Anyósokról (beszélgetés)
Az enyém is él és virul, míg ki nem nyomom a szemét a boldogságtól. Élvezi szerintem asziszi győzelemre született. El kell keserítenem, győztes csak én lehetek.
Most azt találta ki, hogy jövőhéten szabin lesz és a párom vigye el magával egy útra. Gondolhatjátok én meg csak mosolygok kívül, miközben mardos a düh!!!!
Ennek is inkább máson kéne járnia az eszének.
Nemtom mit tegyek, hogy párom ne vigye el.
Bár nem igazán füllik hozzá a foga, hogy elvigye anyját, de ő olyan mint a tiéd, hogy nem képes nemet mondani. Amikor kérdezte anyja mikor mehet vele azt felelte: Mikor akarsz? De látom rajta nem nagyon akarja, mert mondta hogy és ha kiküldenek 3 hétre? hogy oldod meg hogy nem mész munkába?
Szia Giusy
Meg vagyok holnap megyek műtétre sajnos szülés után még mindig nem vagyok jól. :( Picikém jól van köszi szépen fejlődik ügyesedik. Párommal még azóta sem a régi a kapcsolatom szombaton már egész jól meg voltunk erre beállított a szipirtyó és vége volt mindennek.:( A pajti meg él és virul!:((((((((
Te nálad mi újság pajti téren?
Ez egy valós család, valahonnan a netről szedtem... volt hozzá cikk is, de a kép megragadott :-)... természetesen mind segélyből éltek (a cikk szerint) a legnagyobb megértésben, szeretetben.
Sógornőm 50 múlt, és még unokája sincs. Nagyon le van maradva.
Utolsó kérdésedre a válasz: Még csak az hiányozna! Én már akkor a zárt osztályon lennék.
Szia Mo!
Örülök hogy benéztél és reagálsz.
Hogy vagy? BAbód? Párod?
Pajtid?
A héten volt már nálatok?
Nem tudom sajnos, lehet hogy szólt ám már az anyósának.
ÉN is dobnám utánna mindenét, meg se várnám hogy felöltözzön. Aztán ha a kisfia is megsértődik ő is szedheti a sátorfát azt össze lehet költözni, és pelenkázhatja a kicsi fiát.
Szerintem szólt már neki, de lehet csak a férjének. Az meg olyan mint sok férfi hogy homokba dugja a fejét azt nem igazán érdekli hogy mit háboruskodik az anyja meg a felesége. Ő elvan azt ennyi elég neki.
Én biztos nem engedném be a lakásba ha már mindennap ezt csinálja. Főleg beállítani egész napra, aztán még este 9kor is ott van és nézi a tv-t.
Az ilyeln embert nem lehet szeretni, csak gyűlölni a legnagyobb mértékben. HOgy nem hagy nyugtot a fiáéknak...
jaja, régen én is irtam ide :DD De mostanában már nem... azt hiszem...
De nem értem, hogy akkor a feleség miért nem mondja meg az anyósnak, hogy menjen haza? Vagy a fia miatt nem, mert akkor megint veszekedés lenne ebből is?
Ez olyan rossz, mikor valakinek az anyósa teszi tönkre a kapcsolatot...vagy nem is az anyós miatt megy tönkre, hanem a férj miatt... nem tud lábra állni? :(
Azért csinálom meg, mert a párom meg megszokta köszönni, és nekem ez fél siker, és öröm, hogy ő mindent megköszön nekem, miközben anyuci tetszési indexe megy lefele....
Meg náluk elég furcsa a mosogató...a kádban végződik és ha fürödni akarsz akkor elkell mosogatni...
hát igen, nem olvastam végig a fórumot, elég hosszú lenne :DD
Igen, az úgy rossz, ha fia nem a felesége mellé áll, úgy nem nagyon lehet mit kezdeni... lehet, hogy le kéne ülniük megbeszélni a dolgokat, először a párjával, aztán meg 3man az anyóssal...
de minek megy a fia, ha idegesen jön haza?? És miért van az,hogy kinek kell hinni?? Áh...ezt nem értem .. :(
Ha tudnád gyöngyösbokréta történetét nem kérdeznéd ezt meg. Az anyósa próbálja tönkretenni az ő életüket, most született januárban pici babájuk, és szegény nagyon kivan, hogy a férje sokszor vagyis inkább az anyja mellé áll, nem őmellé a felesége mellé.
Azért baj ha látogatja és beszél vele, mert eközben jól "hipnotizálja" a fiát és az meg idegesen megy haza, és nem tudja hogy kinek higyjen.
Na hálisten az én párom nem ilyen, hogy nyalja anyuci valagát, mert én már fejbe rugtam volna pajtit az biztos.
Igazad van hogy a harag rossz tanácsadó, meg magunkat idegeljük szét ha foglalkozunk a témával. De valakiknek kikell öntenünk a belénk szorult szavakat. Nem mindenki lehet egyforma, talán azzal sok baj nem is lenne ha nem takarítgál otthon, hiszen lesz@rom, én nem ott lakok, ez addig jó. Mindenki pucolja a saját koszát. Csak én meg olyan vagyok hogy megyek hozzájuk és alapból utálom a mosatlant meg a szennyt, és megcsinálom, ő annyit nem mond, köszönöm. Ez természetes nála??? Szerintem nem. Mivel én még csak "vendég" vagyok.
Annál nagyobb szemetebb volt nyáron, hogy áskálódott ellenem, meg most is érzem hogy direkt úgy csinálja a legjobb legkedvesebb anyuci imidzset, asziszi nem látok át rajta???
Amúgy meg én nem gondolok arra ki szülte meg, sőt ki nevelte??? HAHA
Ő nem nevelte, ugyanis szerzett magának egy manuszt azt elhúzott hozzá lakni a kölykeit 16-18 éves fiúkat meg otthon hagyta a családi házban azt éljetek ahogy tudtok. Párom mondta hogy hónapokig lese szarta őket mivan a gyerekeivel, oylan jól elélt a "szerelemből" Őneki amúgy a pasik mindig fontosabbak voltak. Most meg vénségére már a kutyának se köll, mert nagyon kibírhatatlan, azt ő mondja a férfiakra hogy ők a kibírhatatlanok. Most ne akarjon jó anya lenni, meg a NŐ a fiai életében, mert mindkettő legalábbis az én párom már megtalálta a nagy betűs nőt. Aki kaját tesz neki az asztalra ha megjön 1 hét után, aki kimossa a gönceit.
Ja :)))))
Elég furcsa család. 49évesen dédi...
Köszi a tabit, pajtimnak átadom!!!
Ti együtt laktok anyóssal?
50 felett strandra járnak?Az enyém ilyet nem csinál,mert nem bírja a napot.A héten ő is itthon lesz,mert beteg.Kiváncsi leszek,kitakarítja e a házat.Bár nem valószínű,mert a múltkor,hogy jó idők voltak,megjegyeztem,hogy megpucolom az ablakokat,nem fog megfagyni.Azt mondta erre,hogy ő majd akkor pucol ablakot,ha jó idő lesz.12 fok nem elég jó idő?!?!A 3 gyerkőcre egyedül nem tud vigyázni,és ha vhova el akarunk menni,inkább anyumat hívom,mert abból nincs harc,hogy minek megyünk,miért addig maradunk ameddig,stb...
Ewwing: Te anyós vagy,vagy meny,aki jól kijön az anyósával?
Nincs semmi hasonló sztorim, nálunk elmegy a helyzet.
A csoportképről annyit, hogy valójában nem a mi családunk, de kb. 2 éve megtetszett, aztán feltettem, és már el is felejtettem, először nem tudtam miről beszélsz, mert csak a megaminxre emlékeztem.
Szia liszi! Nyugodtan!:)))
Akkor valamilyen a tiéd meg az enyém is hasonlít egymásra.
Az enyém ugyanilyen, hogy elmegy strandra, tőlük nem messze van egy ingyenes tisztavizes medence, ahova a környékbeliek járnak. Nyáron látnod kéne mit szokott művelni. Mint aki jó dolgában nem tudna mit csinálni fogja magát kifekszik a kertbe, vagy az erkélyre és napozik, vagy kimegy a strandra. Kenceficéli magát a méregdrága napozókrémekkel meg arckrémekkel. Műlt nyáron pont nem volt munkája és ezt csinálta hetekig a másik ingyenélő barátnőjével. Otthon se elmosogatva se felsöpörve semmi. A párom meg kivolt akadva hogy hazajön 1 hét kinn levés után (kamionos) és nincs mit felvennie mert hetek óta áll a szennyes. Na hálisten én nem lakok velük, nekem az elég ha hétvégenként látom még mindig ugyanúgy a koszt.
Ez is csinált olyat hogy megbolondult nyáron azt elkezdett csetelni pasikkal. 1-2vel találkozott is, meg felment Pestre azt ott aludt egy idegen pasinál. Akkor taliztak először. Nem értem az ilyeneket. Most élik 50-en túl a fiatalkorukat???
Ti hogy laktok együtt? 2 ház egymás mellett? Ikerházak? MI a tetőtérben akarunk lecövekelni párommal....
Sziasztok!
AZ én anyósomat nem lehetne hozzá kötni a tiétekhez? Az enyém tipikusan az a kétszínű dög. Elvileg özvegy aki egyedül van és magányos, gyakorlatban viszont este sötétben engedi ki a pasiját, hogy ne lássa senki. A végén még nem tudna szinészkedni. Utazik, szórakozik, csavarog. Többet szórakozik, mint mi. Számítani nem lehet rá gyerekvigyázás terén sem, mert ritkán van otthon. Hónapokon kerezstül főztem rá, hogy szegény egymaga miatt ne főzzön. Úgy rám kapott, hogy nyugodtan elment srtandolni, kirándulni. Ami betette a kaput nálam, az két éve volt. Nagy munkában voltunk, a kerítést újítattuk fel ami kb 100 méter. Nyáron én a két gyerkőccel otthon, a kőművesek meg dolgoztak ezerrel. Lássam el a fiúkat, legyen ebéd, figyeljek a kőművesekre és közben fessem az új kerítésleceket is, Apának meg dolgoznia kell. Az én anyósom meg fogta magát és elment strandra. Arra nem volt képes, hogy az unokáit magával vigye. Ja, a kerítés közös, mert egy saroktelken lakunk. Ha csavarogni tud, akkor főzzön is magára.
Bocsi, egy kicsit hosszúra sikerült.