Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Anyukák Erdélyből fórum

Anyukák Erdélyből (beszélgetés)

❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
2892. gabilive (válaszként erre: 2889. - 127f14054c)
2010. márc. 31. 13:56
Nagy gratula,és sok-sok puszi nekik!!!
2891. malnasimonika (válaszként erre: 2887. - Gabilive)
2010. márc. 31. 13:41

Még én sem düntöttem el pontosan a káposzta és a huslevet nálam is biztos lessz de sütit nem tudom még, valószinü az egyik a kokuszkoska lessz, mert nálunk mindenki szereti.

Ugy örülök Griet kisfiának mintha a legjobb barátnömnek vagy unokatestvéremnek született volna gyereke.

2890. malnasimonika (válaszként erre: 2889. - 127f14054c)
2010. márc. 31. 13:38
Köszi, hogy irtál nagyon örülök, hogy tul vannak rajta.Ez igazán jó hir.
2010. márc. 31. 12:33

Uzenet Anditol

"Sziasztok!D. Robert vagyok, megszulettem 9, 34kor, 3500 g es 52 cm vagyok:)"

Jol vannak..majd biztos jon beszamoloval:-)

2888. gabilive
2010. márc. 31. 10:45

Megvan már a baba Grietnek?

Remélem,minden rendben van,és jól vannak!!!

2887. gabilive (válaszként erre: 2883. - Malnasimonika)
2010. márc. 30. 21:43

Mónika,még fogalmam sincs,hogy mit fogok sütni.Olyasmiket tervezek idén húsvétra,amihez nem kell túl sok dolgot venni,mert kissé le vagyunk most égve anyagilag.Meg amit előre el lehet készíteni,mert vasárnap a szüleimhez megyünk báránypörköltet enni(na,ilyen se volt még!).

Valószínűleg húslevest csinálok meg töltöttkáposztát,hidegkajának meg töltött tojást,böff-salátát,és vagy sonkatekercset,vagy valami hidegen szelhető husit.

A sütiket még nem találtam ki.

Ti mit süttök-főztök?

2886. gabilive
2010. márc. 30. 21:34

Sziasztok!

Griet,én is nagyon drukkolok,könnyű szülést kívánok(bár egy császárszülés nem tudom,mennyire lehet könnyű vagy nehéz,ott adva van a műtét),gyors felépülést,és egészséget neked és a babának is!

És majd jelentkezz,amint tudsz egy élménybeszámolóval!:)

Valahogy én sem tudom eldönteni,hpogy irigykedjek vagy sem:)Magát a szülést meg az utána következő napokat nem irigylem,de a babaillatot,meg azt az érzést,mikor kézbe fogja az ember a kis testét,azt bizony irigylem.

2885. malnasimonika (válaszként erre: 2884. - 127f14054c)
2010. márc. 30. 21:10
Ez valóban nehéz mikor egy gyerek otthon hagysz, nekem sokkal jobb lett volna ha nem hozzák be, nagyon lefoglalt a kicsi ez nem azt jelenti, hogy nem gondoltam a nagyra de mikor behozták aznap egész délután zokogtam mikor el kelett bucsuzzak töle.Az elsö napokra visszagondolva nem tünt nehéznek, mert Dóra evett és aludt a neheze most van igazán mikor egyik jobbra a másik meg balra szalad el.Mikor hazajöttem ugy tünt mintha Fél évig lettem volna távol ugy láttam mintha Dávid sokkal nagyobb lenne mint mikor bementem a korházba.
2010. márc. 30. 20:54

Sziasztok

Olvaslak benneteket....csak erom nincs irni.Andi meg egyben...tudtommal..legalabbis a ferjeura a delutan meg nem ujsagolt semmit:-)Holnap reggel 8 kor megy a korhazba....aztan...jojjon aminek jonnie kell.Valahogy nem irigylem most...avagy igen...a jo reszet....de a tavolletet Agitol..es a korhazi napokat...plussz az elso heteket 2 kisgyermekkel...hat az nem lessz egyszeru.Gondolok ra!

2883. malnasimonika (válaszként erre: 2882. - Katika23)
2010. márc. 30. 20:48

Hát igen a séta nekem is jót tenne három napja egyebet nem csinálok takaritok már kezdem befejezni de jövö héten kezdhetem elölröl, két gyerek melett nem nagyon lehet rendet tartani.

Griet még egyben vagy? Holnap fekszel be? Szoritok neked, hogy minden jol mennyen.Puszi.

Gabi mit tervezel husvétra milyen sütit?

2882. katika23
2010. márc. 30. 07:34
jaj es nem mondtam el a tegnap csak ugy a szep ido hivogatasara elmentunk a parommal egy erdobe viragokat gyujteni hu de szep ilyenkor a termeszet amikor ebred!!en kerteszmernoki egyetemre jarok es most feladatnak kihagytak a gyogynovenyek gyujeteset es mivel eleg sok novenyt ismerek olyan jo volt latni az elso viragokat amik a tavasz bekoszontet jelentik higyjetek el csoadalatos a termeszetben lenni teljesen feltoltodtem energiaval!!ajanlom mindenkinek az ilyen tavaszi setakat!!
2881. katika23
2010. márc. 30. 07:29
sziasztok!!griet drukkolok hogy legyen egy konnyu es szep szulesed minden attol fugg hogy ki hogyan eli meg remelem minden ok lesz s varom hogy hireket halljak!!malnasimonika neztem a kepeidet es gyonyoruek a gyerkek erdekes nem ismerlek teged meg latasbol sem pedig nem tul nagy ez az udvarhely!gabilive neked meg koszonom a biztatast hidd el nem volt tervezve h en most gyereket akarok hiszen eleg aktiv idoszakban vagyok eppen egyszerre dolgozok es egyetemre is jarok na es van egy elettarsam is tehat hazimunka is van!!igaz nagyon fiatal vagyok tele optimizmussal celokkal de ha jonne egy gyerek nem bannam hiszen sajnos ezelott 3 evvel a nem megfelelo korulmenyek miatt egyet el kellett vetessunk a parommal nemreg cisztam is volt most meg nagyon felek h nehezen fog majd osszejonni!!na de mint mondtam optimista no vagyok es most van amivel lefoglaljam magam igy nem gorcsolok ra!!!legalabb az egyetem jarjon le meg egy ev es azutan mar batran nekiallunk!de addig tul suru a program igy is szoval nem is nagy baj ha egyenlore szunetelunk a gyerekkel na de mikor azt hittem h megis becsusszant megszolaltak az osztoneim es vagytam ra!!kellemes napot mindenkinek!!
2880. gabilive (válaszként erre: 2878. - Malnasimonika)
2010. márc. 29. 21:42

:)))

Van benne igazság:)

2010. márc. 29. 21:25
Bebe gratulálok a kisfiadhoz nagyon aranyos kisfiu.Nekem van egy 5 éves fiam és 1,5 éves lányom.
2010. márc. 29. 21:22
Griet mondtam én, hogy a fiuk lustábbak!Ez az egész életbe igy van legalábbis az én környezetembe én mindenért tudom stresszelni magam Karcsi csak lazán megkérdi most mi van?Dávid is igazi férfi tipus föleg mikor egy kicsit beteg.
2010. márc. 29. 21:20
Üdv.Bebe.Én udvarhelyi vagyok örülök neked gyere sürübben.
2876. b088f4f736 (válaszként erre: 2875. - Gabilive)
2010. márc. 29. 16:33
Te, én nem tudom mi van, de most mintha meg lennék táltosodva. Szerintem ez ilyen fészekrakó ösztön vagy mi a szösz :))) Meg hát most már tudom, hogy nagyon kevés pocakos napom van hátra...
2875. gabilive (válaszként erre: 2874. - Bebe83)
2010. márc. 29. 12:24

Ez még így is lesz egy darabig:)Még én sem sokvalamit tudok csinálni a lányom mellett,de azért így 3 évesen már sokkal könnyebb.

Griet,olvasgatom a naplódat,hogy milyen aktív vagy még mindig...hát minden elismerésem!!!Én az utolsó napokban már alig bírtam mozogni,csak azt csináltam,amit nagyon muszáj volt.

2874. Bebe83 (válaszként erre: 2872. - Gabilive)
2010. márc. 29. 11:31
Elokonyvelest csinaltam a csaladi cegnel, ez volt a munkam mielott szultem de azota a fiam kitolti a napomat, 24bol 24et igenyel.
2010. márc. 29. 09:48

Sziasztok. Dehogy szültem, úgy néz ki még két napig biztosan nem is fogok...semmi jelét nem adom. Rég nem éreztem magam ilyen jól :)

Katika, sajnálom a babát, de majd biztosan teljesül a vágyad, főleg, hogy nemrég keztetek próbálkozni (vagy csak én értettem rosszul?)

Szia, Bebe, üdv köztünk!

2872. gabilive (válaszként erre: 2871. - Bebe83)
2010. márc. 29. 09:44

Szia!Én Nagyszalontán élek,de vannak itt köztünk Brassóból és Székelyudvarhelyről is.

Aranyos a kisfiad:) Mivel foglalkozol,mikor épp nem a babázol?

Ha van időd és kedved,gyere sűrűn közénk,mert az utóbbi időben eléggé megcsappant a létszámunk.A brassói anyukánk épp a napokban fog szülni...vagy talán már meg is szült...

2871. Bebe83
2010. márc. 29. 09:13

Sziasztok erdelyi anyukak!!!

En Nagykarolybol vagyok! Ti merrol?

2870. gabilive
2010. márc. 29. 09:08

Sziasztok!Tegnap szinte egész nap nem voltunk itthon,szalonnát sütöttünk a szüleimnél.

Katik,igazad van,ne szomorkodj,...azt mondják,nem szabad rágörcsölni.Persze,tudom,hogy könnyű ezt mondani annak,aki nagyon szeretne már gyereket...illetve nem tudom,mert nekem nem volt problémám a teherbeeséssel.De próbáld úgy felfogni,hogy még fiatalok vagytok,van idő,élvezzétek az életet,és akkor biztos jönni fog a baba is!

Griet,a kis Robi kint van vagy bent?:)

2869. katika23
2010. márc. 29. 07:07
latom nagy a csend!!minden Erdelyi anyuka szorgoskodik a haza tajan! meg is ertem hisz itt a tavasz kinek van kedve a gep elott ulni en is a hetvegen gyumolcsfakat metszettem s maris megfogta a borom ez a tavaszi napocska szep piros az arcom! amugy nagyon ugy nez ki nem vagyok terhes de most inkabb belevetem magam a tavaszba es orulok a szep idonek es egy percig sem szomorkodok!!kellemes hetet mindenkinek!!
2010. márc. 26. 21:07

Sziasztok!

Ma mi is egész délután a játszotéren voltunk, délelött egy kicsit takaritgattam, most hulla fáradt vagyok de azért benéztem, mert kiváncsi voltam mi ujság a kismamánkkal.

Gabi Janka jobban van?

Üdvözöllek Katika én is udvarhelyi vagyok nagyon örülök neked gyere sürün errefelé.Én is nagyon szoritók neked, hogy baba legyen a dologba, de ha nem jön össze most, összejön ezután ne keseredj el.

Most megyek lefeküdni, mert a gyerekek kifárasztottak.Gabi egyik nap irtad mennyit kell szaladni Janka után is, én is ezt teszem csak két felé szaladgálok.Teljesen kipurccantam estére.Jó éjszakát mindenkinek.

2867. katika23
2010. márc. 26. 20:03
koszonom h igy drukkoltok!!en nagyon szeretnem a parom nem igazan meg fel a felelossegtol de most hatha megis becsusszant!!kellemes estet!
2866. gabilive
2010. márc. 26. 16:07

Sziasztok!

Egész délelőtt csavarogtunk Jankával,először piacon,aztán játszótéren.Vettem én is 2 cserepes virágot az ablakba.Vasárnap meg veszek az udvarra is néhányat.

Üdvözlöm az új tagot!:)Katika,gyere sűrűn közénk,ha van kedved.Ha babát vársz,te is nemsoká anyuka leszel,de ha esetleg most nem sikerült,akkor is nyugodtan jöhetsz,hiszen előbb-utóbb úgyis az leszel:)Én drukkolok neked nagyon!

Griet,akkor húsvétra mindenképp meglesz a baba?

2865. katika23
2010. márc. 26. 12:13
koszi es kellemes napot majd meg felnezek hozzatok!mennem kell meloba
2010. márc. 26. 12:05
Nincs mit, remélem összejön a baba :)
2863. katika23
2010. márc. 26. 11:54
itten elek a parommal es tanulok meg dolgozok!amugy igen eddig soha nem ereztem h ennyire akarok valamit!de remelem h baba van a dologban es csak meg korai es azert vacakolnak a tesztek!koszi a biztatast!
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook