Átlagos nőből bombázó (beszélgetés)
na, kipróbálom :))
most viszont elköszönök, mert hazaér lassan a drága párom :)) de holnap jövök :))
ui: úgy örülök Nektek! :))
Kend egy hétig atrix kenőccsel.
Nekem nagyon bevált.
ja. még egy probléma: száraz sarok :((
olyan gáááz, hiába megyek pedikűröshöz, nagyon hamar kiszárad, bőrkeményedés lesz..... és úgy szégyellem :(
Van egy körömápoló készletem, aminek most nem tudom a nevét, mert nem vagyok otthon,de egy izraeli cég. Holnap majd megírom. Na az nagyon jó.
Het egyszer 10perc alatt rendbeteszi a karmokat.
És tényleg szép lesz:) Natúran szép. Ami ritka.
Jah, és nem a legegészségesebb (ám most ezt is vitatják), de én havonta egyszer el szoktam menni szolizni. Az eején hetente, aztán 1 hó után havonta. Lesz egy pici színem, és ez karcsúsít:)
Fehér pólóval pedig még télen is szép:) Főleg, egy hópihe nyaklánccal a nyakadban:D
Kicsit elragadtattam magam:D
Nekem az egész bőröm mindenhol olyan száraz :(
mindig elhatározom hogy bekenem fürdés után de aztán valahogy elmarad. valami szupi testápoló tipp? :)
A kezek szépségéről:
Én mindin mosogatás után, és zuhi után is bekenem a kezem, mert nagyon kiszárad. Ajánlom az Atrix kencét. Gyorsan beszívódik, és egy siminél a hím is észreveszi, hogy puha:D
6kor, de legkésőbb fél7ig.
Érdekes, de ha bekajálok este/éjjel, reggel 6tól farkaséhes vagyok:S
Reggelire teljes kiőrlésű kenyeret szoktam.A fehérről teljesen leszoktam.
Nagy bögre KV, 2 toast kenyér sonkával, meg a túrórucska.
Ebédig már csak egy alma, 2kor ebéd, 4kor uzsi, 6kor vacsi. Mindig keveset.
Én este kutyut sétáltatok, 1-1,5 óra. Intenzív séta. És az egész nap után ágyikó:D
Nem én. Van hogy egy hétig tésztán élek.
Most komolyan. Sőt, mindennap eszem túrórudit, 2 naponta legalább csokit is. Sőőőőt, a zsíros kenyér is beficcent. A lényeg, hogy ezeket olyan 2ig tudd le, utána csak könnyű kajákat. Zöldség, joghurt.
Nekem a kedvenc vacsim: paradicsom, hagymák, sajt, pici sonka darabokra vágva egy műzlis tálban, összekutyulva. esetleg 1 tojás is bele. Baromi laktató, és mégcsak nem is egészségtelen:D
Én így csinálom egy ideje.
Napi 5x. Sosem vaagy éhes, az anyagcsere beindul. Bármit ehetsz, csak a mennyiséget tudd. Figyeld a szervezeted, hogy mit kíván meg, és azt add neki. Meg fogja hálálni.
Akkor előbb a fogyás...Én rengeteg diétát próbáltam, volt, hogy éheztem, próbáltam léböjtkúrákat, szedtem fogyasztószereket de semmi...
Most a napi többszöri étkezést szeretném kipróbálni. napi 5Xkeveset. és odafigyelni mit. Valaki próbált így váltani? Eleinte otthoni edzésre és futásra gondoltam. nem szeretnék emberek közé menni kondizni vagy ugrálni míg nem tudom mennyit bírok.
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Szerintetek ezért nő az átlagos testmagasság ?
- Nem vagyok átlagos!
- Tud valaki jó saláta receptet? Egyszerű dolgokból, most csinálnám és csak átlagos dolgok vannak itthon...
- 2010 nyarára legyünk bombázók! (vagy legalább pár kilóval könnyebbek)
- Husi vagy átlagos?