Az exem nagyon gonosz velem (beszélgetés)
de miert akarod szinte kozvetlen a szakitas utan azt eroltetni, hogy ti ketten jol meglegyetek? olyan ritka az, hogy szakitaskor mindket fel mar regota csak baratian erez, es maga a szakitas sem jelent semmit, mint a feher hollo
jobban jarsz, ha elfogadod, hogy nala ez most igy csapodik le. nem hiszem, hogy barmi rosszat akarna neked, csak vergodik. majd elmulik, de nem 2 nap alatt fog. engedd el ezt egy picit, ne foglalkozz vele, plane ne cseszegesd ezzel, es magadat se huzd fel. majd valtozni fog a szitu
szerintem azert viselkedik igy, mert azt gondolja, hogy te milyen konnyen tulleptel, es milyen egyszeruen kezeled a szitut, meg jol megvagy nelkule, es ezen kiakad. valoszinuleg sokkal tobbet ernel el azzal, ha azt mondanad, neked is nagyon nehez ez a helyzet es nem tudod, hogy kezeld normalisan, de orulnel, ha azert ti ketten jol tudnatok kommunikalni, es szamithatnatok egymasra, foleg a gyerek miatt
akkor majd ugy erzi, nemcsak szamara nehez ez, hanem neked is, es nem fog genyoskodni (annyit :D)
sok ferfi nem tudja kezelni a kenyes szitukat. szerintem ne fujd fel. nyugodtan raszolhatsz, ha nem koszon vagy ha szamodra banto stilusban beszel veled. de ne balhezva
ne vard, hogy egy szakitas utan puszipajtasok es jo haverok lesztek. lehet, hogy annak is eljon az ideje. de a pasik nagyon hulye modon tudnak viselkedni. szerintem eleg lesz, ha helyre teszed anyja helyett :D
Az, hogy kimert, tavolsagtarto, meg nem gonoszsag.
Gondolom, igazabol nem is tudja, hogy viselkedjen.
ha te sem mergesited el, akkor majd valtozik a helyzet. 1 honap az rovid ido. ha nem is haraggal, dramaval valtatok, a szakitas sosem egyszeru. mindenkit maskent visel meg, mas viselkedest valt ki belole
szerintem ne probalj ezen valtoztatni, eroltetni, hogy o milyen. legyen tovabbra is normalis, kedves vele, amennyire kell vagy szukseges, o is valtoztatni fog majd a viselkedesen. ha erolteted, lehet, csak azert is hulyen viselkedik
További ajánlott fórumok:
- Azt érzem nem törődik velem eleget.. és ez nagyon bánt! :((
- Mit tegyek, ha nagyon egyedül érzem magam? Kezdek begolyózni. Barátom nem foglalkozik velem.
- Mi a véleményetek azokról a barátnőkről, akik "nagyon szeretnek", de folyton sértő megjegyzést tesznek rátok?
- Mit tegyek ha a párom már nem először vert át, és a számítógépes játékok hatására már durvábban is bánt velem, de nagyon szeretem?
- Mi a véleményetek Béky Lászlóról? Tud segíteni, nagyon súlyos tüdődaganatos betegeken?
- Újra kezdenénk az exemmel, de nagyon félek!