Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Fontos, hogy megtanuld: nem szerethet téged mindenki.
Lehetsz te a világ legfantasztikusabb szilvája, érett...zamatos...kívánatosan édes, és kínálhatod magad mindenkinek, de ne feledd:lesznek emberek akik nem szeretik a szilvát. Meg kell értened: hogy te vagy a világ legfantasztikusabb szilvája, és valaki akit kedvelsz, nem szereti a szilvát, megvan rá a lehetőséged, hogy banán legyél. De tudd ha azt választod, hogy banán leszel, csak középszerű banán leszel. De mindig lehetsz a legjobb szilva. Vedd észre, hogyha azt választod, hogy középszerű banán leszel, lesznek emberek akik
nem szeretik a banánt. Töltheted életed további részét azzal, hogy igyekszel jobb banán lenni, ami lehetetlen, hisz te szilva vagy, de megpróbálkozhatsz megint a legjobb szilva lenni...
Minden ok vele,imádjuk,,,nekem tegnap 1 órán keresztül osztotta:))
DE!!!1 bajom van vele nem csinál ars plasztikát:))
Nem lenne gondunk mondtam Neki:)
Menjél a naplómba azt nézd a régi T betűs képet mereven.
Aztán erőteljesen gondolj arra (fog ez menni vajon ??? ) hogy mindez rákvörösben pompázva van előtted.
Megvan a kép?
:D
Még nincs fotó, de majd lesz!
Keresem, de sehol sem találom.
Tiszta Quimby... :)
A tali után mégegyszer megcsináltattad vagy arról a rákvörösröl pofáról beszélsz, amit én is láttam?
Szeretném látni az eredményt.
Akkor még valami...
Szerintetek, van e olyan orvos, aki egyszer kezelt-műtött téged, kérdéseid voltak hozzá, azokra válaszol, majd egy szép napsütéses szombat délelőtti napon felhív téged és közel fél órán keresztül tanácsokat és javaslatokat ad ...
Szóval létezik ilyen?
Rendben: elárulom.
BB tündérkirálynő :)
Szeretjük, nem ?
Kedves Mindeki!
HIFU kezelésről kérdezzétek priviben Kiss Ildikót!
Nem szép offolni a témát :))
HIFU-sok akik voltak léci jelentkezni:))
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a HIFU-ról?
Köszönettel veszek minden véleményt!