Átlagos nőből bombázó (beszélgetés)
Hahó!!:)
Olyan baromi éhes a csöpp kis gyomrom!!!
Még virslit eszem és mára ennyi!:)
Sziasztok!!
Csatlakozni szabad még?
:))
Én közben befejeztem a mai tornát, és felavattam az új szerzeményeket is :))
na nekem tényleg nincs ruhám..két kis polcon elfér a téli nyári cuccom. Egyszerűen ezek a csoda "trendi" dolgok nekem nem jönnek be, ami meg tetszene, horribilisan terribilis áron van:S
Hát ez van. Majd egyszer:D
Sziasztok!
Azt hittem, hogy csak en vagyok ilyen luke, de ugy latszik nem....sajnalom!
Szeretnek en is megvaltozni! Befogadtok?
na, eldöntöttem mibe megyek :)
A csizma marad :) van egy térdig érő fekete nacim, olyan kis elegáns és hozzá a rózsaszín blúz :) találtam egy szép nyakéket is... :)) van Nekem mindenem, csak mindig ugyanazokat hordom, nem is tudom miért?
Na látod:D
Az én hűtőm is tele van mágnessel:D
Lassan minden ország képviselteti magát:D Még szerencse hogy nagy a hűtőnk:D
Jajj nemááár:(
Havat, havat:D
A parlamentben bejön, hátha itt is:D Skandáljuk együtt:D:D
És a hólapátolás irtó jót tesz a felkaroknak:D
Tényleg szép kutya!
Jajj, a havat ne is mondd! Már októberben is havat akartam, de ahogy nézem az előrejelzést, még decemberben is 10 fok lesz:(
:):):)
Írj listát:D Nekünk a hűtőn van, és ha valami kifogy, rögtön rávéssük a papírra:D
Ilyen mágneses izé. Tökjópofa:D
Nagyon szép kutyus:D
És jajj de várom a havat:D:D
Helyes:D Imádom a kutyumat, csak sokszor lusta voltam esténként 1 órát a hidegben sétálgatni. az esőről meg ne is beszéljünk:D
De ettől ment le vagy 2 kg-m, hogy mozogtam.. Megfelelő táplálkozás, plusz mozgás. És elhagyhatod az esti tornát. Helyette, testápolsz:D:D
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Szerintetek ezért nő az átlagos testmagasság ?
- Nem vagyok átlagos!
- Tud valaki jó saláta receptet? Egyszerű dolgokból, most csinálnám és csak átlagos dolgok vannak itthon...
- 2010 nyarára legyünk bombázók! (vagy legalább pár kilóval könnyebbek)
- Husi vagy átlagos?