Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Anyósokról fórum

Anyósokról (beszélgetés)

❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
7411. d771568264 (válaszként erre: 7410. - Giusy)
2010. ápr. 4. 13:28

"nem fogjuk jobban szeretni az anyóst?"

Nem győzöm hangsulyozni,hogy te is anyós leszel nem csak a fatökü anyja anyós.

Itt mindenkinek rossz anyósa van ?

7410. Giusy
2010. ápr. 4. 08:59

Sziasztok lányok!

Kellemes húsvétot kívánok nektek!!! Sok locsolót, és pihenjetek sokat!

Az én párommal 2 hete semmi sincs, se múlt héten nem jött, ugye akkor akasztott ki a szövegével, se ezen a héten nem keresett, nem is jött.

Bár hazudok, mert tudom nem kellett volna de pénteken megcsörgettem, kiváncsi voltam visszahív/csörget-e. 1órára rá hívott is, de nem vettem fel a telefont. Azóta semmi, sehol semmi.

Mondtam a lányoknak a másik fórumon ahol fenn vagyok, hogy ha neki ennyit ért 6 év, és ennyire befolyásolható személy, és úgy látszik még van mit kiismernem rajta akkor hagyjuk egymást lógva. Én sem leszek fiatalabb, így is 6 évem ráment a semmire.

Gyöngyössel nemtudom mi van, szerintem szegény maga alatt van, a buzeráns anyósa miatt, aki szétszedte a családját.

Nekem az a szerencse nincs gyerekem tőle, így most könnyebb, bár kitudja mit hoz a jövő vele kapcsolatban.

Gyurki elhiszed hogy a viccektől nem fogjuk jobban szeretni az anyóst?

2010. ápr. 4. 07:06
Sziasztok.Mi a helyzet csajok?Giusy,Gyöngyös?Remélem a párotokkal kibékültetek.
2010. ápr. 3. 18:47

Meghal a férj, és a túlvilágon egyből vagy húsz öreg nő veszi körül és mind ezt mondják:

- Szia fiam, én vagyok az anyósod.

A férj nem tudja, ki az igazi. Egyszer csak megjelenik Szent Péter és igazságot tesz:

- Ezt a férfit húsz felé kell vágni, mert húszan vagytok.

Mindenki döbbenten áll, meg sem szólal, kivéve egy nőt, aki ezt mondja:

- Igen! Húsz felé kell vágni!

Ekkor Szent Péter felkiált:

- Na, hát csak megvan az igazi anyós!

Szerinted

7407. torde (válaszként erre: 7406. - Giusy)
2010. ápr. 1. 11:37

Szia!

Szerinted nem kéne otthagynod a párod?

Nekem is volt hasonló problémám,bár közel sem fajult még el ennyire, de ha csak egyedül küzdesz értetek, akkor az nem az igazi.

Nekem abból van elegewm, hogy utálom és sok rosszindulat halmozódott fel bennem.Ahogy téged olvaslak, látom magamat, minen amit az Anyja csinál kiakaszt, akárcsak engem, de előbb utóbb felemészt majd minket ez a gyűlölet.Mást kell megpróbálni, az utálat sehova nem vezet, csak oda, hogy már teljesen kifordulunk magunkból, már csak kurvának, banyának hívjuk, és titkon a legrossszabbat kívánjuk neki.2 út van:Vagy elhagyod a párod, mert ez az anya-fia viszony így fog maradni, örökre.Vagy lehiggadsz, és elmondod a párodnak, hogy ezentúl tiszteletben tartod az Anyját, de nem mész hozzájuk, neki az anyja legyen vele, amikor akar, vagy az kívánja, és Te ebbe beletörödsz.

Más nincs, mert gondolom Te látni az anyját nem akarod.

7406. Giusy (válaszként erre: 7404. - D771568264)
2010. márc. 29. 20:50

Ne haragudj hogy ezt mondom de mindig is utáltam az olyan "giccses" dumákat hogy ha az utálatos anyós nincs akkor a párom sem. Szóval neki köszönjem a szerelmem. Én magas ívben letojom, hogy ő szülte e vagy sem, én nem tekintem őt senkinek. MÉg a kutya házát is értékesebbnek hiszem mint pajtimajtit. Főleg most vágta el a madzagot amióta megint kavart a szemét dögje és párom péntek óta mégcsak jelentkezni se jelentkezett nálam. Ez persze a kicsifiú hibája is, aki ennyire nyalja az anyja valagát az vegye diktafonra az anyja szavait, és vegye feleségül őt, de engem ellehet felejteni, mert utálom az anyját, és ez mindig így fog maradni.

Remélem ha majd egyszer anyós leszek, tanulok ezekból a "hibákból" és sosem fogok a gyerekem életébe beleszólni és kavarni a sz.rt.

7405. ba21036ade (válaszként erre: 7402. - D771568264)
2010. márc. 29. 19:02
Én nem tudok mindent jobban,de ha parancsolva segít,hát abból köszönöm szépen,de nem kérek.Mert ha nem úgy volt,van csinálva vmi,ahogy ő elképzeli,már ment,megy a duzzogás.Amikor abba is bele volt akadva,hogy a nagyobbikkal miért jártam haza hetente,kéthetente,vagy abba,hogy miért az a barátnőm,aki,akkor én vagyok a rossz?Tudok kompromisszumot kötni,tisztelem az időset,fiatalat egyaránt,és amíg a másik korrekt velem,én is az vagyok vele.De ha csak állandóan "belerúgnak" az emberbe,azt nem akarom elhinni,hogy van olyan ember,aki ezt sokáig eltűri.És milyen anya az olyan,aki megbánta,hogy megszülte a gyerekét??????Lehet,hogy nem leszek mintaanyós majd én sem,de SOHA nem fogom megbánni,hogy megszültem a gyerekeimet.
2010. márc. 29. 15:32

Az alma nem esik messze a fától !

Ha nem lenne anyósotok akkor párotok sem lenne.

Az anyós is anya és az anya is lehet anyós.

Általában a másik anyja a rosszabb.

Ha lehet szeretni az útálatos anyós gyermekét akkor miért nem lehet szeretni az anyját is.Ezért mondtam,hogy nem esik messze.Kivételek azért akadnak.

7403. Giusy (válaszként erre: 7402. - D771568264)
2010. márc. 29. 10:32

Irigyellek benneteket!

Így igaz, van rossz meny is, sőt...írtam is előző hozzászólásomban. De érdekes anyósról több vicc van mint menyről.

Egy szép zárómondat: "Az anyós hallgat, nem szól bele semmibe, és így jó anyós"

7402. d771568264 (válaszként erre: 7401. - Ba21036ade)
2010. márc. 29. 10:05
Az én menyem is mindent jobban tud. Azt is tudja amit nem tud.Annyira buta,hogy okosnak képzeli magát.Azért mégis szeretjük és ráhagyjuk a unoka miatt.Ha a fiunknak jó hát akkor jó.Az anyós halgat,nem szól bele semmibe és igy jó anyós.
2010. márc. 29. 03:17
Gyurki.Van jó anyós is,ismerek is olyat,aki isteníti mind a 2 menyét,és ők is az anyóst.De sajna a jó anyósból van kevés.Hányszor a fejemhez vágta anyósom,hogy jobban tudja a dolgokat,mert ő már kettőt felnevelt.Ja,csak nem egyszerre kettőt(hármat)
7400. Giusy (válaszként erre: 7398. - D771568264)
2010. márc. 28. 17:12

Szió!

Mármint a párom anyósára gondolsz az én anyámra?

Hm hát ez jó kérdés. Ugyanis párom nem igazán szeret itt lenni nálunk. Sőt ciki nem ciki hónapok óta nem volt nálam, kb nyáron aludt nálam utoljára és talán akkor látta utoljára az anyámat! Ugyhogy őket mégcsak anyós-vejnek se lehetne nevezni. Páromat rohadtul nem érdekli az én familiám, de az a lényeg, hogy én már az egész tetves bandát ismerem az ő révén, mert a rokonlátogatásokból ha kimaradtam 1x akkor fújt rám jó 1 hétig.

Amúgy anyámmal nincs baj, csöndes, nem szól soha egy szót sem, semmiért.

2010. márc. 28. 15:18

- Ne szídd tovább az anyámat, mert elválok!

- Nem is a Te anyádat szidom, hanem az én anyósomat!

7398. d771568264 (válaszként erre: 7396. - Giusy)
2010. márc. 28. 15:11

"Az én párom sosem volt igazán mellettem. Persze amikor én is ott vagyok akkor megvéd "

Na és neki milyen anyósa van ?

2010. márc. 28. 12:08

- Kik voltak a legboldogabbak a Földön?

- Ádám és Éva.

- Miért?

- Mert nekik nem volt anyósuk!!!!!!!!

7396. Giusy
2010. márc. 28. 10:56

Sziasztok lányok!

Örülök hogy végre írtatok, kezdtem magam nagyon egyedül érezni a gondjaimmal.

Bella úgy irigyellek hogy ilyen erős vagy, és aszontad, soha többé nem akarod látni anyósodat. Amit művelt veled. Utálom is magam hogy én sosem voltam ilyen hogy visszaszóljak. Meg hogy vasárnap amikor meggyanusított engem ezekkel nem mentem ki a konyhába hogy agyonverjem. Az én párom sosem volt igazán mellettem. Persze akkor igen, amikor én is ott vagyok akkor megvéd de amikor nem vagyok ott anyuci jól telebeszéli a fejét és már elis fordult tőlem. MOst is ez történhetett, mert egész hétvégén nem hívott fel. Pedig úgy volt hogy jön hozzám tegnap.

Remélem megfullad ő is meg az anyja is egymás seggnyalásában. Utálom az egész familiát. Párom persze amikor vele vagyok imád meg szeret és egyebek, ilyenkor meg elfelejti hogy én mit érezhetek amikor az ő retkes anyja ilyenekkel gyanusít. És még vágjak jó pofát ahhoz, hogy anyuci unatkozik címszó alatt elviteti magát a barátommal, a kúrva anyját!!!! Takarítson otthon mert úszik a lakás a ganéban.

Amit Gyurki mond az is igaz, mennyel is lehet gond, barátnőm bátyja vett el egy olyan csajszit aki szó szerint a putriból jött, jól felcsináltatta magát a barátnőm bátyjával meg elvetette magát, most meg jól kihasználja a családot. A gyerekével nem képes törődni meg állandóan a nagymamánál és dédinél lóg meg ott zabál hogy otthon ne kelljen, a gyerekét meg passzolgatja másnak átfele dajkálásra. Szóval persze van jó anyós is, de én egyet sem akarok az elkövetkező életben. Én már úgy viszonyulnék ahhoz is mint a mostanihoz.

7395. bella1125
2010. márc. 28. 09:21

Hát úgy látszik nem én vagyok az egyetlen aki nem szereti anyósát!Akkor elmondom az én történetem, remélem nem lesz hosszú!

Kezdődött 2007-ben amikor is beálltam dolgozni egy jó céghez, ahol volt egy ismerős.Minden szép és jó volt egy ideig!Az ismerős jelen esetben az "anyósom".Minden jót mondott a fiáról addig amíg egyszer be nem kísért esti műszakra.Az egyik munkatársnőmnek eljárt a pofája, hogy ott volt velem.Na ezek után elkezdődött a szitokáradat mindennap.Hogy a fia milyen agresszív, hogy milyen léhűtő és a többi.Én tűrtem nyeltem, de akkor sem állt le.Mindennap úgy kellett bemennem, hogy nem tudtam mi vár rám, lassan már azon gondolkodtam, hogy a xanax is jól jönne.Párom is sokszor érezte a dolgok mivoltát, hogy ez így nem mehet tovább és szakítani akart velem. De nem tette sarkára állt és ideköltözött hozzám.De a legundorítóbb beszólása az volt, ha merek tőle teherbe esni még azt is kirugdossa belőlem. Ezek után felmondásomat beadtam és most sem dolgozom, mert még nem találtam munkahelyet, köszönet a "kedves anyósomnak"!!!

Én megszakítottam vele minden kapcsolatot, mert így láttam jónak a saját érdekemben.Családom tudja milyen undorítóan viselkedett és látják, hogy más választásom nem volt és még mindig boldog vagyok párommal!!!!

7394. d771568264 (válaszként erre: 7386. - 874eb11dfd)
2010. márc. 28. 08:35

"adnék neki 2 pofont , tökmindegy hogy a párom anyja...."

Ne felejtsd el,hogy a te anyád is anyós és te is az lehetsz még.Persze anyád nem ilyen és te sem leszel ilyen.Anyósod viszont átkozott boszorkány,hiába neki köszönheted a párodat.

Van ám úgy,hogy az anyósnak a menye olyan.

Attól függ,honnan nézzük.Van ám jó anyós is akinek jó menye van!

7393. ba21036ade (válaszként erre: 7392. - Giusy)
2010. márc. 28. 08:12

Szia.Azok után,amit csinált a pajtid,Én a párod helyében nem vittem volna el.Vagy csak akkor,ha bocsánatot kért volna tőled.Most megint örülhet a fejének,mert részben az lett,amit akart.

Aggódom Gyöngyösért,már régóta nem írt.Remélem rendeződtek a dolgok a párjával valamennyire.

7392. Giusy (válaszként erre: 7391. - Ba21036ade)
2010. márc. 27. 09:17

Szió!

Az történt, hogy tegnap jól összekaptunk párommal őmiatta.

Felhívtam estefele, hogy akkor mikor jön ma hozzám, ha jön-e stb. Erre felkellett húznia direkt abban a 2 percben mert nem állhatta meg hogy ne tegye. Aszondja: elvittem anyut ma velem lerakodni, mert unatkozott otthon. Szabin volt a héten. HÁt köpni nyelni nem tudtam. Mondom igen? Aztán kezdtem neki mondani a vasárnap történteket hogy mivan mindent elfelejtettél amit anyuci mondott rólam, meg hasonló. Aztán aszondja: jaj ne kezd már megint, nincs itt semmiféle harag meg egyebek. Jah mmondom jólvan. Aztán lerakta a telefont aszonta hagyjam békén, ő ezt nem akarja hallgatni. Anyucikája persze ott ült mellette az én helyemen, és már a gondolattól is szétrobbanok hogy elvitte magával! Csak jöjjön párom elkapom a frakkját azt tuti. Mit képzel magáról!

Gyöngyösbokrétával nemtom mi van. Remélem jólvan, bár az anyósától minden kitelik, ahogy az enyémtől is.

7391. ba21036ade (válaszként erre: 7390. - Giusy)
2010. márc. 27. 06:47
Mit csinált már megint az a banya?Nem irigyellek,az biztos.Nálunk most csend van,mert baj van.
7390. Giusy (válaszként erre: 7389. - Ba21036ade)
2010. márc. 26. 19:10
Jaj dehogy. Én nem verem meg. De kaphatna már a pofájára. Mert ma is alkotott
2010. márc. 26. 19:06

Sziasztok.Gyöngyös,mi van Veled,Veletek?Régen írtál.

Giusy.A verekedés sztem nem megoldás,mert akkor feljelenthet,és ha van orvosi látlelet,te jársz rosszabbul.

7388. Giusy (válaszként erre: 7387. - Ba21036ade)
2010. márc. 24. 11:30

Sziasztok!

Ja látjátok ezt is megkellett élnem. Valahogy sejtettem, hogy előbb utóbb még lesznek itt furcsa dolgok. Tegnap gyors megnéztem mit lehet tenni ha feljelentenek bizonyítékok híján, úgyhogy ha megteszi én is feljelentem hamis rágalmazás miatt. Sőt ismerősöm is van rendőrségen, úgyhogy megszégyenítem ha odakerül a sor. A rendőrbácsiknak meg elmondok mindent, ami ott történik a házban, meg anyós amiket művel. Úgyhogy az már fél siker. Ha meghallják szerintem be is csukják az aktát. De koppkoppkopp, ajánlom hogy álljon le a hazudozással meg mindennel, mert pofán verem. Az ékszerről azt mondta van számlája, ezt hallottam miközben rikácsolt a konyhában, ugye a párom egyből mondta is hogy mivel tudod bizonyítani, hogy valóban léteznek ezek a szarok? De egy számlát is lehet kérni, bárkitől, ismerőstől is, hogy add már ide a számládat amit kaptál az ékszeres boltban. Meg ha valóban ő vette, miért nem hordta? az ember azért vesz magának ékszert hogy hordja nem? Nem azért hogy dugdossam az alagsorban.

Mondom szerintem ha nem a másik fia volt, akkor valaki bemászott, simán észrevétlenül bejuthatott. Kerítés nincs a telken csak a ház a főút mellett 2 m-re. Az alagsorból simán elvihették ugyanis semmi nincs lenn csak az az egy szoba, meg garázs, és kazánhelység. Mindenki fenn éli az életét. Régi tipusu ablakoknál meg szerintem simán bejut egy rabló, vagy a zárt megbabrálja. Áh ha ezt meghallja a rendőrség szétnyitják a karjukat!

A te anyósod is egy görény állat, mostmár jobb szót nem tudok, de az enyém örökre elvágta magát előttem. Még azt is kimerem jelenteni hogy a páromért sem fogok jo viszonyt ápolni vele a későbbiekben. Csak miatta volt eddig is "jóviszony" hogy köszöntem neki a szemétségeire fittyet hánytam, nyáron is produkált. Számomra meghalt, de az biztos ebben az életben még elverem!

2010. márc. 23. 19:54

Ez nem semmi,Giusy.Egyátalán látta vki a beétkönyvet,meg az ékszereket anyósodon kívül?Lehet,hogy öcsike sáros a dologban,de mivel az anyja téged gondol tolvajnak,meghagyja abban a hitben.Én a helyedben megkérdezném anyósodtól,hogy mi a baja,és ha hazudik,a pofájába vágni,hogy mindent hallottál,lehet a szemedbe mondani a dolgokat.Akkor köpni-nyelni nem tudna,az tuti.

Ma megint kitett az anyósom magáért.Elvittük a gyerekeket,a kicsifiú "fát akart vágni".(Minden szerszám érdekli,tipikus hapsi)Anyós erre azt mondja,adok a kezébe fejszét,had vágja a fát.Mondom erre,ja,a lábát előbb vágja le,mint a fát.Erre elkezd úgy röhögni ez az eszement hülye,mint akinek nincs ki a 4 kereke.Mintha ez annyira vicces lett volna.

2010. márc. 23. 11:06

jééézusom!!!

Ez nem semmi, de miért félsz ettől a nőtől?? Én a helyedben biztos adnék neki 2 pofont , tökmindegy hogy a párom anyja....

7385. Giusy
2010. márc. 23. 10:32

Sziasztok!

Nálunk nem éppen örömtelire sikeredett a hétvége. Vagyis pénteken párom eljött értem mentünk hozzájuk, szombaton elmentünk vásárolni happy volt minden, majd vasárnap történt egy olyan dolog ami miatt még ma sem tudtam napirendre térni. Kérlek adjatok tanácsot mit tegyek, teljesen padlón vagyok!

Vasárnap anyós elkezdett balhézni, sokáig nem is tudtam min, mert csak hallottuk a párommal a csukott szobánk ajtaja mögött hogy hisztizik, meg folyton aszondja: ezt nem hiszem el. Nem tulajdonítottunk neki nagy jelentőséget, kúrvára nem érdekelt minket már megint mi a fasz bassza a száját. Majd párom kiment kis idő múlva a konyhába de a csukott szoba ajtó mögött csak annyit hallottam hogy rólam volt szó. Meg párom mondta neki: maradjál már! Engem meg te nem érdekelsz! Fejezd be...stb. Na gondoltam ismét kezdődik a rémálom...mint nyáron. Mi a fasz baja lehetett nem tudtam rájönni. Hiszen reggel még semmi baja nem volt, még ki is teregettem a mosógépből meg "jó kedve volt".

Párom bejött a szobába, nem szólt semmit, én meg marhára paráztam vajon mi történhetett. Kis idő múlva rákérdeztem, hogy mi volt már megint kinn a balhé tárgya? Nem válaszolt semmit, elvolt foglalava azzal amit csinált. Egész estig nem volt semmi, tök jól elvoltunk becsukózva a szobába, de éreztem valami van, mert még kajálni se mentünk ki, egész este 8-ig. Csupán 1x ment ki üditőért, de akkor se hallottam semmit, csak hogy anyja piszkosul kiabál, meg akkor hallottam egy morzsát a szavaiból: Miért adtál neki kulcsot. Meg biztos ő volt. Valami ilyesmi.

Párom persze nem szólt semmit nekem, nem tudom miért nem beszélt. Este hazajött az öccse, na akor már tudtam valami nagy dolog történhetett, mert úgy volt hogy nem jön haza hanem megy a barátnőjéhez, és hétfőn tőle megy dolgozni. Akkor kiment a párom a konyhába és 3-an beszélgettek. Nyitva maradt az ajtó...mindent hallottam. Valami betétkönyvről volt szó hogy eltűnt, meg utánna már ékszerekről is, és persze ki volt? Hát én. Mert nekem van kulcsom és én voltam biztos, próbált bemártani a szemét kúrvája. Az öccs, persze mosta kezeit, aszonta nem ő volt, meg védte magát olyanokkal, hogy ha kellett neki pénz kért magától.

Jó én nem gyanúsítom őt, de ő az akinél néha napján haverok lógnak, meg ki tudja mi történik éjszakánként a házban amikor geci anyós éjszakás. És akkor engem márt be a retkedék, álljon már le a kúrva anyját. Ráadásul valami olyasmiről volt szó hogy a lenti szobában tartotta a szarjait, ha mind igaz és tényleg léteztek ezek az ékszerek meg valami betétkönyv. Ki hiszi ezt el? Meg mit lehet csinálni egy betétkönyvvel ha ellopják? Talán még az ékszerekkel lehet, hogy eladja az ember, de én már abban se hiszek hogy ezek valós tények. De legyen valós tény, először nézzen körül mik és kik járkálnak oda, ki juthat be bármilyen módon.

Aztán persze hallottam párom védett engem, meg anyját kérte inkább számon hogy: bizonyíték híján ne vádaskodj, meg érdekes nekem még nem tűnt el semmim, meg mit tartogatsz te ékszereket itthon, és honnan tudod hogy nem jött be valaki ide éjszaka amikor te aludtál és rámolta ki az alsó szobát. Az alagsorban csak az az egy szoba volt, akkor szokott ott aludni ha jó idő van. Meg állandóan nyitva hagyod a bejárati ajtót, ma is egész délelőtt nyitva volt, miközben te kinn járkálsz a kertben, vagy a főuton beszélgetsz valakivel....és hasonlók. Én persze a kis hülye, mert az vagyok ki sem mertem menni, mert úgy reszkettem meg potyogtak a könnyeim, hogy lépni sem mertem 1cm-t sem. Ez a szemétláda meg annyira nem volt arc ember, hogy a pofámba mondja igy könnyű vádaskodni...szerintem már az egész szájbavert rokonságnak elmesélte hogy eltűntek a szarjai és én voltam. Kijelentette ő biztos benne, úgyhogy ezek után az egész mindenség azt hiszi én voltam. Ezt már lemosni sem lehet. Aztán arról volt szó még hogy a másik fia mondta hogy menjél el a rendőrségre azt jelentsd fel az ismeretlen elkövetőt.

Gondoltam magamban menjél is a kúrva anyádat, de én olyan tanuvallomást teszek ha beidéznek hogy a feje ketté áll majd a szemét retkedékének. De ha nekem ezért rendőrségre kell járnom és szégyenkeznem mint egy vádlottnak, az biztos kezét lábát eltöretem valakivel.

Ja aztán mint írtam párom bejött a szobába, hozott szendvicset, tök aranyos volt éreztem hogy mellettem áll, akkor kérdeztem hogy mi történt. És mondott egy pár furcsaságot, ami sehogy sem passzolt az anyja állításához. De hát látjátok ennyire nem ember hogy odaálljon elém és az én szemembe mondja, mert nem is igaz, ennyi!!!!

Ja meg mondta páromnak hogy: remélem jövőhéten nem akarod ide hozni, mert a hócipőm tele van vele, nem vagyok rá kiváncsi. Aztán Ferim mondta neki hogy: én meg rád nem vagyok kiváncsi.

Úgyhogy az biztos én többet nem megyek hozzá, mert akkor verőemberrel megyek, és széjjel veretem, tegnap egész nap semmit nem tudtam enni. Párommal elmentem lerakodni, ő perzse próbált aranyos és kedves lenni, és látta rajtam hogy valami bánt, még este a mekiben is alig csúszott le az egy sajtburger. Annyira kivagyok. Pedig én aztán nagy zabás vagyok. A héten már ő jön hozzám. Persze ez a nem megyek hozzá história nem igazán érdekel, mert nem anyja fogja meg mondani hogy én oda megyek -e vagy sem. De igy meg a kutyának van kedve ott lenni 1-2 napot miközben ez a másik szobában veszi a levegőt. Úgyhogy asziszem ezentúl áttelepülünk hozzám.

Anyámnak el se mertem mondani, mert tudom egyből felhívná a kúrváját, és adna neki. Nem tudom mit tegyek, az az egy vigasztal hogy Feri mellettem áll.

2010. márc. 23. 06:34
Sziasztok csajszik.Helyzet?Nálunk azért akad,bár nem tragikus,csak nevetséges.Tegnap jött anyósom,amivel nem is lett volna gondom,ha nem előtte raktam volna le a kicsiket aludni.Kivettük őket,mert meghallották a hangját,és nem aludtak el.Oké,gondoltam,majd ha hazamegy.Nem is ezen akadtam fennt,hanem azon,amivel "rémisztgeti" a gyerekeket.Ha rosszalkodni kezdtek,egyből azt mondja nekik,hogy jön a Télapó,és kikapnak tőle.A 3. ilyen megszólalása után már legörbült szájjal jöttek oda a gyerekek,hogy ne-ne.Amikor ezek után rászóltam,hogy ezt mégsem kellene,még anyósnak állt feljebb,hogy Én hogyan merek rászólni.Erre megkérdeztem tőle,és ha ez megmarad bennük,dec-ben hogyan menjek oda a Télapóhoz velük?És mit mondott: az már a Te bajod lesz.Normális????Március végén ilyeneket mondani?Nem sok kellett ahhoz,hogy melegebb éghajlatra küldjem.
7383. Giusy (válaszként erre: 7382. - 874eb11dfd)
2010. márc. 18. 15:26
Sajnálom hogy ilyen az anyukád. Legtöbbször pont a férfinak az anyja szokott a legkeményebb dió lenni. Nálatok meg pont a tiéd. De aki ilyen az megérdemli a sorsát, hogy magának való és elmar mindenkit maga melől. Amúgy egyáltalán nem a te feladatod csak hogy hívjad őt. Azért mert ő szült meg ugyanannyira feltud ő is hívni téged mint te őt. Meg ez az állandóan megsértődés....Mintha csak anyóspajtimat látnám.
7382. 874eb11dfd (válaszként erre: 7381. - Giusy)
2010. márc. 18. 11:08

anyum? áhhh... nemtudom...egyszerűen sose tudom,hogy most min sértődött be...

most pl. azt vágta a fejemhez, hogy 1,5 hónapig fel sem hívtam. Hogy miért? Mert nem volt kedvem... apummal beszéltem, tőle minden egyes telefonbeszélgetésben megkérdeztem, hogy anyuval mi újság. Erre mikor anyu ezt vágta a fejemhez, hogy nem hívtam, visszakérdeztem,hogy ott van melletted a telefonod, te nem tudsz hívni? És hogy aputól hágyszor kérdezte meg, hogy hogy vagyunk?? sehányszor!

Amúgy meg azt mondja, hogy ez a gyerek feladata. Miért? miért feladat??

De már ezek nagyon régi dolgok.... sose érdeklődik, lesz@rt mindig is minket, egyszer se kérdezte meg, hogy milyen volt a nyaralásunk. Állandóan meg van sértődve!! állandóan.

Persze apuék sem beszélgetnek egymással... igazából 3 man vagyunk testvérek..mindhármunkat elküldték otthonról. Bátyámnak megszületett a gyereke, anyu 2 évig nem is látta :( Nem érdekelte... szőrnyű :( Most a bátyám a kedvenc, mert ugye businesselnek anyummal... de nővérem se nagyon érdeklődik iránta. Mindenkit elmar maga mellől! Annyira rossz tulajdonsága van, annyi gyűlölet van benne, harag... sztem nem is akar kibékülni, ( énse nagyon), csak tényleg apum sajnálom. Ő meg homokba dugja a fejét! Tegnap is felhívtam apum,hogy beszéltek-e anyuval... még nem! 2 nap eltelt azóta!!! 2 napig nem beszéltek !! De persze bátyám , meg anyum testvére ott voltak, velük tud beszélni , de apummal nem :( Ha anyámnak válaztani kell apám és testvére között , félő hogy testvérét választaná :(

Hát ez van, bocsi ha hosszú, jó kiirni :)

❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook