Szülés után borzasztó állapotban vannak a fogaim (beszélgetés)
Mi volt abban a sértő, hogy ne okoskodjon, ha nem ért hozzá???
Ennyire ne legyen már anyám asszony katonája. :D Érdekes más tudott normális választ adni.
De aki olyat ír, hogy ne fogselymezzek az nem jó tanácsot ad!
Hát ez van:) Nem mindenre és mindenkire kell időt szánni. Vannak dolgok amelyek két mondatnál többet nem érnek.
Elolvasva a FI indulatát már nincs mit mondanom.
Több dentálhigiénikust is követek Instagramon, és ott mondják, hogy tilos.
Örülök, hogy neked klasszak, nekem is azok voltak a szülés előtt. :(
Hm, köszönöm. Eddig a legnormálisabb válasz, amit kaptam! 😊 Nézetek labort, teljes vérképet kérjek?
Fogkrémet is kipróbálom, köszönöm! 😊
Savas ételek után jobb várni egy órát a fogmosással. De minden rontja a fogakat,amiben cukor van vagy liszt !
A genetika is számít, ez igaz.
Nekem volt fiatalon fogszabályzóm, minden fogon fémgyűrűvel. Csak akkor ettem, ha nálam volt a fogkefe, és minden evés után rögtön fogat mostam. Egy fogam se lett szuvas !
Ki mondta, hogy evés után fél órával szabad fogat mosni ? Ez biztos, hogy nem igaz !
A Te fogaid romlanak, nem az enyémek ! Már nyugdíjas vagyok, és majdnem minden fogam megvan !
Ha te ennyire értesz hozzá, miért indítasz fórumot?
Meg tudod oldani a problémáidat az itteni tanácsok nélkül is.
Szia, alapból szedek D vitamint, mert fontosnak tartom. Ca-t is szedtem a terhesvitaminom mellé.
Fogselmyezni meg kell, mert sok lepedék telepszik meg a fogközökben.
Evés után fel órával lehet csak fogat mosni. Ha ennyire nem értesz hozzá, ne okoskodj. :/
Szedtél a terhesség alatt D- vitamint ? Ettél elég kálciumot ? Ha most szoptatsz, most is szedd ezeket, táplálkozz egészségesen !
A fogselyem nem olyan fontos, mint a helyes fogmosás, jó fogkefe, és kevés olyan szénhidrát, ami rontja a fogakat. Ha pl. sütit, kekszet eszel, gyorsan fogat kell mosni utána !
Sziasztok!
Szülés után borzasztó állapotban vannak a fogaim, hihetetlenül gyorsan szuvasodnak, pedig rendszeresen mosom, fogselymezek.
Most is bedurrant az arcom, mert a rossz fogamból letört egy darab. :(
Antibiotikumot kell szednem, aztán rá egy hétre ki is húzzák.
Annyira el vagyok keseredve. :(
További ajánlott fórumok:
- Te félsz a fogorvosnál? Vagyis a fogorvostól?
- Magán fogorvosnak adnátok hálapénzt?
- Állami fogorvosnál fogpótlásra mik az árak?
- Ha normál rendelésre megyek, kell fizetni a fogorvosnál?
- Ti szoktatok a fogorvosnak hálapénzt adni a körzetes rendelőben?
- 7 éves kisfiam nem hagyja a fogorvosnak hogy kihúzza-betömje a fogát. Mit lehetne tenni?