Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia! Kopogtatok: kopp-kopp!
:-)
kell ettől jobb visszajelzés! !!?? ez nagyszerű Kata! de örülök!
Te találtad nekünk ezt a kezelést :) én le is csaptam rá :-D
Még egyszer köszi! és további jó infógyűjtést! !!! mert én vevő vagyok ezekre
Azt nem tudom, hogy akkora mennyiséget kaptam-e, amekkorát más kozmetikus ad 3.500 Ft-ért. A cég honlapján Budapesten a XVI.kerületben található kozmetikusok közül felhívtam egyet, aki használja. Nem rendelt nekem külön, hanem a nála levő nagy kiszerelésből adott egy tégelyben. Nincs nálam az elérhetősége, holnap megírom privátban.
Amit Tanti ír, az jó ár szerintem, a lakossági kiszerelés kis tasakokban van, de egyszerre sokat kell megvenni, nem akartam most ennyit kiadni érte. Először ki szeretném próbálni, mert mi van akkor, ha nem válik be. Állítólag egy tasak csak arcra két alkalomra elég.
Két kozmetikussal is beszéltem, otthon is lehet alkalmazni az Afrika maszkot, szerintük így is hatásos. A szakembernél komplexebb kezelést kap az ember, mert ott kapcsolódhat hozzá pld. ultrahangos hatóanyagbevitel, maszírozás stb. Igaz, így többe is kerül.
Én otthon fogom kipróbálni, kozmetikustól már be is szereztem egy kis tégelynyi próbamennyiséget. Le kell tisztítani előtte a bőrt, leradírozni, utána felkenni ecsettel vagy ujjal a maszkot, ami 30-60 percet van fenn, ezalatt teljesen megszárad. Állítólag az a jó, ha nem repedezik meg közben. Utána le kell mosni és hidratáló krémmel bekenni.
Èrdekes lett volna , ha mindent egy nap alatt csináltattál volna meg:)))))
Szerencse, hogy ilyen jó vastag bör van a képeden:))). Talán ezért sikerül minden beavatkozás:)
Kedves Gordonka!
Ha arra számítasz, hogy itt majd valaki megmondja neked a tutit, akkor nagyon tévedsz. Nincs olyan, hogy elmész XY-hoz, megkezel egy csodagéppel és újra 20 éves leszel.
Sokan vagyunk itt, sokféle problémával. Próbálkozunk mi is mindenféle kezeléssel, a hifutól a lézeren át egészen a plasztikáig (invazív-non invazív). És ami a legfontosabb, tapasztalatot osztunk meg másokkal, de nem beszélünk rá senkit semmire.
A tanácsom, hogy olvass vissza a fórumon, szánj rá elegendő időt, rengeteg infó van itt.
Szia Rozella! az a jó ebenne az Afrikai Maszkban hogy az év minden időszakában alkalmazható :)
jól is teszed ha ezt is kipróbálod, sok sikert hozzá neked is :)
amilyen kezeléseken és beavatkozásokon voltam pontosan tudom hogy mind jó volt és használt :)
nem egy napon voltam ezeken! Miért ne tudnám!
Az jó a 100 méter :-D nekem 500 méter :)
persze hogy túléled ! nincs mese! :-D ne gondold hogy meguszod ezt az egy hét gyönyört :-@
nem fontos a maszk után a hatóanyag bevitel, ez csak egy plusz finomság hozzá
aki odahaza keni fel a maszkot, utána rak egy kis hidratáló krémet és kész is
a kozmetikában is lehet utána csak egy elbocsájtó krémet kérni, nem veszít a maszk a szerepéből semmit