Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok! Tud valaki segíteni frakcionált lézer
vagy hasonló esztétikai beavatkozásokkal kapcsolatban? Az a helyzet hogy nagyon csúnya az arcom tág pólusú zsíros (szeborreás enyhén) +pigmentálódtak a pattik utáni nyomok.
A neten található képek fele kamu és a szakértők válaszai is azt sugallják amit hallani akarok.
Ezért kérem olyan fórumozók segítséget akik átestek már hasonló "műtéteken" vagy környezetükben tapasztaltak hasonlót.
Köszönöm!
Hívj fel egy kozmetikust, aki használja (pld. akit privátban megírtam), biztosan segít. Nincs a tasakon használatai útmutató?
Mintha úgy hallottam volna, hogy a tasakban por van, amit vízzel kell összekeverni és azt felkenni a bőrre, de nem vagyok benne teljesen biztos, inkább kérdezz meg egy szakembert.
Ja megvan. Merthogy férfi létére plasztikáztat? :)
Igen, ez nekem fura, bár ha valaki abból él, hogy a médiában mutogatja az arcát, és belerág az idő vasfoga, akkor azt azért még én is megértem ;)
Az azért nem ugyanaz, mint amikor jóképű fiatalemberek boronganak azon, hogy az arcuk egyik-másik részlete nem tökéletes.
Sziasztok Lányok! Mivel itt megosztjuk a tapasztalatainkat, és bár van akik tudják, de nektek is elmesélem, hogy tavaly december közepén FTC-én estem túl.
Régóta "szemeztem" ezzel a kezeléssel, de mivel sokan óva intettek tőle, ezért vártam. Szerencsére itt a fórumon aztán lettek pozitív visszajelzések is vele kapcsolatban így bátrabb lettem én is. Ezúton is köszönöm nekik a bátorítást!
4-4 cog szálat tett be oldalanként a doktornő, az állkapocs feletti részre oldalra, amit 6-6 kisebb szállal támasztott meg. A cog szál annyit jelent, hogy ez egy újabb "generációs" cérna, picit fogazott a vége, (szemmel egyébként alig látható a felületén) így jobban megtudják húzni az érintett területet.
A kezelés abszolúte nem fáj, csak picit kellemetlen, szóval nem kell tőle tartani.
Érzéstelenítőt nem kaptam, de megnyugtattak, ha kezelés közben fájt volna akkor adnak.
Számomra valóban egy ebédidős beavatkozás volt. Az arcom két oldalán fül közelében egy-egy pici szúnyogcsípés szerű valami volt. Duzzanat szinte semmi, bevérzés nincs és az utána lévő napokban sem. Idegen anyag érzés nulla. Elvileg húzó érzésemnek kellene lenni, de az sem volt, állítólag azért mert jók a kötőszöveteim, amit kezelés előtt is megjegyzett a doktornő, miután "megcsipkedte" az arcom. Nem vagyunk egyformák, mindenki másképp éli meg illetve másképp hathat rá egy kezelés. Biztos van akinek jobban, van akinek kevésbé jön be.
Kezelés után amikor felültem és belenéztem a tükörbe, azonnal láttam a változást. Valahogy pihentebbnek tűnt az arcom, ezen meg is lepődtem! Nyilván nem óriási a változás ez nem egy arcplasztika, de látható a változás és remélhetőleg még 2 hónapig javulni fog, mivel 3 hónap után lehet látni, hogy mennyit is javított az arc tónusán. 48 éves múltam tavaly, az "aranyos" buldog pofi már kezdett kialakulni.
Eltelt egy hónap, most is azt mondom, érdemes próbát tenni vele. Az elmúlt hétben 1-1x éreztem olyat, mint amikor az ember sokat nevet, hogy olyan fura érzés van az arcomban, de egyáltalán nem fáj vagy zavaró.
Az én taktikám az volt, hogy 2-fázisban, apró léptekkel haladok előre.
Ha valakit műtöttek és a műtéti cérnát jól tolerálta a szervezete, szerintem annak nem lehet baja.
Februárban megyek újabb kezelésre. Tokához rakunk egy keveset és a szemöldököm két szélére, amit szeretnék kicsit feljebb húzatni. (ez utóbbinál azt mondta a doktornő, lehet lesz kis lilulás.
Majd a frufrummal eltakarom :) Remélhetőleg utána másfél évre le van tudva a dolog és "csak" a bőrápolásra kell koncentrálnom.
Tegnap a híradóban láttam Győrfi P.-t, neki is behúztak pár szálat tavaly ősszel, fiatalosabb, feszesebb lett az arca.
Ha vékonyka az arcod, akkor ne hifuzz....
Lányok megint láttam pár esetet, akik ultrahangos arcfiatalítást végeztettek. Jellemzően a vékony arcúaknál szinte tipikusnak mondhatóan a középarcot " leolvasztotta". Most ezt természetesen úgy írom, hogy nem tudok pontos géptípust és lövésszámot, amivel kezelték őket. Amit tudok, hogy orvosi kezelést kaptak és nem kozmetikusit.