Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Anyósokról fórum

Anyósokról (beszélgetés)

❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
2010. febr. 12. 15:43

De volt már olyan is, hogy mentünk autóval egy kicsit csavarogni, ketten, gyerek oviban volt, és mindketten szabadnaposak voltunk... A párom kiszállt tankolni, de a telója bentmaradt. Persze ahogy annak lenni kellett, hívta a banyaannyja, én meg felvettem.. :-), mondta neki, hogy találkozzanak délután.. én meg csak hümmögtem hogy ne vegyen észre semmit.. :-), és akkor jött a következö, hogy látott engem a Borároson, egy szőke fiúval, mire elröhögtem magam, és közöltem vele, hogy ezt benézted Te hülye picsa, mert én vagyok. :-)és együtt vagyunk... ja és együtt is maradunk!

néha szégyenlem magam, hogy több esze, meg ereje van mint nekem... :-( :-( :-( :-(

2010. febr. 12. 15:34

Hellóóó mindenkinek!

Félre a tréfával...

Hugicicának: azért érzi úgy, hogy elveszítette a kisfiát, mert különköltöztünk töle. Amíg eggyütt laktunk, nagyon sok mindent elkövetett ellenem.

Pl: elment itthonról, és felhívta fiát, hogy találkozzanak egy adott helyen, és oda odahívta a párom volt oszt.társát, akivel tetszettek egymásnak. Régen.

2. Vadidegen emberek hívtak fel, hogy viszonyuk van a párommal... majd félóra múlva volt aki visszahívott és elnézést kért, hogy megkérték csak rá, és az egész nem igaz...

3. képes volt egy szelet sütit venni csak a fiának..én még csak megérteném de egy 4 éves gyerek hogy....???

4. beengedte a párom a lakásunkba, és amig nem tudom mit csinált.( nem voltam otthon)telepakolta férficuccokkal a faliszekrényt, majdnem nagyobb zűr lett belöle....

5. folyamatosan kaptam a fenyegető leveleket, amit bevittem a rendőrségre, mert olyanok voltak benne, hogy megkapod amit megígértem, meg oda való vagy ahol apád van..( 10 éve meghalt!! )és a rendőrségen azt tanácsolták, hogy húzzam félre egy bokorba és jóóóóól verjem meg!!!!!!!!

6.Összel vittem a gyereket orvoshoz, álltunk a zebránál, föúton akartunk átmenni, száguldoztak a kocsik... piros volt a lámpa nekünk... és egy óvatlan pillanatban előugrott egy bokorból, és lökött rajtunk egyett....lehetett volna végzetesebb is ha figyelmetlenebb vagyok abban a pillanatban. 2és fél órát ültünk a rendörségen a zokogó, beteg, 5 éves gyerekkel...és azt mondták vigyek tanut!!!!

Megszületett a kislányunk, Antónia, az egyik áruházban 50méterről üvöltött nekünk, hogy megvan a gyereked fajtája.. azt mondták a rendörségen vigyek tanut!!!!! Bement a munkahelyemre nyomozni a nem normálisa! De mondjuk rendszeresen bejárt... ellenörizgetni..

Jelzem: keresztlánya aki 30 éve él boldog házasságban, 28 év után majdnem elváltak. Ki lett tíltva a banya. A saját lánya, párom nővérének a férje szintén kitiltotta.. MINDENKI UTÁLJA!!!!! Mindenit a páromra hagyja, de csak rá! (Remélem nincs adóssága!!!!:-) :-) :-)

Még az anyukám bankszámla kivonatait is kilopkodta az ö postaládájából.. a mi számláinkról meg már nem is beszélve.... már hülyének néztek az elmünél, hogy mi sosem kapunk számlát, mire rájöttünk....!!!!

ÉS MÉG SOROLHATNÁM.... hiszen 10 éve vagyunk együtt.....!

Azt mondta a párom elöbb vagy utóbb de úgyis beletörödik! De még egy ilyen szívós dögöt, mint a banyánk, még szerintem nem látott senki!!!

Tehát megyünk az utcán, kétszer nézünk hátra, a fiam a környéken nem biciglizhet, nem mehet elöre a játszótérre... sbt...stb..stb.. és még tudnék mit írni.. Volt hogy már a barátnőm sírt helyettem... NA DE ENGEM SEM KELL FÉLTENI!!!

Igyekszem kárpotólni mindenért!!!!!!!!!

7229. 4ce0ebd54f (válaszként erre: 7228. - Gica6)
2010. febr. 11. 11:51
Ezek még a cunamit is túlélnék.:DDDD
7228. Gica6
2010. febr. 10. 22:39
Az enyém 380v-ot túlélte, szerintem onnan is kimászna.
2010. febr. 10. 13:16
...Lassan beásom a kertbe , de jó mélyre, és arccal lefelé hadd kaparjon át Kínába! - ez a legmegfelelőbb dolog amit velük lehet kezdeni. Idézet egy másik anyósos fórumról, csak már régen írtak oda.
2010. febr. 10. 13:09
Az enyém hülye!
2010. febr. 10. 13:08

Örülök hogy nemcsak én vagyok ilyen szitukban. Viszont annak már kevésbé, hogy nektekis ilyen szemét anyósotok van. (újak: Timcsi, Gica)

Azt én sem szeretem azenyémben, (én pajtinak hívom) hogy nem képes semmit megmondani a szemembe ha valami nem tetszik neki. Mindig a páromnak mondja. Pl volt olyan hogy nyáron nem volt munkám suli befejezése után de csak 2 hónap volt a lébecolásom, mert július végén találtam melót, aztán az ő csőrét ez b@szta már elnézést, hogy én sokat járok a fiával (kamionos)utazunk, bohóckodunk, szórjuk a pénzt, aztán annyira nem volt fair ember hogyha valami nem tetszik neki akkor nekem szóljon, de direkt úgycsinálta a fiával történő beszélgetést, hogy én is halljam, én ültem a szobában, ő meg a konyhában mondta 2 m-re tőlem. Szóval ennyire egy gennyláda, szemét anyóspajtim van. ÉN nem is hívom anyósnak, mert az anyós az akit szeret az ember.

Meg egyszerűen képtelen elfogadni, ogy a fia szeret engem, meg nagyon sokmindent képes megvenni nekem, már minden hétvégén úgy készülök hozzájuk, hogy mit fog látni rajtam a pajti amire azt godnolja hogy a barátom vette. Persze a barátom mindig dicsekszik neki hogy most ezt meg azt vette nekem. Ő meg bunkó módon ezt válaszolja neki: anyádnak is vehetnél már valamit. Szóval ott rohadjon meg ahol van.

Meg magából induljon ki az is, fél évig otthon lébecolt, mert kirugták, azt ő ontja a sz@rt a szájából? Miköze van neki ahhoz hogy én dolgozok-e vagy sem? Nem náluk lakom. Ő kajáltatott, vagy mi?alig várom hogy elpatkoljon, nagyobb boldogság lenne mint a lottó 5-ös. De nem tud meghóóóni, egészséges mint a makk.

7224. Gica6
2010. febr. 10. 12:38
Most csúnyát fogok írni: a banya-mert mi már csak így hívjuk- egyszer össze akarta pakoltatni a 2. lányom cuccait, hogy ő majd felneveli / a kiscsaj az egyedüli, aki rá hasonlít a 4-ből/.Két éves volt a leányka. Nem átallotta hazudni, hogy az apja már beleegyezett. Levegőt sem kaptam. HUGICICA: az egész familíája-főképp a nők-hiszik magukról a tökélyt. Mondanom sem kell, elég távol áll tőlük. Legnagyobb gondjuk velem az irigység.Férjük által eltartott tehetelen, buta senkik-semmihez nem értenek.Tehát nem azért nem dolgoznak,mert ember nem akarja, hanem mert nem is tudnának. Az emberem az egyedüli normális gyerek abból a bandából.Ja! majdnem nekünk is lett rendőrségi ügy:kábellel akart ütni, mert eligazítottam-én szóban. Ezt meg el sem fogjátok hinni: megrázta a 380V -mezítláb!-, erre szépen elsétált. Minden emberi lény ott maradt volna. Mondom, hogy boszi-banya.
7223. ef1191cb08 (válaszként erre: 7222. - E6a969240e)
2010. febr. 10. 09:32

Te jó ég csajok,micsoda sárkányokat fogtatok ki anyósnak???!Rendőrségi ügy???Nem semmi.

Ezt,hogy érted,hogy elveszítette a fiát ha meg szabad kérdezni?Szó szerint,vagy összevesztek?

Másnak az a baja,hogy piszkálódik mondogalódik anyós,nekem meg az,hogy alattomos aljas,soha nem mondana előttem semmit,csak hisztizik magában.A hátunk mögött kibeszél kritizál minket a lányával,mert ők bizony a legokosabbak legtökéletesebbek ezen a bolygón,sőt mindenben a legek...

Előttünk max eljátssza a hattyú halálát,drámázik.Habár erre nem sok lehetősége van velem,mert nagyon megkurtítottam a találkozásaink számát.Volt,hogy náluk voltunk ebéden,ő meg 2 percenként ment be a konyhába az étkezőből bőgni,és jött ki kisírt szemekkel,hogy vegyük már észre valami baja van.Hát inkább gyorsan leléptünk,azért sem kérdeztük meg mi baja,hisztizzen csak magában.

7222. e6a969240e (válaszként erre: 7221. - Gica6)
2010. febr. 9. 23:13

Sziasztok!

Én is új vagyok...

Gicának üzenném: KIZÁRT!!!!

MÉG NÁLLA IS VAN ROSSZABB, AZ ÉN ANYÓSOM.

Nekünk már rendőrségi ügy lett belölle....

Ugyanis a 6 éves fiunkat és néhány hónapos lányunkat hibáztatja, hogy ö elveszitette a kisfiát...

7221. Gica6
2010. febr. 9. 22:46
Sziasztok. Új vagyok nálatok, ezért bocsi, hogy bekapcsolódom. Nálam pokolibb anyósa nektek sincs. Az tuti. Csak egy példa a sok közül: amikor náluk laktunk és megszületett a 3.-amúgy 4 van- gyerkőc, aki ordított meg csak ordított egész éj-nap, a reakciója ez volt: nemcsak meg...-ni kell a gyereket, hanem ellátni is.A legnagyobb 3 volt, a 2. 20 hónapos., a párom meg hetelt jó messze. Én egyszer, amikor ordított kezében a seprűvel, megjegyeztem neki, hogy jól áll neki- gondoltam, tán elrepül rajta-, de nem vette a lapot. Aztán egy nap összecuccoltam pár holmit és leléptünk. A párom költöztetette át a holminkat anyuékhoz. Apu csak látogatni engedte oda, nem alhatott ott, hogy tanuljon belőle. Még valami. Nem mondja egyenesen ki, csak így: Nem azért mondom fiam, de, én ezt így- meg úgy nem engedném. Mármint nekem.
7220. 874eb11dfd (válaszként erre: 7219. - 4ce0ebd54f)
2010. febr. 9. 22:03

érdekes párod van :) Miért nem szeret kettesben lenni... bár lehet,hogy attól fél,hogy unatkozni fogtok, ezért hív mindig valakit..?

Sztem minden szülőben van rossz:D Az én anyámmal is van , sőt apámmal is, nem is kevés.. és az ő szüleivel is. Bár anyóssal lehet jókat beszélgetni, de amikor megcsípi a mérgeskígyó , ( elég gyakran), akkor kibirhatatlan, parancsoló, sértődős..

Anyám csak megsértődik, és akkor hónapokig is képes..ezért nem szeretek náluk lenni, mert annyira feszült a levegő, és mindig figyelni kell, mit lehet mondani, hogy ne legyen baj. Apám meg hírtelen haragú, így nála is ez van,hogy mit lehet mondani és mit nem :D

7219. 4ce0ebd54f (válaszként erre: 7218. - 874eb11dfd)
2010. febr. 9. 20:14

Már kérdeztem tőle hogy miért hívja mindig be? Erre kikel magából és megbánt azzal az indokkal, hogy én senkit se szeretek. Meg mért jobb mindig minden kettesben? Mi olyat tudunk csinálni mozizás (tv-zés) közben amit 3-asban vagy 4-esben nem lehet?

Ja volt már erre is példa. Akkor jól leugattam, mert ő sosem képes 2-esben sehova se menni. Mindig cincálni kell a hülye öccsét, meg a barátnőjét, ha őket nem akkor valamelyik havert.

Nem izélek nagyon rajta, de így meg az embernek programot sincs kedve csinálni, mert tudom az van, jön valakinek a cincálása.

Amúgy meg nem értem miért csak azok az anyósok rosszak, akiknek fiaik vannak. A lányos anyák egyáltalán nem hárpiák. Tök szeretik a vejüket, csak ezek ilyen kibírhatatlanok akik asziszik elvesszük tőlük drága fiacskájukat.

Neked még gond van anyucival?

7218. 874eb11dfd (válaszként erre: 7217. - 4ce0ebd54f)
2010. febr. 9. 16:00

Hát jah.. ezt ki lehetne próbálni ;)

Fúúú, már megint csak azt tudom elmondani,hogy dejó,hogy ilyen messze lakunk..

Egyébként az én szüleimmel sem egyszerű,meg anyósékkal sem...

Cupakolo, te meg hivd be anyudat tv-ni ;) Hátha egyszer észreveszi..vagy miért nem kérdezed meg tőle,hogy minek hívja be?

Nálunk az elején ugyanez volt a helyzet..ha Gabi anyjának a piros autó tetszett, akkor neki is...

ezt meg is jegyeztem neki, és ebből is sértődés volt :d

7217. 4ce0ebd54f (válaszként erre: 7215. - Monyeszka)
2010. febr. 9. 09:33

Mondjuk nálunk ilyen nem volt még, hogy válassz anyád és én közöttem, mert mi együtt sem lakunk, azt a 2 napot amíg meg együtt vagyunk párommal kíbirom nagy nehezen.

De pl én azt utálom a páromban, hogy nem képes nemet mondani a "pajtinak". Meg ha filmet nézünk akkor az az első hogy hívja őt is a szobánkba. Jó hát már mondtam sokszor neki, hogy hanyagolja a közös mozizást, találjon ő maga elfoglaltságot.

Nemtom barátomnak hogy esne ha ő lenne itt nálunk, és én folyton hívnám anyámat filmezni, vagy bármit csinálni.

Bár hogy jót is mondjak, azért a barátom inkább mellém áll, mint anyja mellé. (már jó lenne ha nem lenne, legalább nyugtunk lenne, de ez nemtud elpatkolni)

Monyeszka, én egy kicsit sem értem a férjed reakcióit, meg a tiédet sem. 1. Miért nem b@szod ki páros lábbal a lakásotokból anyóst? Én már biztos mondtam volna neki, hogy az esték az a 3-otoké, ő meg nézze otthon a tv-t. Vagy amit akar. Vagy nem engeded be. Szerintem bármennyire utál egy ember valakit, akkor is meglehet neki mondani, hogy húzzon a bánatba. A férjed meg olyan kis anyuci kisfia,ha inkább mellé áll, mint mellétek. Ilyenkor tenném azt, mint egyik barátnőm, hogy fogta az 1 éves gyereket azt elköltözött az anyjához, aztán a férje ment meló után haza, senkki nem volt otthon, aztán másnap este sírva könyörgött. Amíg nem látja a férjed azt, hogy mennyire rossz neked, addig ugyis ezt csinálja.

7216. fbb53e1d99 (válaszként erre: 7215. - Monyeszka)
2010. febr. 8. 12:31
Igen, hálás is vagyok a Sorsnak:)
7215. Monyeszka (válaszként erre: 7214. - Fbb53e1d99)
2010. febr. 8. 12:29
Igazad van ritka mint a fehér holló úgy hogy tedd össze a két kezed érte hogy ilyen jól kijöttök!
7214. fbb53e1d99 (válaszként erre: 7212. - Monyeszka)
2010. febr. 7. 19:15

Ez igazán kellemetlen...én sem örülnék, ha mindennap itt ülnének anyósomék, de szerencsére nekem igazi jó anyósom van:):) Itt laknak 200 méterre, de még sosem jöttek úgy, hogy zavartak volna..szóval nem jönnek túl gyakran:) Pedig nagyon jól kijövünk egymással..talán pont ezért, mert tiszteletben tartjuk egymást:)

Szerintem az ilyen nagyon ritka:(

7213. fbb53e1d99 (válaszként erre: 7211. - 874eb11dfd)
2010. febr. 7. 19:13

Tudod, én ebbe nem nagyon akarok beleszólni, viszont bízom a lányomban:) Ahogy dönt ,úgy dönt.ő viseli a következményeket:)

Nekem is van egy fiam...meg sem próbálnám kisajátítani, de nem is olyan típus, aki hagyná:) Szóval minden anya másként gondolkodik..valahol meg tudom érteni azt a szülőt is, akinek egy szem gyereke van, ám nem értek egyet ezzel a nevelési módszerrel..úgy gondolom, hogy ilyen helyzetben a fiúnak is erősen a sarkára kell állnia:)

Hát..ennyi..nem tudok okosabbat..

7212. Monyeszka
2010. febr. 7. 18:31
Én is szivem szerint a világ másik végére költöztem volna el de a családom itt van és nem akartam itt hagyni őket! A párom az anyjáék mellett akart lakást venni na mondom nem így teljsen a város másik végébe vettünk de sajnos még ez is túl közel van!Most is itt ül és nyúzza a gyereket! ÁÁÁÁ elegem van belőle hogy mindig estére másznak ide! Nem gondolják hogy mi is szeretnénk pihenni? de azzal meg a sírba kerget ahogy cuppog mint a kutyának (van 2 kutyájuk)
7211. 874eb11dfd (válaszként erre: 7210. - Fbb53e1d99)
2010. febr. 7. 18:00

pfff... hááát nem semmi...

én biztos az első ilyen dolognál elhagytam volna..ebből még gond lesz később...

jó messzire kéne költözniük,hogy anyóska ne menjen hozzájuk.. :S

7210. fbb53e1d99 (válaszként erre: 7209. - Torde)
2010. febr. 7. 16:03
ajjajj...mi pont ebben a helyzetben vagyunk..mármint a lányunk. A vőlegénye egy szem fiú az anyukájának. Istenem, hogy én mennyit magyarázok..mert ugye azt is meg lehet érteni, hogy egy gyerek az egy gyerek. De a lányomat is maximálisan megértem, hogy zavarja, hogy anya még a kenyeret is megkeni a fiúnak..mit lehet ilyenkor tenni ?
7209. torde (válaszként erre: 7206. - Ef1191cb08)
2010. febr. 7. 15:47
Hidd el annyira az anyjához nő a paishogy, hogy nem AKARJA megérteni!El se engedi jutni a füléhez, amit mondtál, mert tudni sem akar róla.Az anyja őt szereti és neki csak ez a fontos, hogy a kedves párja mennyire szenved tőle leszarja!
7208. torde (válaszként erre: 7205. - Monyeszka)
2010. febr. 7. 15:45

Azért ez baromi rossz!

Tök utálom, hogy az embernek a párja előtt is védenie kell az úgymond közös állásponot, és mi miatt?Azért mert képtelen a kedves mamát a helyére billenteni!

Milyen egy konfliktuskerülők ezek a nagy és erős férfiak!

2010. febr. 6. 22:03

fúúú hála az égnek, mi messzire lakunk mindkét szülőtől... se anyámékat nem bírnám, se anyóst nem bírnám... :(

Igen, azt nem lehet kérni, hogy válasszon..viszont kompromisszum az kell... de nem értem az anyóst, minek szól bele mindenbe?? Minden anyós ilyen? Az enyém igen... ő MINDENT jobban tud!!! Mindenbe beleszól... de már lesz@rom.. felőlem dumálhat, nem muszáj úgy csinálni..egyszerűen annyit mondok neki,hogy jó, aztán kész...

7206. ef1191cb08 (válaszként erre: 7205. - Monyeszka)
2010. febr. 6. 15:40

Nagyon sajnálom,hogy ilyen,gondolom sokat szenvedsz ettől.Nem próbáltad még,hogy ilyenkor amikor egyikőtök sem ideges,Te sem az anyja miatt felhozod a témát,és elbeszélgetsz vele róla?Veszekedés nélkül is lehet szerintem.Elmondhatod neki,hogy ne támadásnak vegye,csak hallgasson meg téged,hogy mi bánt az anyjával kapcsolatban.És ha nem akar választani kettőtök között,akkor bizony kell a kompromisszum,ami nem az,hogy csak Te alkalmazkodsz az anyja hülyeségeihez,és viselsz el mindet tőle kénye kedve szerint.Erre is rávilágíthatsz,hogy lássa már be,amikor nincs jelen az anyja békesség van nálatok,nincs aki vitát gerjesszen.Ezt be kell látnia ha így van.Az csak egy dolog,hogy szereti az anyját,de már nem ötéves,és nem is lehet úgy szüksége rá mint akkor.Már saját családja van,aki Te és a babátok vagytok.És igenis viselkedjen ennek megfelelően,mint felelős család szerető férj apa.

Vagy ha Te semmiképen nem tudsz kijönni a mamával,akkor tartson csak Ő kapcsolatot vele,látogassa Ő néha.Egyébként nálunk is így van, férjem néha elmegy hozzájuk,igaz fél óránál többet nem nagyon bír ki Ő sem ott,de én a gyerekekkel csak 3-4 havonta megyek.nem mondom,hogy ez így jó,de hát anyós tehet erről a helyzetről,hogy így alakult.Viselkedne normálisan, a gyerekeivel unokáival igazságosan,akkor nem így lenne.Nem vagy alá rendelve az anyjának,ezt el kell ismerje a férjed is,nem kell eltűrnöd mindent!

7205. Monyeszka (válaszként erre: 7204. - Ef1191cb08)
2010. febr. 6. 15:08
Konkrétan még nem tettem fel neki a kérdést hogy válasszon én vagy az anyja de már egyszer kétszer kijelentette hogy ne gondoljam és ne is várjam el tőle hogy válasszon kettőnk között! ÉN is ezt mondtam már neki hogy oké ő az anyád én vagyok a párod és a gyereked anyja tehát úgy gondolom hogy mi vagyunk a családja! Az első számú család! De hát falra hányt borsó amit én mondok állandóan! Érdekes hogy most nem jött az anyja 2-3 napja és békesség van nyugodtan meg vagyunk mindenféle veszekedés vitatkozás nélkül. Érdekes nem? Igaz ezt a párom sajnos nem is veszi észre!
7204. ef1191cb08 (válaszként erre: 7201. - Monyeszka)
2010. febr. 5. 20:31
Az nagyon jó,hogy szereted a párod.De feltetted már neki a kérdést,hogy Ő mennyire hogyan szeret téged ha még erre sem képes,hogy kiálljon melletted ha arra van szükség?A ti életetekhez anyósnak semmi köze,élje a sajátját!Ha erre magától nem jött rá,akkor szépen,de határozottan meg kell neki mondani,és megtartani az egészséges távolságot vele.És ez a fia feladata,hogy közölje,mint ahogy az is,hogy a felesége mellett mindig minden helyzetben kiálljon.Az,hogy szereted Őt,nem azt jelenti,hogy veled mindent megtehet akár Ő akár a családja,hogy neked szó nélkül el kell tűrnöd ha bele avatkoznak az életetekbe,durván beszélnek veled,megsértik a magán szférátokat,megkeserítik az életeteket.Milyen férj aki ezt hagyja?(bocsi,nem szeretnélek ám megsérteni,csak elgondolkodtató,én választás elé állítanám ha nem lehet máshogy megbeszélni vele).Én megmondom őszintén,ha a férjem nem mellettem állna,elvehetné a mamát bármennyire is szeretem őt.Mi amikor megromlott a kapcsolatunk anyóssal,megbeszéltük a férjemmel,hogy nem hagyjuk az életünket tönkre tenni neki.Ha kenyér törésre kerül sok,akkor nem kérdés,hogy hol a férjem helye.Sajnos volt is,nem beszéltünk nem találkoztunk közel 2 évig velük.Akkor még csak 1 gyerekünk volt(és számomra a legnyugisabb időszak:-)))Így akartak hatni a férjemre,így akarták zsarolni,aztán végül feladták és jöttek békülni.Természetesem nem volt őszinte a békülés,de legalább már nem vagyunk nyíltan haragban.Most csendes háború folyik:-)))De sz@rok rá,engem nem érdekelnek, a mi életünkbe nem mászik bele anyós!!!Anyósom egy rendkívül aljas rosszindulatú okoskodó mindig mindent jobban tudó irtó hisztis nő.De a férjem ismeri,pont ezért nem hagyja,hogy hatással legyen az életünkre.Már nem is csinálja a fesztivált körülöttünk,tudja felesleges.
7203. Leoborta (válaszként erre: 7201. - Monyeszka)
2010. febr. 5. 19:22
Az nagyon nem jó, ha a párod nem áll ki melletted, hiszen ti vagytok egy család, a kedves mama csak a következő a sorban, ez már nem az ő élete. Rá fogank menni az idegeid erre a nőre. Mondjuk az én férjem sem állt még ki soha határozottan mellettem, max. hümmögött valamit az orra alatt, de nálunk ritka a konfliktus, mint a fehér holló, és viszonylag ritkák a találkozások is :-)))))). Így nagyon jól megvagyunk, a mi életünket mi irányítgatjuk. Anyám meg csak akkor szól, ha kérdem, akkor segít, ha kérem, és abban, amire kérem, úgy, ahogy szeretném. Ideális.
2010. febr. 5. 18:49

Sziasztok!

Sajnálom,hogy ilyen anyósotok van.Én fel sem tudom fogni,hogy milyen egy rossz anyóssal.Nekem nagy szerencsém van mert szeret engem és én is őt,de ha a férjem nem állna ki mellettem HÁT...

❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook