Az én hibámból csalt meg a párom és hagyott el a gyerekkel! Van visszaút? (beszélgetés)
Ezt teljesen így gondolom én is!
De el kell fogadnod, hogy ez megtörtént és tiszta lappal kell indítanod, mert felőrölhet a fájdalom és az aggodalom, hogy mikor történik meg újra....
Szánj magadra is időt és ülj le gondolkodni, rendezd el fejben a megfelelő helyre a dolgokat és úgy könnyebb lesz neked is!
A párod mennyi idős?
Házasok vagytok?
Torlom magam akkor vissza tudok ide jonni?
Mert feltuno h en vagyok :) azert szeretnek valtani. Hat igen.... Kerdezte tole a bnom h nem akarja visszacsinalni? Azt valaszolta nem tudom... Szuksegem van kikapcsolodasra es valtozatossagra.....
Sehogy....ahhoz töröltetned kell magad.
Miért nem jó ez?
Pöttyet későn kapcsoltál.
Szia
hát azért ha 1évig nem kap pasi otthon törődést, azért az elég hosszú idő... ehhez képest csak 3hete csal meg? 1év után egy hét nem elég, 1-2hónap legalább kell neki, hogy úrja nyitott legyen feléd...stb
Szedd össze magad, s állj a sarkadra, anya mellett légy nő is! Beszéljétek meg, ha mindketten akarjátok még lehet jó, de sokat kell tenni érte!
Hogy kell felhasznalonevet valtani?
Es a "dolog" kozbe mkndtam neki h olyan unott vagy, mert telleg ugy volt hogy mintha muszajbol lett volna mert o igazan nem is akarta! Es akkoris en voltam a legrosszabb hogy en hogy mondthatok ilyet a "dolog" kozbe h en nagyon nem tudom mikor kell megszolalni. Es h tanuljam meg a jovore nezve h ilyet soha nem mondunk .... Rendesen lealazott vagy nemtudom!
Igen nagyon keson kapcsoltam tisztaba vagyok vele es amit elrontottam helyre szeretnem tenni! Nem mehet szet a csaladom, a gyermeknek apa kell nekem pedig tars! Es nem beszelve arrol h az elso szerelem!! Legszivesebben harcolnek de azzal magamat alazom meg meg ennel jobban is. H nem eleg h megcsalt meg utanna (mint utolag kiderult) befekszik mellem az agyba furdes nelkul es meg velem is szeretkezik.... Nemertem nem ertem!
Igen!! Mert ugye mondta mar h el akar menni szunetre mert elege van besokallt stb. Ezt ugyan megtette 3 honappal ezelott is es 4 nap utan konyorgott de akkor sztem nem volt senkije! Azt mondjak h hagyjam ne keressem (mondjuk nem is keresem) es ha igazan szeret visszajon...
"Csak az a furi h en egy hetig tettem ellene."
Az baj,hogy sajnos túl későn kapcsoltál....
Ezzel,persze nem azt mondom,hogy te vagy a hibás,ezt ketten rontottátok el.
Szóval totál h.ülyének nézett...
Szerinted ebből még lehet jól működő kiegyensúlyozott kapcsolat? Meg tudnál még valaha bízni benne? Tudnátok egyenrangú félként kezelni egymást? Ahol senki nem függ a másiktól?
Mindketten hibáztatok, de csak akkor hozható helyre, ha ketten akarjátok. Próbáljátok tisztázni a fenti kérdéseket. Nem biztos, hogy ezt most kell, írtad is h. még friss minden, túl sok az indulat.
O mindent megtett ertem/nekem. Hat mivel nem tudtam rola igen ugy tortent h o csinalta a kis dolgait en meg mondhatni "pedaloztam" h jova tegyem a dolgokat!
Na és ő mit nyújtott neked ?
Még ha nem is szeretett bele teljesen, azért azt kijelentette, hogy kiöltél belőle minden érzést amit irántad érzett :( Azt nem nagyon lehet visszacsinálni.
Bűntudatod van ? Nem kéne hogy legyen ebbe a helyzetbe nem volt természetes hogy megcsaljon....Azért mert van közös gyerek nem muszáj neked mindent elnézni. Amúgy majd megcsalja a 22 évest is csak idő kérdése.Jól értelmezem hogy eljár a csajhoz aztán hazamegy te meg körbeugrálod ?
Ja es azota amiota ez kiderult es kib***tam innen nem keres nem ir semmi.... Bar elotte is mar ha en nem ortam neki o nem irt nekem! Itt gyanus volt valami mert nem csinalt ilyet se soha. Utolag kiderult egesznap a csajjal beszelgetett. Ide vitte kocsikazni oda vitte kocsikazni... Bnom beszelt vele tegnap es kerdezte tole h banja e h mehcsalt azt modnza reszben. Azt is kerdezte h szeret-e vagy hianyzom e neki erre azt valaszolta h hianyzik egy kicsit mert azert vsak 4evet vele voltam! Szoval nemtudom egyszeruen hogy mit gondoljak mit higyjek! O mindenhogy el akart menni "szunetre" mert mondta h besokalt tolem nem kap semmit stb stb. :/
Bocsanat ez nem ide tartozik de a felhasznalo nevemen hogy tudok valtoztatni? :/
Igen mert tudom h en rontottam el. Bar azt nem tudom hogyan olhetnem ki magambol azt h megcsalt. Es ez 2 napja derult ki ugyhogy friss a helyzet! Csak az a furi h en egy hetig tettem ellene. Megse volt jo. Valoszinu beleszeretett. 22 eves fiatal, en 25 vagyok es jovoheten lesz 1 eves a fiunk.....
Igen, de.... Tobbszor mondta h menjunk ide menjunk oda en nem akartam vagy ha el is mentunk allandoan baszogattam, veszekedtunk! Es mint utolag kiderult 3 hete kavar a csajjal. En 1 hete probaltam tenni azert h egyutt maradjunk mindent probaltam vacsoraval vartam mindennap. Nem erdekelte azt mondta betelt a pohar kioltem belole minden erzest! Szexualisan is kozeledtem fele megbis tortent de nem volt olyan sott... Hagyjuk is! Es aztan tegnap elott reggel arra ebredtem h meg kell nezzem a telefonjat mert valamit sajtettem mert os sosem viselkedett igy velem .... Es tessek meglattam. Rakerdeztem h ossze is feludtek? Azt mondja igen. Hat persze mert egyik nap hajnali fel 5re jott haza amit szinten soha de soha nem csinalt 4 ev alatt. Beleszeretett? :/
Ez elég csúnya dolog tőle, azért nem csak te vagy a hibás. Ő is megtehette volna, hogy elvisz valahova, egy este egy nap. Igen egy nőnek nagyon fontos megtalálnia az arany középutat. A párodnak be kéne segíteni a gyerekeknél nem csak mondogatni, hogy ez így nem lesz jó.
Nem adtam meg azt neki ami kell egy ffinak! Teljesen at adtam magam a gyermeknek. Tobbszor szolt h ennek nem lesz jo vege stb stb. Es tessek... Nem kapott szeretetet, torodest, szexualisan sem... Es azt mondta a bnomnek h amit otthon nem kapott meg elment mashol keresni. Es sikerult. Raadasul egy ismeros lannyal!
Az en hibambol csalt meg a parom es hagyott el a gyerekkel! Van visszaut?
További ajánlott fórumok: