Anyukák Erdélyből (beszélgetés)
Még én sem düntöttem el pontosan a káposzta és a huslevet nálam is biztos lessz de sütit nem tudom még, valószinü az egyik a kokuszkoska lessz, mert nálunk mindenki szereti.
Ugy örülök Griet kisfiának mintha a legjobb barátnömnek vagy unokatestvéremnek született volna gyereke.
Uzenet Anditol
"Sziasztok!D. Robert vagyok, megszulettem 9, 34kor, 3500 g es 52 cm vagyok:)"
Jol vannak..majd biztos jon beszamoloval:-)
Megvan már a baba Grietnek?
Remélem,minden rendben van,és jól vannak!!!
Mónika,még fogalmam sincs,hogy mit fogok sütni.Olyasmiket tervezek idén húsvétra,amihez nem kell túl sok dolgot venni,mert kissé le vagyunk most égve anyagilag.Meg amit előre el lehet készíteni,mert vasárnap a szüleimhez megyünk báránypörköltet enni(na,ilyen se volt még!).
Valószínűleg húslevest csinálok meg töltöttkáposztát,hidegkajának meg töltött tojást,böff-salátát,és vagy sonkatekercset,vagy valami hidegen szelhető husit.
A sütiket még nem találtam ki.
Ti mit süttök-főztök?
Sziasztok!
Griet,én is nagyon drukkolok,könnyű szülést kívánok(bár egy császárszülés nem tudom,mennyire lehet könnyű vagy nehéz,ott adva van a műtét),gyors felépülést,és egészséget neked és a babának is!
És majd jelentkezz,amint tudsz egy élménybeszámolóval!:)
Valahogy én sem tudom eldönteni,hpogy irigykedjek vagy sem:)Magát a szülést meg az utána következő napokat nem irigylem,de a babaillatot,meg azt az érzést,mikor kézbe fogja az ember a kis testét,azt bizony irigylem.
Sziasztok
Olvaslak benneteket....csak erom nincs irni.Andi meg egyben...tudtommal..legalabbis a ferjeura a delutan meg nem ujsagolt semmit:-)Holnap reggel 8 kor megy a korhazba....aztan...jojjon aminek jonnie kell.Valahogy nem irigylem most...avagy igen...a jo reszet....de a tavolletet Agitol..es a korhazi napokat...plussz az elso heteket 2 kisgyermekkel...hat az nem lessz egyszeru.Gondolok ra!
Hát igen a séta nekem is jót tenne három napja egyebet nem csinálok takaritok már kezdem befejezni de jövö héten kezdhetem elölröl, két gyerek melett nem nagyon lehet rendet tartani.
Griet még egyben vagy? Holnap fekszel be? Szoritok neked, hogy minden jol mennyen.Puszi.
Gabi mit tervezel husvétra milyen sütit?
:)))
Van benne igazság:)
Ez még így is lesz egy darabig:)Még én sem sokvalamit tudok csinálni a lányom mellett,de azért így 3 évesen már sokkal könnyebb.
Griet,olvasgatom a naplódat,hogy milyen aktív vagy még mindig...hát minden elismerésem!!!Én az utolsó napokban már alig bírtam mozogni,csak azt csináltam,amit nagyon muszáj volt.
Sziasztok. Dehogy szültem, úgy néz ki még két napig biztosan nem is fogok...semmi jelét nem adom. Rég nem éreztem magam ilyen jól :)
Katika, sajnálom a babát, de majd biztosan teljesül a vágyad, főleg, hogy nemrég keztetek próbálkozni (vagy csak én értettem rosszul?)
Szia, Bebe, üdv köztünk!
Szia!Én Nagyszalontán élek,de vannak itt köztünk Brassóból és Székelyudvarhelyről is.
Aranyos a kisfiad:) Mivel foglalkozol,mikor épp nem a babázol?
Ha van időd és kedved,gyere sűrűn közénk,mert az utóbbi időben eléggé megcsappant a létszámunk.A brassói anyukánk épp a napokban fog szülni...vagy talán már meg is szült...
Sziasztok erdelyi anyukak!!!
En Nagykarolybol vagyok! Ti merrol?
Sziasztok!Tegnap szinte egész nap nem voltunk itthon,szalonnát sütöttünk a szüleimnél.
Katik,igazad van,ne szomorkodj,...azt mondják,nem szabad rágörcsölni.Persze,tudom,hogy könnyű ezt mondani annak,aki nagyon szeretne már gyereket...illetve nem tudom,mert nekem nem volt problémám a teherbeeséssel.De próbáld úgy felfogni,hogy még fiatalok vagytok,van idő,élvezzétek az életet,és akkor biztos jönni fog a baba is!
Griet,a kis Robi kint van vagy bent?:)
Sziasztok!
Ma mi is egész délután a játszotéren voltunk, délelött egy kicsit takaritgattam, most hulla fáradt vagyok de azért benéztem, mert kiváncsi voltam mi ujság a kismamánkkal.
Gabi Janka jobban van?
Üdvözöllek Katika én is udvarhelyi vagyok nagyon örülök neked gyere sürün errefelé.Én is nagyon szoritók neked, hogy baba legyen a dologba, de ha nem jön össze most, összejön ezután ne keseredj el.
Most megyek lefeküdni, mert a gyerekek kifárasztottak.Gabi egyik nap irtad mennyit kell szaladni Janka után is, én is ezt teszem csak két felé szaladgálok.Teljesen kipurccantam estére.Jó éjszakát mindenkinek.
Sziasztok!
Egész délelőtt csavarogtunk Jankával,először piacon,aztán játszótéren.Vettem én is 2 cserepes virágot az ablakba.Vasárnap meg veszek az udvarra is néhányat.
Üdvözlöm az új tagot!:)Katika,gyere sűrűn közénk,ha van kedved.Ha babát vársz,te is nemsoká anyuka leszel,de ha esetleg most nem sikerült,akkor is nyugodtan jöhetsz,hiszen előbb-utóbb úgyis az leszel:)Én drukkolok neked nagyon!
Griet,akkor húsvétra mindenképp meglesz a baba?