Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Hihihi :)
- tényleg, már régen vihogtunk...
Kéne egy kis béka ide, a Rékás fajtából... :)
Cumuska gondoltam ám magára én is, aztán mutassa majd meg hetykére billentett ütközőit, de izibe, ne várasson itt mindenkit hiába, holmi lazításos sztorikkal!
Ide vele, fotót az arcunkba, hisszük amit látunk! Puszi :)
Biztosan azt jelenti, hogy gyengéd szeretettel piedesztálra emelnek.
Örülök, hogy kilazították a varrataidat. De nem csúszik le így a gatyád?
Mi sem tudjuk... :))
Gyere el a talira május 17-én, hátha okosabbak leszünk.
De jó hogy megvettem ezt a hülye újságot...
Most már végképp fogalmam sincs hogy melyik kezelésre költsem a nehezen össze spórolgatott pénzecskemet.... :(
az ujság szerint az arc fél milcsi a nyak 300 ezer a dekoltázs 300 ezer a szemkörnyék 260 ezer....
de ez tényleg olyan nagyon hatásosnak néz ki...majd aki csinálta már biztos beszámol.....vedd meg a hot magazin plasztika kiadását, minden benne van..
Ma kaptam a szépségbrókertől hírlevelet...: új ftc eljárás....(bio Meyisun) ez valami olyasmi kezd lenni, mint a hyaluronsav.... mindig fejlesztenek rajta egy kicsit....és a piacra dobó gyár nevét hordozza...
Az ismert szálas (angolul: thread) lifting technikák új generációját képviselő Meyisun tűk által az akupunktúrás pontokon keresztül bio-aktív, felszívódó készítmény kerülhet a bőr ún. SMAS rétegébe és a bőr alatti izmokba stb.stb.
sok-sok különleges kezelések végén:
Hüvelyfiatalítás Femilézerrel - INTIMLIFT
hogy mik vannak! örüüüleet !!! :)
Mennyi az a rohadt drága??? ha használ akkor inkább nem eszem, de összespórolom, úgyis fogynom kell:))
Persze teszek fel fotót... tavaly kétszer csináltattam 1 ml-vel, az szinte semmi szájfeltöltésnél, nagyon jót tett az arcberendezésemnek... nincs az a lekonyuló száj effektus...
Hogy a csudába nem vettem észre eddig, hogy van naplód?
Elkezdtem, élvezem és köszönöm :)
Nekem is ezt mondta,,,ezért nem mertem bevállalni.
Mivel tölt?
Sziasztok!
tanti59: kérdeztem BB-t, ellenzi, azt mondta van aki hozzámegy utána, hogy segítsen...
Különbözőek vagyunk, ami egyikünknek beválik másnak nem és fordítva...
Megyek CSK-hoz szájfeltöltésre, megbeszélem vele, hogy csináljunk próbaszúrásokat...
Zsazsi: ha jó a genetikád, akkor mindenképp érdemes... az arcplasztikához fiatalnak érzem magunkat és veszélyes, lehet az sem hozza a várt eredményt, mint ahogy olvashattuk is itt egy párszor...