Átlagos nőből bombázó (beszélgetés)
Amúgy hogy telt a nap?? Sokat szépültél??? :)
Én azon gondolkodom, hogy kellene valami újdonságot csinálni Magammal??? Mondjuk hajszín váltás vagy valami.... olyan ami hirtelen, nagyobb változást eredményez... még nem tudom mi lesz az?!?!? :)
Helyes:)
Na erről beszélek, hogy a melóhoz, mindegy az, hogy fizikai, vagy agyi meló, kell az energia. Ezért kérdeztem a hölgyeménytől:)
Huh!
Aztanemjóját. És emellett dolgozol, vagy tanultál? Volt valami, amihez azért dolgozni is kellett, vagy melózni agyilag és fizikailag? Mert én tuti összeesnék, ha egy ilyen étrend mellett ki kellene mozdulnom..
Sziasztok!
Én 2 hét alatt fogytam le 10kg-t.
Napi 2dl kefírt és 2-3 zöld almát ettem,ez mellett rengetek szénsavmentes ásványvizet ittam.
És 2 hétig minden nap 1 órát szobabicikliztem.
Ez volt 2 éve és azóta sem híztam vissza,pedig este 10 felé szoktam vacsizni, a reggeli meg 11 körül.
Sajnos mozogni sem szoktam most próbálom rá venni magamat.
A bőröm is szép maradt, egy orvos azt mondta nekem,hogy ez azért is van mert sok vizet ittam és mellette bicikliztem. Ezért sem jöttek vissza a kilók.
Huh, és ez ennyire szörnyű?
Mennyi menjen le??
Szia:)
Üdv itt:)
Mik a célok?
Sziasztok! Jönnék én is ha nem gond.
Most egy ideig le kellett állnom a fogyókúrával, de amint olavstam a jövő nyárra akarunk bomba nők lenni:)...hát én is angyon szeretném végre elérni a céljaimat, jó lenne tapasztalatokat cserélni:)
Igyekszem odafigyelni az étkezésemre, bár msot vashiányom van ezért vissza kellett fognom magam a fogyi terén, és heti 2-4szer járok fittnesbe, attól függ, hogy az időm hogy engedi.
Na sok siekrt mindenkinek!:D
Hány kg vagy? hétfő..
Reggel akartam méreckedni, de nem volt időm:(
Mivel az utolsó napokban "ismerkedtünk meg", és kezdtünk neki vminek. :)
Tessék napi 4x enni. plusz 2 liter víz!!!!
Most néztem a naplódat. Az egyiket. KOmolyan nem reggelizel? De miért? az a lehető legfontosabb.
Ha nem eszel napi 3-4x, nem fogsz normális módon lefogyni:(
:D
Az én parfümjeim is ilyenek, de azt valahogy mégis viszem. :D
Érdekes kérdés a női táska rejtelmei..
van egy kicsi ami ált. Nálam van, az olyan 20*10cm - bár még sose mértem le :) és van egy nagy, de az valóban nagy, az csak utazáskor viszem magammal.
És Nálad mik vannak?
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Szerintetek ezért nő az átlagos testmagasság ?
- Nem vagyok átlagos!
- Tud valaki jó saláta receptet? Egyszerű dolgokból, most csinálnám és csak átlagos dolgok vannak itthon...
- 2010 nyarára legyünk bombázók! (vagy legalább pár kilóval könnyebbek)
- Husi vagy átlagos?