Apróhirdetések (magán, nem üzleti célú) (beszélgetés)
Heather Graham, Bertrice Small, Kathleen E. Woodiwiss, Julie Garwood, Nora Roberts, Jennifer Blake, Johanna Lindsey könyveim eladók.
A történelmi romantika, indián romantika stb. könyveim is bőven vannak.
Érdeklődj! Ha nincs meg amit keresel, próbálom megszerezni.
Eladó egy, egy alkalommal használt fűzős felső. A színe fekete, az elején gyönyörű hímzéssel. A feslő halcsontokkal ellátott, így nagyon szép alakot biztosít. Ára 5.000.-Ft. Ára postaköltség nélkül értendő, az a vevőt terheli. Mérete 40-es.
Képet kérésre küldök.
Nora Robert gyűjtemény eladó. Akár darabonként is.
Árajánlat priviben.
Eladó egy 1 hónapot használt Medela kézi mellszívó, eredeti dobozában, mindne tartozékával együtt. Sokoldalú, átalakítható Mini Electric mellszívóvá.
Leírása:
Anyatej lefejése a legegyszerűbb és legolcsóbb a kézi működtetésű eszközökkel. Nagy mennyiségű anyatej gyakori kézi lefejése azonban megerőltető fizikai munka. Ha sokat kell kézi mellszívóval fejni, a kéz izmai, ízületei túlterhelődhetnek. A fejéssel járó és ezáltal az anyatejes tápláláshoz kapcsolódó nehézség, fájdalom negatív élménye így hatással lehet az anyatejes táplálás időtartamára.
A MEDELA kézi mellszívó kitűnő, egyszerűen használható készülék a maradék anyatej lefejésére.
A készülék, működése során a baba szopását utánozza.
A létrehozott vákuum fokozatmentesen szabályozható.
Tisztítása egyszerű.
Ára 4. 000. -Ft
elado 2db nagyobb meretu 6szemelyes ZEPTER edeny,fazek olcson koltzes miatt, képek priviben,
+20collos 6valtos gyerkbicikli ara 9000ft.
Eladó egy 1 hónapot használt Medela kézi mellszívó, eredeti dobozában, mindne tartozékával együtt. Sokoldalú, átalakítható Mini Electric mellszívóvá.
Leírása:
Anyatej lefejése a legegyszerűbb és legolcsóbb a kézi működtetésű eszközökkel. Nagy mennyiségű anyatej gyakori kézi lefejése azonban megerőltető fizikai munka. Ha sokat kell kézi mellszívóval fejni, a kéz izmai, ízületei túlterhelődhetnek. A fejéssel járó és ezáltal az anyatejes tápláláshoz kapcsolódó nehézség, fájdalom negatív élménye így hatással lehet az anyatejes táplálás időtartamára.
A MEDELA kézi mellszívó kitűnő, egyszerűen használható készülék a maradék anyatej lefejésére.
A készülék, működése során a baba szopását utánozza.
A létrehozott vákuum fokozatmentesen szabályozható.
Tisztítása egyszerű.
Ára 4.000.-Ft
Nem sajna,de én úgy veszem észre,hogy vhol mindig van akcióba-legalább is mifelénk/Debrecen/-,láttam már 10 alatti áron is.
Majd utána nézek és visszatérek rá,ha sikerült vmit találnom.
Szia!
Nem tudsz egy l50-est valahol - használtárban!
Newborn méretű rugijaim és bodyjaim vannak inkább kislányoknak.
Ha érdekel írj privit.
Az exem elvitte a gépet,így fotózni most épp nem tudok,de megoldom mielőbb.
Amúgy privi ment neked egy másik témában!
Kedves ismerős kilószámra vásárolja őket! Ha tudsz fotózni, légyszi tölt fel egy párat mutatóba! (amikor felmegy nála a pumpa, szép holmikat fűzöget)
Ja és árakat is kérek :)
Gyöngyimádók járnak ere?
Csomó felhalmozott bontatlan,minőségi cuccom van,kása,stb,hematit,jade,kiegészítők...
Pussz!
Stabilnak elég stabil,de ha egyszer belevackolsz,nem akarsz "kiszállni" :p
Én nagggyon szerettem és igen,lehet,hogy kicsit másképp állsz fel belőle,mint egy hagyományosból.
Ha szeretnél magadnak,vedd meg,nem fogsz csalódni!
Egyébként az üzletben ki tudod próbálni,hogy milyen.
Szia aniani,
nem túl nehéz kikászálódni egy ilyen fotelból? Régóta szemezek vele ..... elég stabil?
köszi a választ
CSM
Olyan nagy kerek rattan kényelmi fotel,fehér puha párnával.Biztosan ismered Te is,szinte minden bútorosnál kapható,kb.10-12 ezer ft. körül van az ára.
Én nagyon szerettem :)
Szia!
Mi az a papasan fotel?
Varrnitudók!
Otthoni munkához, bedolgozáshoz rendszeresen karbantartott gépekeinket eladnánk:
háromszálas Kansai fedő
Textima gyorsvarró
Siruba négyszálas lock
ötszálas diszfedő
Csepel kardkéses szabászgép
Csepel körkéses 10 cm-es szabászgép
hőprés
négytűs derekazó
A gépek persze külön is eladók vagy RENAULT MEGANE-ra cserélnénk értékegyeztetéssel.
Eladnám a Lada Samara-mat
Érdekel valakit írjon privibe és mindent megtudhat róla!
További ajánlott fórumok:
- Sokan sírnak, hogy nem találnak munkát. 10 napja feltettem egy apróhirdetést, hogy könyvelőt keresek. Senki nem jelentkezett. Hogy is van ez
- Vásároltál itt a hoxán apróhirdetés alapján?
- Szerintetek hányan nézik a hoxa apróhirdetés rovatát?
- Milyen újságokban jelentethetek meg apróhirdetést az eladó dolgaimról?
- Szoktatok böngészgetni az Apróhirdetések szekcióban is?
- Mit tehetek, ha egy apróhirdetési oldalon cserében állapodtam meg azonban a partner nem küldi a csereholmikat, ő meg már rég megkapta?