Az idő (beszélgetés)
Vigyázz!
Fordított pszichológia alkalmazása:D:D:D
Jaaa!...és mindenki fontos valakinek.
Van akit a kedvec állata várja a kapuban, annak Ő a fontos.
Van a kit a párja/féje/élettársa, annak Ő a fontos.
Van akit az anyukája, van akit a gyermeke és van akit a díszhala...stb-stb-stb.
Én a percek, az órák, az idő nézegetése nélkül és annak számolgatása hiányában is tudom, hogy kinek vagyok fontos és kinek nem, vagy éppen ez fordítva. Az időnek annyi köze lehet hozzá, hogy akire 10 éve megharagudtam, az idő múlásával, már letojom.
Nem a Hoxa népe az iránymutató számomra (eltekintve jó néhány ismerős), hogy mennyire lehetek fontos. Talán semennyire, mert ugyanolyan Hoxa felhasználó vagyok, mint itt bárki más.
👍
Kötik a határidők.:)
Csak annyira ismerünk amennyire meg lehet ismerni valakit a kérdései, hozzászólásai által.
Hogy mennyire vagyunk elfoglaltak? Mindenki aszerint amit bevállalt a saját 24 órájából. Igen, ma így működik a világ. Nem teheti meg mindenki, hogy Tarzan legyen. Mert el kell adni az idejét munkaidőként.
Al Di Meola-tól több bölcsességet várnék.
Aki az időt számolgatja, azt lesi, az az ember mellett elmegy az élet, míg a számolgatásával van elfoglalva.
Nem az idő hosszával kell foglalkozni, hanem a milyenségével, hogy azt megfelelő tartalommal tudjuk megtölteni, ki-ki a maga szemszögének megfelelően.
Határidő... Nekem nincs.
Nem szorongat az idő és bajom sincs vele.
Csak te erőszakoskodsz.
Köszönöm, de nekem nincs problémám az idővel, a határidőkkel.
Milyen számot vársz? Mit fejezzen ki az a szám?
Általános válaszom: 42
Mit kellett volna végigolvasni? A hozzászólásaidat?
Ábrándozol itt egy olyan világról, ahol az emberek nincsenek időhöz kötve, akiknek nem arról szól az életük, hogy az óra diktál?
Határidős problémáid vannak? Te vállaltad? Ajánlom egy időmenedzsment előadás hallgatását.
Vagy talán kezdj el dolgozni azon, amit határidővel bevállaltál.:)
Ha arra van igényed, hogy tarzanként élhess, akkor valósítsd meg. Mert lehetséges, csak qva sok anyagi erőforrás kell hozzá.
Vagy másik pl a homeless, az erdőlakó. Az, aki kivonul a társadalomból és nem kötelezi semmi. Viszont nem is részesül semmiben.