Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Én is kipróbáltam az aranykezelést, nagyon hatásos, üde, friss, pihe-puha lett a bőröm, feltöltődtek az apró ráncok. Nekem még jobban bejön, mint az afrika maszk, érdemes kipróbálni.
érdekes hogy szeretitek Liptait Balázzsal összehasonlitani...nem kevéa a korkülönbség a 2 nö között...Klárikának alapból vastag a szája ...de igazatok van kicsit visszavehetne. LC.-nél majdnem megkockáztatnám a miniliftinget...bár ezt a those kezelést nem ismerem.
Nekem a legszörnyübb mind között Szücs Judit. Bárki dolgozik rajta már agyon van feszesitve...sajnálom olyan száp kis csaj volt
na az aranykezelésre térve, szerintem próbáljátok meg, nagyon rugalmas , olyan életteli a bör töle..de nekem az afrika is bejött..shea vajjal kenegetve meg kész CSODA KOMOLYAN::
Kipróbálom ezt az élesztős dolgot megint, csak kár, hogy olyan fura szaga van... a tojásfehérje tökre feszesít, látod pár évvel ezelőtti portédat a tükörben, csak aztán lemosod és uccu...
Liptainak K...thouse kezelése volt, ami még nem plasztika, de több, mint a kozmetika. Kozmetológia. Ez pár éve volt. Akkor tényleg sokat fiatalodott. Jónak tűnik, ez is rajta volt egy időben a képzeletbeli listámon, de ha azt veszem, hogy az a kezeléssorozat, amin JG is részt vett, hasonló kategória, és ugye ő tudjuk, hogy "lelapult", visszament a bőre stb, amikről az utóbbi időben sokan írtatok, akkor az ilyen kezelések nem évekre szólnak. Legalábbis egy bizonyos kor után. Jók lehetnek, de rendszeresen járni kell ismétlő kúrákra. Aki bírja anyagilag, annak jó, nem olyan kockázatos, mint a lézer, más gépek, plasztika, tű. Gondolom én.
Mondjuk JG 13 évvel idősebb nálam, Clau meg csak 3 évvel.
Ahogy olvasgatom a fórumot, azt látom, hogy korábban izgatott érdeklődéssel körülvett kezelésekről és gépekről nyilatkoznak egyre többen negatívan. Hm, akkor talán nem is baj, hogy nincs se pénzem se merszem ilyesmikre... persze a dermaroller is merésznek számít sokaknak, azt meg nyomom, bár igazából csak rövidtávon nyilvánvaló a hatása, pár napig.
Egyet sokan elfelejtenek, az pedig az, hogy nem mindegy, mi a kiinduló probléma és a bőrtípus. Akinek vékony a bőre, az nem bír annyit, mint egy vastag turgorú, stb.
Igen, egyetértek veled szédült-napraforgó, a Liptai természetes.
A Klárika ott szúrja el, hogy a szájába sokat töltet. Ez ugyan vonzza a tekinteteket, de egy korhatáron túl már ízléstelen. (szerintem)
És rögtön fürkészni kezdi az ember az arcát, hogy még mit, hogyan, merre, vajon még mit lehet észrevenni rajta!
Szerintem jobb az, ha valakire ránézünk és CSAK simán jól néz ki.
Ez komoly? Az ulthera-t hirdette,de a ceg honlapjan kepek is voltak rola.
Erre en is kivancsi lennek,de kirugtak a Ridikulbol (is) nem tudom hol lesz majd lathato.....
múlt télen vagy tavasszal is volt valamikor, utána esett jól össze a feje... nem tanult belőle???
Szerintem szédült-napraforgónak lehet igaza, zsírbetöltés vagy hasonló dolgok lehettek... mert látványosabb...
Liptai nagyon természetesen van "karban tartva".....)nem olyan mint pl. a Balázs klári.
..és azt már nem osztják meg, ha mégsem vált be....
Sajnos nem tudom de 20 évet fiatalodott!!!
Celebeknél még az is megesik, hogy reklámoznak egy kezelést, amin jó esetben tényleg rész is vesznek (legyen mondjuk hifu), tehát ez nem full hazugság. De nem is a teljes igazság - mert azt bezzeg nem kötik az orrunkra, hogy nem attól szépültek meg, hanem a szikétől/zsírbetöltéstől, bármi egyébtől
LC milyen kezelésen volt?
Sziasztok! Nekem Liptai Claudia tetszik ,már mint az arca elképesztő változáson ment keresztül!!! Nagyon fiatalnak látszik!!! 🌺🌻🌷
Attól mert a nevüket adták vmihez,nem jelenti voltak is kezelésen,,,,BB mesélte Udvaros D milyen mérges volt,mikor vele reklámoztak (nem emlékszem mit)1 kezelést amin nem is vol
A JG. Sztem visszament a Krasznaihoz és ő újra rendbe szedte. Lehet,h visszapótolták újra a zsírt. Amúgy faca,h ezek a celebek reklamszaggal vállalják ezeket a kezeléseket nyilvánosan, mi a birkák meg megyünk utánuk,mert ugye csak jó lehet,ha már ők is.... Aztán ha nem jól sül el,akkor meg hallgatnak mint a sülthal.
Egyébként jelentem Hoxa függő vagyok 😃
Huh, csajok, de jó hogy már Ennyi mindent tudtok! Bár azt sajnálom hogy sokan saját károtokra 😞 Na nekem abszolút nincs miből veszteni, úgy hogy akkor felejtős a dolog. Egyébként koszi azoknak akik az age attraction cuccokat ajánlottátok, nagyon tetszenek és azt ígérik, hogy uh nélkül is bemegy 😊 szuper termékeknek tűnnek és egy kozmetikumtól nekem alap elvárásom hogy ne legyenek benne káros anyagok 😊
Decemberben írta HOT, hogy hifun volt valahol, talán annak az eredménye. Na de nézzük meg fél év múlva!
szegény JG az utóbbi időben elég viseltes volt, most viszont újra kisimult. Talán jobban is mint volt. Baromi kíváncsi lennénk milyen kezelést kapott ...vasárnap lesz "Mo szeretlek -ben" -előzetesben láttam.-
megnéztem a fickót, 100% h volt töltés is.
Eperke nekem kozmetikus gép kezdte ki először a zsírt, alkalmanként 25 ezer volt a kezelés.... mezolézer és elektroporáció...állítólag szipiszuper.... hát szuperül leapasztotta a képemet.
neki jóval hosszabb szálakat raktak be, mint pl. nekem... és lehet akkor töltése is volt...
nekem is olyan gépem van, amit kozmetikában használnak....
Igen, főleg az ő hatására hagytam abba...
jobb a békesség...inkább álljon a szekrényben az a gép, mint 100 ezreket költsek töltésekre...
de én nem otthoni csodagépekről kérdezlek titeket, konkrétan csak UH gép érdekel, amit kozmetikusok is használnak a hatóanyag bevitelére ill. van az VIO ami ügye pórus összehúzó meg fertőtlenítő - ezek már csak nem zsírvesztők, vagy igen???
Lányok!
Egy nagyon laikus kérdés:
Ugye a zsírbontás veszélye a lézeres hámlasztásra nem vonatkozik? Mert akkor meghátrálok! 😰⚡☁🎭🙏😓
További ajánlott fórumok: