Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szülés után borzasztó állapotban vannak a fogaim fórum

Szülés után borzasztó állapotban vannak a fogaim (beszélgetés)

23. liliom10 (válaszként erre: 22. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 12:00
Olvasd el újra, mit írtam ! Felsoroltam, mik fontosabbak a fogselyemnél, nem azt, hogy ne használd ! Ha hagyod az ételmaradékokat a fogaid között fél óráig vagy tovább, hiába fogselymezel !
22. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 17. - K-né Zsóka)
tegnap 11:19

Mi volt abban a sértő, hogy ne okoskodjon, ha nem ért hozzá???

Ennyire ne legyen már anyám asszony katonája. :D Érdekes más tudott normális választ adni.

De aki olyat ír, hogy ne fogselymezzek az nem jó tanácsot ad!

21. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 16. - Kispocok)
tegnap 11:17
Köszönöm, nézetni fogok. :)
20. birebora (válaszként erre: 18. - Liliom10)
tegnap 04:59

Hát ez van:) Nem mindenre és mindenkire kell időt szánni. Vannak dolgok amelyek két mondatnál többet nem érnek.

Elolvasva a FI indulatát már nincs mit mondanom.

19. Lady Lavender (válaszként erre: 12. - Liliom10)
tegnapelőtt 19:47
Minden migyiken gyűrű? Olyan nincs. Hantázz elhihetot!
18. liliom10 (válaszként erre: 15. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 17:32
A fórumodra nem azért szántam időt, hogy sértegess, hanem segíteni próbáltam ! Már 2x bántottál meg, észrevetted ? Jobban is el tudom tölteni az időmet, mint hogy veled vitatkozzak. Garantálom, hogy tovább romlanak a fogaid, ha gyenge a fogzománcod, és akármit eszel, semmilyen étel után nem mosol fogat ! Csodálatos mosolyod lesz a mákos tészta után !
17. K-né Zsóka (válaszként erre: 15. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 17:06
De az volt! Csak neked nem tetszett! Ezért elég sértőn nyilvánultál meg, de ezt te is tudod.
16. kispocok (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 14:45
Aha meg ahol vasat, vitamin, ásv. szintet néznek Synlabnak tuti van, biztos máshol is, oda jártam más nyavalya miatt
15. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Tai)
tegnapelőtt 14:24
Mert ez nem volt értelmes válasz...
14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Liliom10)
tegnapelőtt 14:24

Több dentálhigiénikust is követek Instagramon, és ott mondják, hogy tilos.

Örülök, hogy neked klasszak, nekem is azok voltak a szülés előtt. :(

13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - Kispocok)
tegnapelőtt 14:22

Hm, köszönöm. Eddig a legnormálisabb válasz, amit kaptam! 😊 Nézetek labort, teljes vérképet kérjek?

Fogkrémet is kipróbálom, köszönöm! 😊

12. liliom10 (válaszként erre: 11. - Kacsahercegno)
tegnapelőtt 13:06

Savas ételek után jobb várni egy órát a fogmosással. De minden rontja a fogakat,amiben cukor van vagy liszt !

A genetika is számít, ez igaz.

Nekem volt fiatalon fogszabályzóm, minden fogon fémgyűrűvel. Csak akkor ettem, ha nálam volt a fogkefe, és minden evés után rögtön fogat mostam. Egy fogam se lett szuvas !

11. Kacsahercegno (válaszként erre: 8. - Liliom10)
tegnapelőtt 12:52
Amúgy ez tényleg így van, savas ételek után különösen nem ajánlott egyből fogat mosni, mert meggyengíti a fogzománcot. De igazából evés után általánosságban nem ajánlják. Nagyon jó, hogy klasszak a fogaid, de ez genetika kérdése is, meg a terhesség alapból fokozza a hajlamot. Én rengeteg édességet ettem az elmúlt 30 évben és soha nem mostam utána fogat csak reggel+este, és kb. 2 szuvas fogam van. Van olyan ismerősöm aki meg alig nasizik és egyszerűen egyik foga a másik után romlik el, pedig nálam jobban odafigyel rájuk.
tegnapelőtt 12:27
Ha esetleg refluxos vagy mint én, vagy voltál terhesen, sok sav tönkrevágja. Nem csak ápoláson múlik sajnos, tesómmal egyformán mossuk és neki rosszabb szülés után gáz, anyósomé szó szerint darabokban tört :( Egy labor jó lenne privát. Ca szerves kell, legtöbbe beledobják a szar karbonátot, mellé D és K vitamint. És Biorepair fogkrém ha gondolod kipróbálni, nekem jó.
9. Tai (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 12:12
A minimum egy "köszönöm" lett volna, okoskodás nélkül hogy vársz normális válaszokat? Hmm??
8. liliom10 (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 11:52

Ki mondta, hogy evés után fél órával szabad fogat mosni ? Ez biztos, hogy nem igaz !

A Te fogaid romlanak, nem az enyémek ! Már nyugdíjas vagyok, és majdnem minden fogam megvan !

tegnapelőtt 11:41
Azt nézd meg hogy biztos van-e benne fluorid, én volt már, hogy véletlen menteset vettem, és fel sem tűnt ._.
tegnapelőtt 11:23

Ha te ennyire értesz hozzá, miért indítasz fórumot?

Meg tudod oldani a problémáidat az itteni tanácsok nélkül is.

5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - 80ASIQ)
tegnapelőtt 10:52
tudsz ajánlani? :)
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Liliom10)
tegnapelőtt 10:52

Szia, alapból szedek D vitamint, mert fontosnak tartom. Ca-t is szedtem a terhesvitaminom mellé.

Fogselmyezni meg kell, mert sok lepedék telepszik meg a fogközökben.

Evés után fel órával lehet csak fogat mosni. Ha ennyire nem értesz hozzá, ne okoskodj. :/

3. liliom10 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 09:57

Szedtél a terhesség alatt D- vitamint ? Ettél elég kálciumot ? Ha most szoptatsz, most is szedd ezeket, táplálkozz egészségesen !

A fogselyem nem olyan fontos, mint a helyes fogmosás, jó fogkefe, és kevés olyan szénhidrát, ami rontja a fogakat. Ha pl. sütit, kekszet eszel, gyorsan fogat kell mosni utána !

tegnapelőtt 09:52
Együttérzésemen kívül sajnos nem tudok mást tenni... Próbálnék minél jobb fogkrémet találni.
tegnapelőtt 09:35

Sziasztok!

Szülés után borzasztó állapotban vannak a fogaim, hihetetlenül gyorsan szuvasodnak, pedig rendszeresen mosom, fogselymezek.

Most is bedurrant az arcom, mert a rossz fogamból letört egy darab. :(

Antibiotikumot kell szednem, aztán rá egy hétre ki is húzzák.

Annyira el vagyok keseredve. :(

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook