Anyukák Erdélyből (beszélgetés)
Elhiszem, ilyenkor mindenki így van vele. Főleg, ha nagyon szeretnéd, hogy terhes légy, akkor érzel így, de hát ez teljesen normális :)
Marosvásárhelyen élsz? Vagy ott tanulsz?
Igen, a legjobb a doki, mert ő tudja a legbiztosabban megmondani, hogy mi a helyzet :)
A gyenge vérzés az lehetett a beágyazódás jele is, nekem ugyan ilyen nem volt egyik terhességemnél sem, de ismerek olyanokat, akiknek volt. Viszont az már sajna nem biztató, ha a későbbi tesztek negatívak voltak :(
Azért majd nyugodtan nézegess be ide, ha pozitív, ha negatív az eredmény! Mikor mennél dokihoz?
Szia, szívesen látunk, gyere bármikor :)
Ami a terhességet illeti, azt szokták mondani, hogy a halvány csík is csík...de persze, ez sok mindentől függ. Megtörténhet, hogy valóban még nagyon "friss" a terhességed, mensi előtt vagy után teszteltél? Esetleg más jelek, tünetek?
Mindeképpen, mivel olvasom, hogy nagyon szeretnéd, szorítok, hogy baba legyen a dologban!
Sziasztok!
Megvan mindenki?
Nálunk ma is játszótér volt a program,Janka most ment el a mamájához,én főzök,aztán egy kis meló.
Kinga,azért részben jó,hogy ennyi munkád van,nem?Én nem is gondoltam,hogy ilyen igény van a kutyakozmetikára.
Sziasztok....
Gyogyulast a betegeknek, jo kerteszkedest a kertkedveloknek .
Koszonjuk kerdeseket..megvagyunk..kissebb nagyobb hanyinger elofordul....de probalok nem gondolni ra:-)
Nem rossz otlet a fugefa..majd en is szivesen megneznek egy kepet:-)
Monika...Mate sietett...kb 10 nappal a kiirt idopont elott dontott ugy, hogy o biza kijon a nagyvilagba:-).En is ultem nyugisan mert mindenki azt mondta, hogy lustabbak a fiuk..ezt Danielnek is elmondtam...ugyhogy szinte rohogott amikor mondtam, hogy szivarog valami magzatviz:-)
Nekem sajna sok idom nincs hoxazni mostanaban..legfeljebb este..ilyenkor, mert eleg sok lett a melom.Ma pl haza se hoztuk Matet mamajatol...:-((.Nagyon hianyzik...holnap is csak delutan megyunk erte..persze reggel jol osszepuszilgatom:-)
Köszi mostmár jol vannak a gyerekek.Ma mi is lementünk a városba a nagy játszotérre Dóra ugy kiszaladgálta magát, hogy nem kelett eröszakkal ültetni a kocsiba ö kérte, hogy szeretne beleülni.
Griet te, hogy tudsz még hajolgatni palántálni én utolsó hetekbe még a cipömet sem tudtam felhuzni olyan nagy volt a hasam.
A kertbe ültettem,a szomszédban is ott van,és rengeteg fügét terem.Állítólag nem túl igényes növény,szereti a napos szélvédett helyet.
Egyébként nagyon jópofa,szép bokor,szóval ha nem hozna termést,akkor is dísze lenne az udvarnak.Most még csak 2 kopasz ág,de ha kizöldülnek a levelei,akkor majd lefényképezem.
:)
Azért még nem késett!Janka se nagyon sietett,pontosan a kiírt napon "nyújtotta az ujját",hogy ki szeretne jönni,1 perccel se előbb:)
Na,nem is panaszképpen mondtam:)Csak,ha belegondolunk,elég valószínű,hogy ezután még jönni fog egy lehűlés,ami a kibújt növényeknek lehet nem tesz jót.De ne legyünk pesszimisták:)
Az előbb kaptam a szomszédból 2 fügefa-tövet,ami inkább bokor(lesz),nem is értem,miért hívják fügefának:) Remélem,megfokad!Tavaly marékszámra kaptam tőlük a friss fügét,olyan finom volt...!
Normális, nem normális, nem érdekel, mert olyan jó, hogy tavasz van :) Ma délelőtt én is rendbeszedtem az ágyásomat, letakarítottam róla az elszáradt leveleket, megmetszettem a rózsatöveket, olyan jó érzés volt... Főleg, hogy már kibújtak a tulipán hagymáim is :)
Ja, s az sem mellékes, hogy már olyan kellemesen süt be az udvarra a nap, hogy ma ott teregettem a mosott ruhákat... Olyan kevés dolog kell az embernek a boldogsághoz :)))
Sziasztok!
Olyan gyönyörű idő van,már vannak,akik rövidujjú felsőben szaladgálnak!Ha belegondolok,hogy egy hete még hó volt...azért ez se normális.
A játszótér tele van gyerkőcökkel,mi is kint voltunk Jankával.
Griet,egyben vagy még?:)
Mónika,hogy van a szemük a gyrekeknek?
A kamillára már én is gondoltam,lehet megpróbálom,ha nem múlik az orrdugulás.
Kinga,te hogy érzed magad?Hányinger?
Azért remélem,nem hal meg a fórum.Kinga is be-be szokott nézni,és hátha Imoncsi is visszatér egyszer közénk.Addig is tartjuk a frontot:)
Kár,hogy az újak csak beköszönnek,aztán továbbállnak:(
Na,kb 2 órás kínlódás után sikerült visszaállítanom!De hogy hogy,azt ne kérdezze senki!Nyomkodtam össze-vissza mindent,mint állat:)))
Én is mindig félek,hogy Janka kap valami szemfertőzést,mert koszos kézzel megdörszöli a szemét,de még eddig megúsztuk.
Sziasztok!
At kellett telepiteni a gepem,mert virust kapott,most meg nem tudok magyar betukkel irni,es annyira idegesit...!!!
Koszi,Janka jol van,de meg mindig be van dugulva az orra.Mas baja nincs,de ez nem akar mulni.
Majd jelentkezek meg,de ez az ekezetek nelkuli iras kiborit!
Hát reméljük.Várunk vissza.
Nekem nem nagyon volt idöm mostanába irni Dávid nem jár napközibe, mert begyulladt a szeme mostmár rendbejött de ma Dórának gyuladt be, és mikor itthon van Dávid is semmire sincs idöm.
Azért megigérem, hogy be-be nézek.
Köszi :)
Nem kell izgulni, nem úgy néz ki, mintha Robi nagyon sietne kifele :) Azért remélem nem hal meg a fórum, mire én is "fórumképes" leszek újra...