Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Mi a véleményetek azokról a barátnőkről, akik "nagyon szeretnek", de folyton sértő megjegyzést tesznek rátok? fórum

Mi a véleményetek azokról a barátnőkről, akik "nagyon szeretnek", de folyton sértő megjegyzést tesznek rátok? (beszélgetős fórum)


1 2 3
2010. dec. 5. 20:27
nem igazi barátnők !!
2008. dec. 15. 19:58
Nekem a "legjobb" barátnőm kritizálja a kolleganőjét, kinem állhatja, mindennek elmondja, pufizza, dagadt disznózza, pedigcsak 60pár kg. Énmeg 70pár, ilyenkor nemtudom mit gondoljak, vajon rolam milyen véleménnyel lehet? :-(((
2008. dec. 15. 18:46

Nekem volt egy ilyen kolléganőm, azt hittem jóban vagyunk, de későn nyílott fel a szemem sajnos, először azt gondoltam viccelődik, aztán rájöttem, hogy mélységesen irígy, nem bírja feldolgozni, ha a másiknak egy picivel több, vagy jobb valami.

Sokkal jobban nézek ki (nem csak én gondolom így), 15 évvel vagyok fiatalabb, 30 kilóval kevesebb, 3x annyi hajam van stb... Jobban öltözök, mert eleve minden jobban áll rajtam, de az égvilágon mindent meg tudott rajtam kritizálni. MINDENT! És állandóan, egyre jobban és sértőbben! Úgy megutáltam, mint soha senkit még az életben. Remélem nem is látom többet. Egyébként még a sors is veri, azt kapja, amit megérdemel.

2008. dec. 15. 18:03
Szerintem irígyek, azért sértegetnek.
2008. aug. 18. 16:56
Igen, köszi a hozzászólásokat, már megtettem. Lapátra került a csaj, abszolút nem beszélek vele. Aki kíváncsi a részletekre, az olvassa még el a másik fórumomat is, hogy mi a teendő, ha egy "barátnőddel" nincs rendben, hogyan ráznád le.
2008. aug. 17. 13:53
nem barátkoznék többet vele
66. 236fe2f68e (válaszként erre: 2. - Zsuzsa88)
2008. aug. 17. 12:34

Tudod "védőoltás nincs az irigység ellen" ...

Én kitenném ez ilyen barátnöt, aki szeret az nem sérteget, az a legjobbat akarja neked! ezt ne felejtsd el soha!

2008. jún. 13. 15:19
a barátaim én válogatom meg, és nem ők engem. ha valaki nem szimpi akkor szóba sem állok vele, vagy fogom és már meg is szakítom vele a kapcsolatot
64. 14775640c4 (válaszként erre: 2. - Zsuzsa88)
2008. jún. 13. 15:18

már ne haragudj de elküldeném a pitsába.

és barátkozzon akivel akar.

2008. jún. 13. 14:47
Felejtsd el a csajt,mert ezekkel a sértegetésekkel csak magának akarja bizonygatni,hogy ő a jobb nő.Egyszer egyik kolléganöm mondta nekem,hogy azért jár el nála rondább csajokkal szórakozni,hogy őt szólitsák le a jobb pasik,és ne a barátnöjét.
62. Zsuzsa88 (válaszként erre: 61. - Edb6c38cef)
2008. jún. 13. 12:49
Én is ezt csinálom. Nem keresem. Nemrég még hívogatott, ha esetleg engem nem ért el, akkor természetesen a páromat hívta fel (mekkora egy ribanc!!!!), de mostmár talán kapcsolt, hogy le se szarom. Nekem nem kell egy ilyen barátnő, mert tényleg mindig csak azt éreztette velem, hogy ronda vagyok és kövér, és ő minden pasinak kell, én meg egynek sem. Jah, csak nekem van egy 3 éves 8 hónapos kapcsolatom, neki meg nincs. Van pasija hébe-hóba, most van egy már néhány hónapja, de azt is szegényt csalja keresztbe-hosszába. Annyira megalázó lehet szegény fickónak, mikor együtt mennek bulizni, erre egyik pillanatban még bent van vele a csaj, a másik pillanatban meg kint nyal egy másik hapsival. Még a pasiját is otthagyja buli közben, akkor meg minek kellek én neki? Bármikor mentünk együtt bulizni, garant, hogy max fél óra, és már vagy ott lettem hagyva, mint egy darab szar, vagy játszhattam a gyertyatartó szerepét...
2008. jún. 13. 10:39
Én simán lepattintom az ilyen barátnőt. Nem keresem a társaságát, aztán majdcsak észreveszi magát. Volt pár ilyen az életemben már.
2008. jún. 13. 09:04

irigység, rosszindulat....

Ha mindenkivel ilyen, akkor ez a természete, döntsd el, h bevállalod vagy nem?!

Ha csak veled ilyen felejtsd el!!!

2008. jún. 13. 08:59
az nem barátnő, aki sérteget.
2008. jún. 13. 08:24

Sziasztok, és szia Zsuzsa:):)

Hát hallod, nekem is volt ilyen barátnőm, de hál istennek megszabadultam tőle!

Még régebben történt, mi ovis korunk óta legjobb barátnők voltunk, mindig együtt voltunk.Én elkerültem középsuliba, minden hétvégén kerestük egymást. Mind addig, amíg nem lett pasim, aki mindig jött hozzám, ő egyszer csak nem keresett, mondván, hogy ugy is ott van a barátom, én továbbra is kerestem és mentem hozzá.

Ja azt tudni kell, hogy mielőtt én összejöttem

a sráccal, a srác veleis akart lenni, csak a csaj először hitegette utána átverte és amikor mi összejöttünk kifejezetten örült neki, h végre nem kell hazudoznia a srácnak.

Tehát már fél éve voltam együtt a sráccal, amikor egyszer csak jöttek neki az sms-ek, hogy a barátnő milyen magányos mert éppen rosszban van az aktuális pasijával, és ő igazándiból mindig is szerette az én pasimat stb stb......ilyeneket irt, hát én ugy kiosztottam, hogy nem állt meg a lábán, de ez még nem volt elég. Az anyukája előtt ezt nem merte felvállalni, igy azt mondta, h igazándiból az én pasimat bele szerkesztette ez ő nevével és telefonszámával az smseket a bejövö! üzenetekhez:D:D

Na ezek után mondta azt, hogy sokminden megbocsájtható, de amikor egy ember ilyen gerinctelenül tud hazudni mind a családjának mind a barátnőjének, akkor ez nem hogy nem barátnő, hanem nem is ember.

Én kizárólag akkor beszélek vele, ha valamit nagyon muszáj, sosem goondotam volna róla, hogy ilyen hazug, de örülök, h akkor derült ki.

Azóta már a pasitól is megszabadultam:D:DDe az megint más történet:)

Picit hosszas lett:)Bocsi:)

57. sunbird (válaszként erre: 55. - Zsuzsa88)
2008. márc. 22. 18:06

Itt vagyk, olvaslak. Éppen megérdemelt húsvéti pihinket töltjük, így csak most jutottam gép közelben. Mindenképpen jól csinálod, és örülök, hogy lassan eljutsz addig, hogy lapátra tedd.

Várom a továbbiakat.

puszi

56. mint
2008. márc. 21. 19:05
Szerintem egy "barat" aki mindig serteget nem is igazi barat,mert nem veszi figyelembe az erzeseidet.
2008. márc. 21. 15:53
Mivel elöl deszka, hátul léc, a barátomnak egyáltalán nem jön be. És mivel elég szépen kiélte magát a csaj, elég sokmindent tudunk róla, olyanokat is, amire nem is vagyunk kíváncsiak. Tehát mindenkinek megvan a véleménye róla. És mivel még ilyeneket is csinál, hogy Őt hívogatja, mikor engem nem ér el, még rátesz egy lapáttal, tehát attól nem félek, hogy a barátom fejét elcsavarja, mert a barátom még nálam is jobban utálja. És akkor most velük menjünk tengerre? És hogy ott riszálja magát félmeztelenül? Na neeeeee... Szánalmas...
2008. márc. 21. 15:49
Ja, és a lényeget még nem is mondtam! Amikor hív, és én nem veszem fel a mobilomat, mert épp olyan a hangulatom, hogy nincs kedvem vele beszélni, fogja magát, és hivja a pasimat, merthogy engem nem tudott elérni. Könyörgöm, honnan veszi a merszet, hogy őt hívogassa?! Nem élünk együtt, tehát ha őt hívogatja, nem fog engem megtalálni. A múltkor épp akkor hívott, amikor nálam volt a párocskám, és épp huncutkodtunk. Este 11-kor hívott. Hát nem vettem fel. Olyankor senkinek nem veszem fel. Ha nagyon kellek, hív máskor is. De különben is, nálunk van 1 bizonyos telefonkultúra, és 10 után már nem szoktunk telefonálgatni. És az sem tetszik, ha bennünket hívogatnak késő este. Szóval hívott este 11-kor mobilra. Pasival a lábaim közt nem fogok telefonálni, vele meg végképp nem. Erre amikor kicsöngött, hívta a páromat. Mondtam neki, hogy vegye fel, de engem tagadjon le. Azt mondta, hogy olyan mézes-mázos hangon kérdezte tőle, hogy vele vagyok -e, mint ahogy én szoktam vele beszélni. Undorító ez a csaj! És azóta is, ha én épp nem veszem fel neki a telefont, őt hívogatja.
2008. márc. 21. 15:42
A társaság többi tagja mind tudja, hogy így lesz, úgyhogy előbb-utóbb ő is megtudja, és akkor jön majd, hogy lecsesszen, én meg simán lapátra teszem. Nem szeretek veszekedést kezdeményezni. Még akkor sem, ha nekem van igazam. Így ez esetben sem. Megvárom, hogy ő lépjen (és fog is, amint megtudja), én meg lesorolok neki mindent, hogy mivel bosszantott fel, miért utálom, mit utálok benne, mindent!
2008. márc. 21. 15:39
Háháá! Van új fejlemény. Az volt, hogy a kis drága hívott, hogy a párommal menjünk velük négyesben tengerre. Hát nem cukifalat? Nem is akar rámászni, ááááneeeeem!! Mondtam neki, hogy kössz szépen, de lehet, hogy nem jön össze a tengerrevaló, és kész. Pedig megyünk mi, csak nem görögökhöz, hanem Bulgáriába, és nem velük, hanem egy másik barátnőmmel és a pasijával. A csaj az egyik legjobb barátnőm, a pasija meg az én párom egyik legjobb haverja. Tök jó lesz így. És én hoztam össze őket, hát nem vagyok egy jó arc? :) Szóval velük megyünk, és isteni nyaralás lesz. Tavaly is jó volt, de megbeszéltük, hgy idén azért viszünk magunkkal még valakit, mert 1 hét után azért az ember vágyik a barátokta. Én nyafiztam, Ő meg jött a hülye beszólásokkal, amiket én nem értek, csak a haverjai, szóval az idei talán még jobb is lesz. :)
2008. márc. 1. 22:51
Egyelőre semmi, azóta nem is nagyon találkoztunk :) Vagy ő nem jött el szombaton, vagy én nem... De amint lesz valami, írok!
2008. febr. 29. 09:39
Zsuzsa, mi a helyzet?
49. nóri72 (válaszként erre: 46. - Zsuzsa88)
2008. febr. 15. 02:08
Még mindig csodálkozva olvasom, hogy nem tetted lapátra a csajt. Ne nézz hátra, hogy mi volt régen, jó vagy rossz, a lényeg, hogy most szemét. Mit most, már egy éve!!! Jól teszed, hogy megvéded a kapcsolatodat (legalábbis elég elszántnak tűnsz), egy ilyen fúria soha nem mondd le arról, amit nem kapott meg. Pont azért ilyen aljas, mert valószínűleg mindig is többre tartotta magát nálad, ezzel lassan de biztosan aláásva az önbecsülésedet. Neked megvan, ami neki nem, neked pont az a pasid van, aki neki kell. Szépen kérlek, hogy ne adj neki több alkalmat arra, hogy bántson, inkább támaszkodj azokra a barátnőidre, akik szeretnek. Ne kávézz vele, ne dőlj be neki. Mondd meg neki, hogy vége köztetek minden emberi kapcsolatnak és ne reagálj rá a későbbiekben sem, ha próbálkozik. Mert fog!!! Az ilyen először duzzog, csapkod, szitkozódik majd közeledik, végül beédesgeti magát. És te akkor már nevetni fogsz rajta, mert tudod, hogy mindez végső elkeseredésében van! Akkor már legyőzted!!!
2008. febr. 13. 21:50

Drága Kicsi Lány!

Legyen önbecsülésed, jóértelembe vett büszkeséged és úgy felejtsd el az ilyen "barátnőt", mintha soha nem is ismerted volna! Kell neked, hogy a lelked békéjét valaki gyilkolássza? Ugyan már! Nekem az első és egyetlen igazi barátnőm 19 éves koromban lépett az életembe. Nálam 9 évvel idősebb, igaz rendkívül csinos, agilis nő volt.Egy munkahelyen dolgoztunk 18 évet, ráadásul idővel egymás melletti házba költöztünk. Nekünk egy volt a gondolatunk, még azt is megéreztük, hogy a másiknak fáj valamije, mint az ikrek olyanok voltunk. Sajnos elköltözött, így csak maradt a telefon. A tűzbe mentünk egymásért, a férjeink is részei voltak ennek a barátságnak.Nem lehet leírni azt a szeretetet, gondoskodást, amit egymástól kaptunk. A második babám születése hirtelen történt és a férjem nem a szüleinkhez vitte aludni a nagyfiam, hanem a barátnőmhöz, aki már jött át, hogy minden rendben van-e ? Ugyanis megérezte. Szóval ez a barátság.Ha majd ilyen önzetlen, segítőkész, boldog, mosollyal teli kapcsolatra lelsz, na azt hívják barátságnak! Ahol nem összeszorul a gyomrod, hanem megnyugszik a lelked, ahol a legféltettebb titkodat is biztonságban érzed, szóval ez is a barátság! Amikor a lelkét is eladná érted és a lelked is eladnád érte, mert csak igy tudnál segíteni, akkor igen ez a barátság! A többi csak haver vagy rossz esetben kullancs a lelkeden. Több évtizedes tapasztalatom próbáltam megírni, örömmel töltene el, ha segítene neked.

2008. febr. 13. 21:36
Csak azt ne feledd, hogy a pasiknak imponál, ha egy botsáska legyeskedik körülöttük. Ha nem dobod gyorsan a csajt azt veszed észre, hogy megtéped ugyan de a pasid már az övé. Persze valszeg csak addig fog neki kelleni amig megszerzi, aztán dobja. Te persze visszaveheted, de az már nem lesz ugyanolyan. Ezt csak úgy előzheted meg, ha már most leépited a csajt. Az unokatesó is csak azért kell neki, hogy a pasidhoz közelebb legyen.
2008. febr. 13. 20:41
El sem tudom képzelni, mit irigyelhetne. A kapcsolatomon kívül. Bár neki mindig van pasija (néha több is...). Most nagyon rá van mozdulva a barátom unokatesójára, akivel az enyiméé sülve-főve együtt van. Nem tudom, mi ezzel a célja, lehet, hogy tényleg bejön neki a csávó (nem a legjobb pasi, de a kisugárzása azzá teszi), vagy csak az én barátomhoz akar közel kerülni. De ha kiderül, hogy ez utóbbi, lehet, hogy kicsit összepakolom a csajt. És az sem érdekel, hogy majdnem 1 fejjel alacsonyabb, és 20-25 kilóval könnyebb, mint én. Különben azért tiszteletben tartom, ha valaki gyengébb nálam, de a pasim az enyém, és ha a "BARÁTNŐM" legyeskedik körülötte, azért duplán kiborulok!!
2008. febr. 13. 20:35
Nem tudom, mi a baja, de tényleg nagyon igyexik, hogy megutáljam. Csak az fáj, hogy előtte minden rendben volt. Ha visszagondolok, azóta, amióta a barátommal együtt vagyunk, (lassan 3 és fél éve), azóta nagyon rámozdul a barátomra (az előzőek nyilván nem tetszettek neki...), viszont ezt a rengeteg apróságot kb. 1 éve "követi el". <- hülye megfogalmazás, tudom, de na... :)
2008. febr. 13. 19:40

Ez után a húzás után gondolom tudod mit kell tenned.

Ez a csaj nem a barátnőd, viszont mindent megtesz, hogy szarul érezd magad. Vagy alapból szemét, vagy van valami a te életedben amit ő irigyel, és így akar elégtételt venni.

Ennek az irigységnek a tárgya lehet akár a szülökkel való kapcsolat, akár egy harmonikus párkapcsolat, akár munka vagy anyagi helyzet stb.

2008. febr. 13. 17:40
Tudjátok, mit csinált a drága? A múltkor nem jött el hozzám, mert "egy pöttyet" beteg lett (ő fogalmazott így). Megbeszéltük, hogy tegnap talizunk egy kávézóban. Nem jött el, de még csak nem is szólt, hogy nem jön. Azt mondta, hogy aludt reggel 10-től egész addig, amíg este fél 7-kor írtam neki SMS-t, hogy hol vagy már, fél órája várok rád... És ha nem jöttek volna ismerősök, ott ültem volna 1 órát egyedül (utána mentem színházba). De jöttek ismerősök, oda is ültek hozzám, de akkor is jól kicseszett velem... szép...
1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook