Anyukák Erdélyből (beszélgetés)
Miért mondod,hogy nem lesz belőle semmi?Fiatal vagy még,rengeteg lehetőség áll előtted.
És gyerekeket vagy felnőtteket szeretnél tanítani?Apropó,otthon nem vállalsz tanítványokat?(már nem most gondolom,hanem mikor még nem babáztál).
Imoncsiról sajnos semmit nem tudok,nagyon régen nem találkoztam vele.Sajnálom,hogy így eltűnt,de remélem,nincs semmi gond náluk,csak biztos sokat dolgozik.
Szerintem is csak átmeneti időszak.Lehet,az óvodás társak hatására.De biztos lehetsz benne,hogy elmúlik,csak sok türelem kell hozzá.
Már épp akartam kérdezni,hogy hova tűntél...
Lányok, itt is pocsék az idő :(
Mónika, szerintem ez egy átmeneti korszak, valami ellen lázad, nem hiszem, hogy sokat kitartana. Kitartás és türelem, türelem, türelem, a nevelésed biztosan nem veszett kárba, majd újra kimutatkozik, amikor legnyugszik kicsit Dávid. Dóra hogy van? Nála még nincs dackorszak?
Az elég szomorú, mert ide jön.
Mostanába egy kicsit el vagyok veszve nem tudom mi van Dáviddal, de amiota 5 éves lett nem birok vele.Szégyellem leirni is, de olyan neveletlennek tünik mintha soha semmit sem tanitottunk volna neki és leginkább olyankor mikor valaki vendég van.Nagyon szégyellem magam ez miatt.
Nem tudom milyen korba lépett ez nem hiszti ez rosszabb annál.Mikor szidom mintha nem is hallaná mikor szépen kérem annyit ne beszélj az a válasz.
Nagyon rosszul érzem magam ez miatt, nem ilyen volt eddig szofogadó, kicsi finomka, szerényke kisfiu volt, most teljesen az ellenkezöje.Kikészit.
Csajok,itt az előbb jégeső esett:(((
Kéne menjek Jankáért,de nem tudom,ilyen időben hogy induljak el?!
Bizony-bizony,sokmindent elfelejtettem:)De ha újra babáznék,biztos felelevenednének a dolgok.
Ami a cukrászkodást illeti,hát ahhoz azért szükségeltetne néminemű tehetség is,nekem meg az nemigen van,én csak egyszerűen szeretem csinálni.Kikapcsolja az agyamat.
Egyébként,ha muszájból kéne csináljam minden nap,lehet nem is élvezném.
Ej-ej-ej, pedig csak három év telt el, s már el is felejtetted :)))
Az nem jó, ha esik az eső, általában másnap errefele is hasonló idő lesz :( Pedig én most már tényleg reménykedtem a napsütésben, hogy minél többet lehessünk kinn.
Olvasgatom a naplód, te Gabi és csak ámulok és bámulok, hogy honnan van annyi energiád annyiféle süteményt sütni?! Te komolyan pályát tévesztettél, cukrásznak kellett volna menned. Élveznéd?
Tényleg,arra mi is vigyáztunk,hogy ne érje víz...Jankának is elég soká esett le a köldökcsonk.
Nálatok lehet levegőzni?!De jó!Itt szakad az eső:(
Végre, mindkét gyerek alszik! Levegőztünk egy jó nagyot az udvaron és megtette a hatását...
Robit nem fürdettem eddig, mert még nem esett le a köldökcsonkja, úgyhogy ilyen részleges "mosdatások" voltak. Azóta azonban már jöhet a fürdetés minden nap :)
Épp most értem haza,gyorsan benézek,aztán irány a munka,mert nagyon el vagyok maradva!
Griet,olvasgatom,hogy szokod a kétgyerekes életet:)
Azon elcsodálkoztam,hogy még csak most került sor az első fürdetésre,mert én Jankát minden nap fürdettem,sőt volt olyan időszak,amikor naponta 3-szor is.Igaz,ehhez hozzátartozik,hogy amikor kiütéses lett a tejtől,akkor javasolták is a napi többszöri fürdetést korpás vízben.Na,meg ő imádta is a vizet.
A fűnyíró füvet nyírni kell-ki gondolta volna?!DDD-más növényem nemigen van.Egyelőre.
Viszont ha már elvetettük azt a füvet,le is kéne nyírni néha:) Van egy kicsi szegélynyírónk,de Jancsi szerint azzal 100 nm-nyi füvet nem lehet levágni,ide fűnyíró kell!DDD
Mondtam,ok,de akkor én meg kérek egy mosogatógépet!:)
Sziasztok
Mindenkinek szep es kellemes hetveet.
Gabi..szamomra ezek nagyon de nagyon kellemetlen dolgok....de tenyleg lehetett volna rossz kovetkezmenye.Sajnalom, hogy igy alakult...de ha arra gondolok, hogy ezt az eredmenyt az elso terhessegemnel kapom..es nem megyek ellenanyag szuresre...es valami baj lett volna a szulesnel ahol en vagy Mate vert kellett volna kapjunk...ez az eletunkbe kerulhetett volna.Nem reszletezem.Daniel volt nagyon de nagyon felhaborodva..eloszor szomoru volt, hogy egyesek ilyen felelotlenek egy ilyen munkahelyen..aztan mar atment duhbe.
Megertem.
Úgy tudom, ezeket az értékeket csak azoknál nézik, akiknek pajzsmirigy-problémájuk van.
Kinga, sajnálom, gondolom csak ez az aggódás hiányzott most neked. De nem lesz gond, Mátéval is sikerült beállítani.
Értem...én nem emlékszem,hogy nálam ilyesmiket néztek volna,vagy csak én nem tudom,mit vizsgáltak:!:)
Ünnepi feeling nálam is azóta van jobban,mióta Janka megszületett,addig nem sokat sütöttem-főztem,lakást sem díszítettem,semmi ilyesmi nem volt,csak a "kötelezö" dolgok.
Azóta viszont szeretnék mindent úgy csinálni-már ami a lehetőségeimből telik-hogy Jankának emlékezetes legyen valamennyire.Vagy legalábbis azt szokja meg,hogy vannak ünnepnapok,amik attól ünnepek,hogy külömböznek a hétköznapoktól.
Na,ezt jól leírtam!D
Pajzsmirigy...akkor magas az erteke ha a tiroxin hormon alacsony(tsh= tiroxon hormon stimulalo).
Hat az enyem nagyon alacsony..ezt jelzi a Tsh a magas ertekevel...nahh..bonyolult ez..remelem rendezodik.
Kinga,kínoz még a hányinger?
Az milyen érték,amit írsz a naplódban,hogy sok?
Nálunk is csak a nagyon szűk család volt(apám,sógor,keresztfiam),meg a szomszédék átjöttek.Ennyi.Ja,meg a barátnőm férje.
Most néztem a képeid.Hú,hogy felétek még milyen hó van!Nagyon szép táj,de azért hóra már nem vágyom:)
Sziasztok
Kronikus idohiany..nallam legalabbis..penteken szabad leszek...remelem tobb beszamoloval johetek.
mindenkinek szep napokat!
Hát,kicsit unatkozott itthon.Ő is szeretett volna locsolni menni,és nem értette,miért nem lehet,mikor ő tud virágot locsolni:)))
Egyébként az tetszett,mikor épp volt nálunk valaki,bőszen osztogatta a tojásokat:)
Nálatok hogy telt a húsvét?