Apróhirdetések (magán, nem üzleti célú) (beszélgetés)
Vannak elado kismama ruháim
Egy Lulu farmernadrág L-es (4000ft)meg Quelléböl rendelt vászonnadrág 46-os fekete és hozzá egy új felsö még a cimke is rajta van.(együtt 7000ft de külön is megvehető)
Képeket tudok küldeni.
Még csak egy dobozt szedtem elő,Barbi,sindi nincsen,viszont amit találtam az Anne Geddes-biztos ismered,pici konyhaszekrény,fürdőkád hozzávaló babával,pici babák,baba babakocsival-kb 15cm,bontatlan konyhakészlet fából..
Egyelőre ennyi,de pakolok még...
Szia,Jess
Holnapra előszedem a dobozt,és megnézem neked!!!
Jess
elado olcosn gurulos gyerek cipo,merete olyan 29-30 koruli, keveset hasznalt kék-fekete szinu, ,ara pedig 3500ft lenne,erd priviben +képet is kuldok.
+uj nagy meretu pokemberes szonyeg is elado
Eladó 2 darab Pierre Carden hordozka, nagyon jó állapotban, szűkítóvel, esővédővel...(13kg-ig)
9000/db
elado,kisfiam kinolte 20collos uj Shimano 6valtos, duplafekes gyerekebicikli tokelteses allapotban,
ara:8700ft, képet kuldok priviben.
Kösz, utánanézek!
:)
Bocsi!
Légyszi nézd meg a NET-en. Írd be, hogy MBT cipő. Ide fényképet feltenni róla nem tudok. A kínált termék 37-es, ezek szerint Neked kicsi lenne.
Apropo. Ha budapesti vagy (ámbár már vidéki nagyvárosban is vannak) a plázákban van MBT üzlet.
Ez akkor azt jelenti, hogy nem cipőt árulsz, hanem azt ajánlod, hogy járjunk mezítláb? :D
Mégis, hogy néz ki egy ilyen "csuka"? (Hátha így már jobban elkel)
Engem lehet, hogy érdekelne, de a családban az én lábam a legkisebb, 38-as...:(
Az MBT segít egészségünk és fittségünk megőrzésében nyilvánvaló: javítja a testtartást, megerősíti a hasfalat, a talp, a láb, a far izmait és elengedhetetlen eszköze a fogyókúrázóknak.
Egyike a világ leghatékonyabb alakformálóinak. Alapja, egy bámulatba ejtő, egyszerű felfedezésen alapszik, amire Karl Müller jött rá az 1990-es évek elején: a masai-ok nem hordanak cipőt és nincs is hátfájásuk, és e két tény között szoros kapcsolat van. Mivel ők mezítláb járnak a természetes, puha talajon - ami máig is kelet-Afrika talaját képezi - ezért ők aktívan tartják azokat az izmokat, melyek diszfunkciói degenerációkat okoznak normál cipőben való járáskor, kemény, egyenes talajon.
Karl Müller felfedezésével kezdődött a Masai-ok "Mezítlábas Technológiájának" vagy az MBT-nek a felfelé ívelése. A svájci mérnök, munkáját a talpszerkezet átalakításával kezdte, ami minden civilizált társadalomban élő ember számára biztosítja a mezítláb járás előnyeinek élvezetét. Aki MBT-t visel, nemcsak, hogy élvezheti a homokos tengerparton vagy az erdőben, a puha, mohás talajon való járás élményét, hanem elkerülheti a modern szociális társadalomban létező mozgásszervi problémákat.
Klasszikus Stagg gitáromat azonnal eladnám. Sose használt, vadonatúj állapotban, tokkal, hangolósíppal, húrokkal, akkord tanuló füzettel elvihető 15000ft-ért!
Érdeklődni üziben lehet, Szombathelyiek és Vas megyeiek előnyben!
LG C3300/SL T-Mobile függő használt, kitűnő műszaki állapotú (3-4napig bírja az aksija), enyhén kopott külsejű telefonomat eredeti dobozában, tartozékaival együtt sürgősen eladnám.
Irányár: 5000HUF
Érdeklődni üziben lehet. Szombathelyiek, Vas megyeiek előnyben!
További ajánlott fórumok:
- Sokan sírnak, hogy nem találnak munkát. 10 napja feltettem egy apróhirdetést, hogy könyvelőt keresek. Senki nem jelentkezett. Hogy is van ez
- Vásároltál itt a hoxán apróhirdetés alapján?
- Szerintetek hányan nézik a hoxa apróhirdetés rovatát?
- Milyen újságokban jelentethetek meg apróhirdetést az eladó dolgaimról?
- Szoktatok böngészgetni az Apróhirdetések szekcióban is?
- Mit tehetek, ha egy apróhirdetési oldalon cserében állapodtam meg azonban a partner nem küldi a csereholmikat, ő meg már rég megkapta?