Ausztrál kivándorlás (beszélgetés)
Sziastok. anngol5669, sajnos minden kérelmet, az ilyen helyzetben ellenőrzik mert sok a érdekházasság kérelmek. Remélem, ez segített. Remélem, minden sikeres.
Kati
Szia!
Elküldenéd nekem is a blog címet?
köszi
Szia!
Akkor nem mentetek ki?
Nagyon köszi!:-)
nálunk ez elég összetett a dolog, mert 1éve akarunk babát, most kiderült mi a bajom, és a férjem kint akarja h megszülessen a baba, Én már nehezebben tudok várni, 2x voltam terhes, csak elvetéltem, most meg ki tudja mikor adjuk el a lakást, kint meg mi lesz, ha nem értem a dokit v nem úgy kezel ahogy kell, mert PCO-m van, és diabeteses is vagyok...áhh...nehéz ez, de majd megoldódik! :-) Bátraké a szerencse! :-)
Az nagyon jó, ha tudsz maradni a munkahelyeden! Sok szerencsét, remélem sikerül kijutnotok, és valóra válthatjátok az álmaitokat! Az biztos, hogy emberközpontúbb, nyugodtabb társadalmat találsz ott mint itthon. :) Nálunk a férjem van beleszerelmesedve az országba, mióta fél évet kint volt. Nem akarunk kivándorolni, de a párom néhány évet szeretne ott dolgozni, és családostul kint lenni.
Szorítok Nektek, hogy mielőbb elkeljen a ház! :)
Köszönöm a pozitív válaszodat! Igen, mi is így tervezzük h itt mindent eladunk, és úgy mennénk, ha eladjuk a lakást, kb.1hónap múlva már mennénk is, ez ügyintézéstől függ.
Honvággyal nincs probléma, Én is, férjem is élt kint már külföldön, már megszoktuk a távollétet :-)
A sógoromék másfél éve mentek el két gyerekkel.Itt mindenüket eladták és Sidney-ben kezdtek új életet.Ma jönnek haza látogatóba öt hétre.:)
Nagyon jókor mentek ki,és jól döntöttek!A szülők dolgoznak a gyerekek jól beilleszkedtek az ottani iskolába,ne habozz menjetek!
Ott sem kolbászból van a kerítés,de mindenképpen kellemesebb és biztosabb az élet!Munka pedig van!
A honvágy leküzdhető és hála a modern technikának ,már neten akár napi szinten tartható a kapcsolat!Nagy döntés,de inkább nyertek vele!Sok sikert! Ne félj semmitől!
Szia!
Ez nagyon klassz, köszönöm szépen!
Még ilyen jó sztorikat kérek, hogy ne fossak ennyire! :-))
Köszi mégegyszer!
Szia!
Nekem két ismerősöm is él kint. Az egyik srác kung-fu edző a másik sakk edző! :D Már hosszú évek óta kint élnek. Egyik sem úgy ment ki, h. kint marad, de kint maradtak. Akkor gondolom jól boldogulnak!:D
Aki nulláról kezdte kint, az a kung-fu edző srác. A nyelvet is kint tanulta meg.
Segítséget persze, hogy elfogadok, csak az volt a tapasztalatom, hogy máshol leszólták az embert, ha ki akart költözni. :-S
Hogyhogy nem mentetek ki? Beszéltünk már amúgy ügynökkel is, meg kint élő emberekkel is, csak kiváncsi vagyok soksok tapasztalatra és jótanácsra.:)
Sziasztok!
Férjemmel úgy döntöttünk, hogy életünk további részét Ausztráliában éljük le. Nyelvtanulással szeretnénk kimenni fél évre, aztán szeretnénk kint is maradni. Érdekelne mások tapasztalata, aki volt már kint, esetleg kint él még mindig, hogy hogyan ment ki? mennyire volt nehéz az újrakezdés? mennyi idő után talált munkát?
A férjem 3 diplomával és 2 doktorival rendelkezik, remélhetőleg Ő fog találni munkát könnyebben, Én egy nemzetközi banknál dolgozok, ha támogatják az itteni főnökeim a kiutazást, akkor elvileg dolgozhatok 4 órában Én is, majd teljes munkaidőben. Kint szeretnénk babát is vállalni, minél előbb, akár már a tanulóvízum alatt, valamint az egyetemet is ott szeretnénk h elvégezzem. Ki mit ajánl? hogy csináljuk? Kérem, hogy csak olyanok írjanak, akiknek tényleg van tapasztalatuk, vagy ismerősök tapasztalatai alapján tudnak valamit mondani. Nincs szükségem lebeszélő hozzászólásokra, tudjuk mi is hogy bizonytalan az egész, de itthon is bizonytalan a helyzet. Nem vitába akarok szállni, hanem tanácsokra van szükségem! Köszönöm előre is!
További ajánlott fórumok:
- Mi lesz ennek a nagy kivándorlásnak a vége?
- Megélhetési kivándorlás
- Ha Ausztráliában él a magyar ember...
- Mennyi idő alatt érkezik a számlára a pénz, ha Ausztráliából utalnak magyarországi bankszámlára?
- Akik Ausztráliából vannak ide!:) G'day Mates!
- Hogyan láthatja valaki a Facebookon Ausztráliából az adatlapodat?