Attól még szeret, hogy azt mondja, nem akar velem hétfőig találkozni? (beszélgetés)
Hát nézd, két esetben indít az ember fórumot, ha a házasságával van gond, vagy ha titkos kapcsolata van.
A te eseted melyik?
"Nem akarok vele összeköltözni semmiképp. Házastársaink is elleneznék, de egyikünkek sem fordult meg ez a fejében..."
Akkor ez alatt mit értettél?
Már nem is tudom, hogy mihez szóltam hozzá az előbb.
Általában, ha pofázgatok, akkor előtte kicsit olvasgatok is, de ez most kimaradt, mert különben odaégett volna flódni:)
mindenesetre előre/és utólag is bocs mindenkinek:)
Persze, hogy feltettem a kérdést, hiszen érdekelnek a válaszok.
Arról nincs információm, hogy mikor én mondtam, hogy "nem akarlak látni reggelig " - én ugyanis ezt mondtam - abból lett-e feltéve bármilyen fórumon bármilyen kérdés. De szerintem nem lett, akinek mondtam, az utálja a számítógépet és az internetet.
Úgy tűnik, hogy hisztis vagy, mert ha jól olvastam, akkor mindkettőtöknek van házastársa.
Ezért persze később mindketten jól meg fogjátok szívni, mert semmi nem múlik el büntetlenül.
Nem farizeuskodok, csak tényeket közlök.
Én is már mondtam ilyent ugyan ilyen szituációban, és nem bántásnak szántam."
Akkor jó hogy feltetted ezt a fontosch kérdést.
Ő is inditott egy ilyen kérdést valami férfi fórumon?
Kapott választ?
jajj má, ne légy értettlen , meg van elégedve a teljesítményével= jó a szájmunkája, és az egyéb teljesítménye!
Egyébként hétfőn simán minden egyén indok nélkül le tud lépni otthonról:" Locsolkodni megyek szívem ".
Ezt most jól megmagyaráztad:D
Szerinted, most milyen teljesítményre kellene gondolnom?
Írnám én, de lehet, hogy kimoderálnának:D
További ajánlott fórumok:
- Vannak olyanok akik a házastársukkal közös lakásba találkoznak a szeretőjükkel?Ez mennyire gyakori szerintetek?
- Lehet hogy velem van a baj? Mindenki azt mondja elhunyt szerettünk lelke velünk marad...
- Azt mondja a csaj (22), azért nem akar kapcsolatot, mert a nyáron bulizni szeretne. Van ennek értelme?
- Nem szeretnék találkozni a mostohaapámmal, mit tegyek?
- Nem tudom elmondjam-e neki, hogy szeretnék vele találkozni!
- Ha találkozni hív egy férfi majd hozzáteszi, hogy mondjam meg én, hogy mikor és hova, olyankor mi az elfogadott?