgetés)
Emlékszem a mamáéknál mindig kaptam csutkababát rajzoltam neki szemet szájat mindig azzal játszottam.Tudja valaki miről beszélek????????
Nem volt drága mindenttudó B....e baba.
reszben igen....
es reszben a rohano vilage
huuu, igen...
en sokat voltam nyaron a draga nagyszuleimnel.
at o tanyajukat gyumolcsos vette korul...
homok, es homok...
meseljem meg??? :))
mondom nekik:santaiskola...
humocska,
fogocska,
kiutocske
ugy neztek ram, mint ha kinaiul mondtam volna,fogalmuk nem volt mirol beszelek...
szomoruuuuuuuuuuuuu
:)))
bizony a sarnak :)))
a multkor mondom nekik, ugyan mar gyerekek, (epp szulinap volt nalunk,es volt egy csomo gyerek)
bent ultek a sz.gep elott,az egyik jatszott, a tobbi kis mokus meg korululte,es nezte.DDD
annyira szomoru...
es mondtam nekik, mert nem menntek ki az udvarra,szep az ido...
es jott a valasz korusban:de mit csinaljunk kint??
Én is jóérzéssel gondolok vissza a gyermekkoromra.A mai gyerekek már úgy ítélik meg egymást hogy ki milyen ruhában jár stb...
Erre volt jó az iskolaköppeny pedig de utáltuk.... de mégis hasznos volt.
sziasztok,
en is almondhatom, hogy szep, elmenydus gyerekkorom volt,sokat jatszottunk ,kint a szabadban, nem volt ennyi hulyeseg ami a gyerekeknek ma meg van.
es megis boldogabbak voltunk, mint ok most.
es nem csak boldogabbak,sokkal jobban szerettuk, tiszteltuk a szuleinket, az idoseket, tanarokat...
a mai fiatalsag, meg ...inkabb nem is irok semmit :)
Nekem jó gyermek és fiatal korom volt,bár egy osztályidegen család gyermeke voltam.
A barátnőmmel bárhova elmehettem anélkül,hogy félni kellett volna,hogy megtámadnak .Gellérthegy,Jánoshegy,vagy akárhova.
Később a gyermekem ingyen nyaralhatott valamelyik
üdülőben,ma két hétre nem tudja a többség befizetni gyermekét.
További ajánlott fórumok:
- Rég volt, szép volt /régi idők emlékezetes tárgyai /
- Mennyire ítéled el azokat akik csak 1-1 hozzászólás miatt új névvel regisztrálnak, majd visszatérnek eredeti nevükhöz nem vállalva önmagukat
- Régi kádat mivel lehet kimosni, hogy szép fehér legyen az alja?
- Ti vissza szoktátok olvasni a régi e-mailes levelezéseiteket, sms-eket? Amik azoktól jöttek, akik fontosak nektek?
- Én nagyon szeretem a régi szép dalokat hallgatni, és ti?
- Ó! Azok A Régi Jó Kis Közösségi Játékok!!