Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Jó lenne, de 10 évet biztos nem töröl le...ezt ne várd, mert csalódni fogsz.
Nem tudnám években mérni, jobb, frissebb az arckifejezésem, de azért az alapprobléma maradt.
A párom nem lát semmit...bár neki gond van a látásával...(ez nem vicc) de az előtte-utána fotókon egyértelműen azt mondta, azért lényegesen jobban nézek ki.
Hogy is mondjam...a látható, zavaró megereszkedés nem fog teljesen eltűnni de javul, de a homlokom pici ráncai például eltűntek, pedig oda nagyon keveset rakott be a drnő.
Szóval, ha odaállsz a tükör elé, és felhúzod a megereszkedett bőrt úgy, hogy feszes legyen az arcod: na, azt ettől ne várd. Az már a műtét katégória - szerintem.
De, kétségkívül jobb az összkép, az biztos.
Én még berakatom azt a pár szálat korrekcióként májusban a kritikus helyekre - aztán meglátom. Ha hozza a kívánt eredményt, egy-két év múlva megismétlem, ha nem, akkor szike. Másra már nem költök.
A mi életkorunk a határeset, hogy még érdemes talán ezzel a módszerrel megpróbálkozni.
Nem volt második:(szerintem elfelejtett,mikor mentem össze vissza habragyolt miért nem jó most csinálni,,,nem voltam ideges 1 kicsit sem:))
Április 07 megyek.
Eddig megvagyok elégedve,még mindig alakul jó irányba:)
Biztos jobb lett...:) akiket eddig láttam fotón, azok bő 10 évet letagadhatnak...
mit mond a párod?
"nincs problémám csak öregszem" (47 vagyok):) kicsit megindult az arcom lefele...
Tavaly januárban voltam konzultáción, akkor alkalmasnak mondtak szálbefűzésre. Most újra rám jött, tetszenek dr.CsK fotói
Persze, készíttettem a doktornővel.
Meg kíváncsi is lennék, kívülállóként hogy vélekedtek - tényleg jobb lett, vagy csak én szeretném hinni? :-)
Neked mi a problémád?
köszi Tanti....
én is ott láttam... szemléletesebb dologra gondoltam, ahogy csinálják... bár a képek önmagukért beszélnek...
Sziasztok! láttam 2 páciens fotóját, Duo Lift kezelésen vettek részt, nagyon meggyőző volt.... ez egy új bio szálbefűzéses technika... de nem találok róla sehol leírást... tudtok róla valamit?
Zsazsi: teszel fel magadról előtte-utána képet egy titkos albumba?
Örülök, hogy jól sikerült a kezelésed, én is valami ilyesmin gondolkozom---
Sajnálom, hogy így jártál...
Nekem tokám nincs, nekem az arcom megereszkedése a gond.
Hiába, senki sem tudja előre 100 % biztonsággal megjósolni az eredményt.
De az biztos, hogy ez a módszer csak a kezdődő piciny ráncokat és lógást tudja korrigálni.
Nem foglalkoztam ezzel, de neked talán csak egy műtét tudná orvosolni a problémád - én azt tartom, a felesleg (mármint bőr) esetében a legbiztosabb módszer, ha kimetsszük??
Mivel vékony vagy, neked zsírfelesleg sem lehet, csak a bőr.
Én 03. 18-án voltam 6 hetes kontrollon, FTC-szálbehúzásom volt.
Meglepett, amit írtál, nekem semmilyen rossz tapasztalatom nem volt, mégcsak egy bevérzésem sem lett tőle másnapra, pedig nagyon kényes a bőröm.
Nekem 80 szál lett befűzve, de hogy lehúzná a súlya???
Egyetlen szál bújt ki másnapra, az arcom érzékenysége kb egy hét alatt fokozatosan elmúlt.
Szerintem 15 száltól nem lehet sok eredményt várni...
Én még akarok behúzatni a kritikus helyekre néhányat (szájzugi és nasolab. redő), megbeszéltük, hogy kivárjuk a 3 hónapot, addigra lesz teljes a hatás, attól függ, mennyit.
Azt is el kell viszont mondanom, hogy bár kétségkívül van javulás, teljesen nem oldotta meg a problémám, de el kell fogadni, hogy ez egyrészt nem műtét, másrészt 47 éves vagyok - úgyhogy én igazából 40 éves korig tudnám ajánlani, és elsősorban megelőző céllal.
Magáról a beavatkozásról viszont semmi negatívumot nem mondhatok, nem fájt, közvetlenül utána mehettem emberek közé - lehet, hogy nekem ez egyszerűen már kevés a kívánt állapot eléréséhez, de egy fiatalabbnak tudom ajánlani!
sziasztok fórumtársak
2015.05.17. vasárnap 10:00-15:00 óráig szeretettel meghívunk Budapesten tartandó
arcplasztika és szemhéjplasztika fórum találkozóra!
sikerült vendéget is hívni :)
aki segít nekünk eligazodni hogy milyen arckezelések segítenének a szépülésünkhöz :)
ST (skin tightening) kezelésen voltál?
Kolbi
Legjobbhoz megyek...
Ez lemaradt! :-)