Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Próbáltam de valamiért ne
m írja ki.
Sziasztok!
Szám körüli ránctalanításra keresek megoldást. Sajnos öröklött hajlam + érzékeny bőr... 😕 Injekció kizárt.
Nem találtam, hogy a HIFU miért nem ajánlott?
Próbálta már valaki a hideglézeres hyaluronsavas kezelést? Ma olvastam róla először. Tapasztalatok érdekelnek.
Köszönöm előre is. 🤗
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy dr. Szőcs Hajnalt javasoljátok-e hialuron feltöltésre?
Már jártam konzultáción dr. Kriston Renátánál, aki HIFU-t javasolt, de szerencsére beleolvastam a fórumba és látom, hogy nem ajánljátok. Még nincs megereszkedve az arcom, csak a nasolabialis redő kezd elmélyülni, valamint a szemem körül van egy-két apró ránc. Ezekkel szeretnék valamit kezdeni. Nagyon megköszönném, ha segítenétek.
Szia!
Én úgy tudom, h az ilyen kezelés bontja a hyaluront, a több kezelés kiszedi teljesen, ezért töltés után fél évig nem ajánlott menni villanófényes kezelésre.
Ezt a dokinak kell tudni. Nem beszéltétek?
Szia!
Köszönöm a tanácsot.
szia!
Szappanba is használtam már. Megláttam valami érerősítő kapszulát és mondta az eladó, hogy inkább vegyek őrleményt.
Beállítottam :-)
Van még pörk, de alakul. Picit most megint ödémásabb, biztos mert nem jól aludtam.
Állítólag két hét míg látszik a végeredmény. Kíváncsi leszek. Szerencsére csak csütörtöktől dolgozom, így remélem addig minden lepotyog.
Greek,
A naplódhoz nem lehet hozzászólni. Be tudod állítani, hogy engedélyezed a hozzászólásokat (mármint ha akarod).
Amúgy én látok javulást a szemhéjadon, tök jó :) Mostanra biztos lepotyogtak a pörkök.
Ha eszel joghurtot keverd bele...
Szőlőmaglisztet adagolhatunk süteményekbe, kenyérbe is, mert a hőtűrő képessége magas, nem veszít értékes anyagaiból.
A szőlőmagőrlemény rendszeres fogyasztása rugalmassá és feszesebbé teszi a bőrt, mivel stabilizálja a kollagént és az elasztint. Pakolásokba keverve ránctalanító és bőrkisimító hatású, akár keverhetsz a szappanodba is ;)
Erdekes dologra jöttem rá létezik a lipofilling és a lipo seeding.
Lipofilling maga a zsír átültetés maradandó vastagabb kanullel csinálják altatásban nem szúrjak összevissza az arcot hanem meghatározott keves helyen ültetik be a nagyon sűrű zsírt . Nem mindegy honnan szívják a zsírt milyen melyről olyan zsírt szívnak le ami megmarad nem tud felszívódni. Leszívás után nagyon precízen szétválasztják a zsírt meg savo meg mitudomenmit..
A lipo sedding egy sokkal könnyebb változata a zsirtoltesnek. Ugyan úgy leszívják a zsírt nem kulonitik el a dolgokat és vékonyka tűvel vagy kanullel mint egy töltő anyagot benyomják ahova kell az arcba. 1,2 évig tart. Nem altatásban. Sok kis helyre toltenek.
Szilveszterre vettem nyers csülköt, előfőztem. Be tettem a hűtőbe hogy másnap a római átsütöm. A lé amibe főztem kocsonyásra fagyott. A léből lett bableves + pár tál kocsonya is.
Akkor most ezzel a finomsággal jót teszek törött vállamnak is.
Köszönöm
Rutascorbint időnként szedek. Vettem szőlőmag őrleményt is nem tudom, hogy lenne egyszerű alkalmazni. Vízzel nem jó meginni.
?
Minden érerősítő "általánosságban" erősít... :)
Köszönöm, én általánosságba keresek érerősítőt.
Igaz szeretnék valamit kezdeni a szemmel is.
@peonia53
A Flavogard-ot használom. Nem olcsó, de kiváló minőség.
Nyilván vérezni fog egy ér, ha eltalálják - annyit tehetünk, hogy kerülünk minden vérhígító, vérzékenységet fokozó táplálékkiegészítőt és gyógyszert (amennyiben elhagyható). Így csak kicsit és rövid ideig fog vérezni.
Nemrég soroltam itt párat ezekből, pl. E-vitamin, omega zsírsavak, Aspirin, Kalmopyrin, egyes gyógynövények, ezekből készült teák. Ezeket kell kerülni.
Picit lejjebb több érfal- és kötőszövet erősítő szert hoztam példának.
@Lilian70
Én hagynám a francba ezt az Yvoire-t. Gyanús nekem ez a cucc. Szerintem csakis a minőségi, jól bevált márkákhoz ragaszkodjunk, ha az arcunkról/testünkről van szó, én legalábbis biztos, hogy nem ezeken spórolok.