Az idő (beszélgetés)
Tőled semmiért, tőle, mert az agyamra megy!
Ez jó! :-)
Én meg visszaléptem, hogy megkérdezzelek: miért kérdezed?
Jajj, ne haragudj, nem neked szántam volna, hanem a fórum indítónak!
Várom a derülést tovább.
(Hátha derűs hozzászólások is lesznek...)
Idővel, mindenki derül. :-)
Nincs ezzel semmi baj...
Engem A császár új ruhája mesére emlékeztet...
(Kezdettől olvasom, és egyre várom, várom, hogy majd egyszercsak kiderül valami...)
Jó éjt idő van. Szép álmokat mindenkinek.
Megoldottam. Hála Neked. Már nagyon idegesített. Köszönet érte.
Érdekes, hogy egy koldus üzenete, hogy tud ennyire elveszni a saját egónkba. Kérlek, felejtsétek el azt a nagyképű embert aki ide iirogat, és figyeljetek rá. Egy választ, egy őszinte véleményt szerintem megérdemel.
"Az idő, sokkal jobban bünteti az embereket, mint engem a pénz. Ti a lelketeket adjátok el, amit én őrzök."
Iigy igaz. Amiig valakivel négyzetre nem emeled.
Az idő a mhelyen és várakozás közben mindig túl lassan telik...
Az idődet Te osztod be, vagy Te szorzod fel.
Idővel változunk. Mi döntjük el, hogy határidőkkel, vagy én időkkel. Ha idősek leszünk, elkopnak a határidők az életünkből. Ha elég idősek, eltűnnek. De, nem kell ezzel megvárni a nyugdiijas éveket. Lehetünk fiatalabban is elég idősek ahhoz, hogy a saját időnknek éljünk. Ahogy tettük, azt fiatalon is. Csak ez a köztes, intelligens korszakunk, egyre tovább tart, egyre gőgösebb, egyre hazugabb, egyre őrlőbb. Kihasznál minket, és mi hagyjuk. Mit ad cserébe? Pénzt? Elismertséget azért, mert lojálisan őrlődünk a malomkerekei közt? A csalódás, nem hamupipőke, és nem a királyfi, hanem a lelkünk, amit eladunk. Subáért, gubáért.
Hamupipőke felébred, de az intelligens suba-guba bolygónak hálás, nem a királyfi csókjának. Kellenek a túlélők. Bár elég megalázó, és nem jól fizet. De, éltetőbb szerrel etet, mint az intelligencia. Az intelligencia nem tud szeretni, nem tudja felébreszteni Hamupipőkét, bármennyire is azt akarja elhitetni mindenkivel. Hazudik.
A suba guba bolygón, talán nem is baj, ha sok a válás. Ébred a szerelem.
Igazad lehet. Valósziinüleg, nem azon a bolygón, amit példának hoztál fel. Te azon élsz?
Melyik bolygón élsz?
Korábban főleg nem játszottak az érzelmek a házasságkötésekben. Guba a gubához, suba a subához. Ismerős?
Az csak a mesében volt, hogy jött a királyfi fehér lovon és és feleségül veszi a szutyok Hamupipőkét.
És, visszatérve az időhöz. A gazdaság malomkereke, az idő.
Igen, ez nagyon igaz. Köszönhetően, a családösztönző gazdasági programoknak is. Az értékválasztásunknak. De, hát erre sarkalnak mindenkit. Pont mint, a svájci hitel. Gazdasági társaságok születnek meg, a régi családi modell helyett. Házassági szerződések? Mi van? Hogy, juthattunk idáig? Régen az égben köttetett, ma a zsebekben. Régen összeadtuk a sziivünket, és egy életen át szerettük mindenünk. Ma összeadjuk minden másunkat, és egy életen át matekozunk. Jó reggelt, mindenkinek.
A szerelem örök, csak a tárgya változik 😁
Roppantul érdekes fórum ez:)))