Anyukák két gyermekkel, beszélgessünk (beszélgetés)
Szia Anya!!!!:::)))
A 3 gyerek kizáró ok????:::)))Vagy esetleg jöhetnék én is néha?:)
Ne aggódj,ez nem komoly probléma,Vandának is van.
Nos, az előbba z én pici lányom, egyszerűen fogta magát, felállt, idejött a géphez és megnyomott egy gombot. :) Az On/Off kapcsoló volt!!! :))) És miután leállt a gép, mondta, hogy gyere. És játszani hívott... dehát nekem dolgoznom kell... :)
Most értünk haza.Szivzörejt hallottak nála és most is.Mondta a doki ,hogy ezt valószínű kinövi majd.A babák 10-20%-ánál van ilyen.Majd 5 évesen kell vinnem kontrollra.Persze a gyerekorvosunk mindig meghallgatja majd ezután is.
Remélem tényleg kinövi majd.
Ne aggódj, teljesen normális, ismerkedik magával.
Hogy ki mikor kezdi és meddig tart alkati kérdés.
Szerintetek normális, hogy Sára (másfél éves) és a punciját fogdossa, nézegeti. Nem kicsi még ehhez?
Náluk is gyakran előfordul, és a Pici rögtön megnyugszik, ha Domi odamegy hozzá és beszél neki. Még a legnagyobb probléma is elmúlik.:)
Nagyon aranyosak, ilyenkor meg főleg
Igen, nálunk is pesztrálja a nagyobb a kisebbet,vígasztalja, simogatja ha sír:)
Olyan édesek ilyenkor, nem?:)
Én nem kávézom, bár néha egy jeges kávé v capuccino jól esik:)
Nem hiszem el. Sára nyugtatgatja Maját... és kérdezi tőle: "Mia" (vagyis miabaj?) Simogatja... a kicsi meg azóta már nevet!!! Ezt látni kellene! Nektek is csinál/tak ilyeneket a gyerkőcök??
Szó szerint újjászülettem! De nem az alvástól, hanem az ébredés után bevett kávétól!
Imádom a kávét. Napi 6-7et is meg tudok inni. De most észrevettem, ha olyan sokat iszok, Maja nem tud aludni. Úgyhogy korlátoztam: max. napi kettő... gondolhatjátok?!?!?
Egy kis pihentető alvás és az ember újjászületik:)
Én bármikor el tudok aludni, még mindig kísért h 7 hónapig dolgoztam éjszakába+ nappal is és volt h komolyan úgy éreztem meg fogok halni ha nem alhatok egy órát:S
Max. 10 percet humok,de aludni nem tudok.
Nekem néha sikerül egy kialvatlan korán kelős éjszaka után.
Az jó,én napközben nem tudok aludni.
Hála az égnek,aludtam a gyerekekkel együtt :)
Hol van már az a reggel.Tudtál pihenni-
Egy órája ébredtünk a déli alvásból. Megetettem Sárát is, Maját is azóta... most elvan mindkettő - egy kicsit :)
Jó reggelt! :) Szép délutánt!
Helyesbítek: Sára alszik, Maja meg most ébred... éhes lesz! :) Pihenés kilőve!!!! De azért mennem kell!
sziaszotk
Ez nem semmi:)
De nekünk elmondtad és mi csodálunk!:)
Nos, Alszik mindkét lurkó, lefekszem én is mert már régen felkeltem! Ha tudok, később még jövök :)
Puszi MIndenkinek!
Az igen.
Sajna ezeket a pillanatokat nem lehet megörökíteni általában.
Na, azt látni kellett volna, amit tegnap csináltam. Még én magam sem gondoltam, hogy menni fog! Ezért is vagyok olyan büszke rá. Eddgi midnig férjemmel fürdettem a két gyereket. Én Maját megfürdettem gyorsan aztán mentünk vacsizni (anyatej). Ők meg ketten jót játszottak a fürdőszobában. Ha megunták, jöttek. Aztán Sára kap a cumisüvegből kakaót és megy aludni. Igen, ám, de most egyszerre kellett cumiztatni őket! :) Az egyik az ölemben, a másik a párnákkal kitámasztva, két kezembe két cumisüveg... akkor úgy gondoltam, ezt a módszert szabadalmaztatni kell! :)))) És szépen nyugodtan lefektettem mindkettőt. Nem hittem, hogy meg tudom oldni hiszti nélkül :) (és még csak nem is látta senki :(
4 év alatt is elfelejt az ember sok mindent:P
További ajánlott fórumok: