Anyukák két gyermekkel, beszélgessünk (beszélgetés)
Mi faházban lakunk, de télen meleg volt, most pedig elég hűvős.
Sziasztok! Elment a drága kicsi kincsem a táborba!! Már most hiányzik!
De jó,sikerült császár után spontán szülni?Az ilyen pozitív példákból probálok erőt gyüjteni.
én a ventillátort elő sem vettem emiatt, mióta megszülettek. Kivéve a telken, mert a faházban mindig annyi a hőmérséklet, amennyi kint is, csak nincs huzat, muszály megmozdítani a levegőt. Ez sajnos a faház "átka": télen hideg, nyáron meleg:(
én is azt hittem, de sokkal hűvösebb volt előtte. Most azon gondolkozunk, hogy jó lenne egy klíma, mert a ventilátor kevés, meg nagy "szelet" csinál, a Picinek nem jó
Nagyon jó, hogy ilyen sok tejcsid van. Én mindent kipróbáltam, de egyre csak csökkent a mennyisége. Most olyan 40-50 ml-t tud Martin enni 4x
jéé, azt gondolná az ember, hogy bent hűvösebb lesz:( Nálunk most csak 23 fok van idebent, fázik is a lábam, zoknit kellett húznom:)
Nálunk is nagyon meleg van, amióta szigeteltük a házat bent is melegebb. Most 26,5 fok van bent és sajna 29-ig is felmegy:(
Martinkám bírja nehezebben, sokat szenvedtünk melegkiütéstől, de egy hete nincs szerencsére.
A munkásoknak szerintem bőven elég a kávé és a víz, kapnak fizetést, abból kitellik a kaja is sztem
Nálunk most kellemes 20 fok van kint,nagyon élvezem.
Jajj ne sokkolj, én abba megőrülök. A 20-ai héten is tervezünki menni, de addigra szerintem a párom kollégája majd kitalál valamit és akkor a kútba esik megint minden:( Én is:)
ebédet csomagoljon nekik a feleségük:) Szerintem a kávé+víz, teljesen elég.
Most néztem Grepike mi nagyon közel lakunk egymáshoz, csupán 30 km-re.
Nálunk még csak 21 fok van, reggel 15 fok volt, ja és augusztus 20.-áig mondanak ilyen meleget.
Mennem kell fejni.
Majd jövök
Az biztos!!! Már sípot is vettünk neki pénteken a TESCO-ban :) - meg is jegyezték a munkások! :)
Egyébként hárman vannak és tüneményes pasik (ketten 40-50 között, a harmadik meg velem egy idős)! Úgy játszanak, mint a gyerekek: csipkedik egymást, ellenkeznek egymással. Jókat lehet rajtuk röhögni! Egyébként ti szoktatok ebédet adni a munkásoknak?? Mert én csak vízzel és kávéval kínálom őket.
Nem tapasztalat, csak valahol olvastam, nálam mind kettőnél a magzatvíz folyt el előbb. Csak annyi különdséggel, hogy Dominál nem lettek fájásaim (ezért ő császáros lett), Boginál viszont voltak , így természetes úton szültem.
Lányok, hogy bírjátok a meleget? Az előrejelzés szerint még legalább két hétig 33-34 fok lesz:((( Útálom, mert nem tudunk a telekre menni így:(
Sára lesz a munkafelügyelő, hogy jól dolgozzanak:)
Majával nincs baj, ő alszik meg eszik. Még akkor is aludt, mikor a feje mellett a külső oldalon fúrták a falat. Sára leginkább a munkásokkal szeretne lenni az udvaron. De idebenn is jól el tudunk játszani.
Azok meg odakinn csinálják a munkájukat - nem kellek én ahhoz!
Ismeri valaki ezt a Baby Einstein sorozatot, amit itt a másik fórumon olvastam???
Milyen az? Érdemes megvenni a gyereknek?
Pont erre értettem,hogy még ők is ott vannak.
NEm vagyok egyedül :))) velem van a két gyerek! :D
Ez jól hangzik,nekem nem volt annyi hogy fejek.Nem vagy most könnyü helyzetben,egyedül vagy otthon mikor munkások vannak ott.
Még csak negyed 9, de már nagyon meleg van nálunk. Előbb néztem, 26 fok van, már most!!! Mi lesz itt még????
Hála istennek, meg a sok folyadéknak, rengeteg tejcsim van. Minden nap legalább 7decit le tudok adni. (az első hónapban napi 1,1 liter volt a leadott) - ebből szándékozok megggazdagodni :)
De már nyugi van: Sára pelusa kicserélve, munkások dolgoznak, apa is elment. Maja evett és most édesen alszik.
Sára pedig elvan a haskötőmmel :) (a tépőzárat leragasztja a szőnyegre és nagy nyögések közepette felszedi)
További ajánlott fórumok: