Anyósokról (beszélgetés)
Igazat adok sok mindenben amit leírtál de sajnos szeretem a párom és még mindig reménykedek hogy hátha fog változni a helyzet ha nem akkor csak akkor lesz változás ebben a helyzetben ha nem lesz már az anyja. Bocsánat hogy ezt mondom de sajnos ez az igazság!Roppantul sajnálom hogy sajnos egy ilyen nőt fogtam ki mindig is azt reméltem hogy majd lesz egy jó anyósom akivel felhőtlen lesz a kapcsolatom stb de sajnos nekem ez nem adatott meg de én megfogadtam hogy én a fiam leendő párjával biztos hogy nem fogok így viselkedni soha mert én a saját bőrömön tapasztalom hogy nem ezt érdemlem de sajnos a rosszat és a bántást kapom állandóan!
Én nem szeretnék rossz tanácsot adni,de ha a párod annyira határozatlan mint Monyeszkáé,nem tudja ki mellett van a helye,akkor ne is vállalj gyereket.
Csakis akkor,ha 100%-ban melletted áll.Egy életen át nem lehet harcolni,és sajnos vannak olyan férfiak,akik nem tudnak leválni a mamáról,még idős korukban is tőle függenek lelkileg,az ő szava a szent, a feleség mindig alul marad vele szemben.Egy szemér anyós pedig ezt ki is használja,megkeseríti az életüket.
Sajnos azt kell mondjam,akár mekkora a szerelem,ha egy pár nem a saját életét éli,ha függnek a mamától akkor a sok probléma tönkre teszi őket.Én nagyon sajnálok minden nőt aki eltűri ezt,és nem lennék rá képes,inkább elválnék.
Sziasztok jó a fórum. Akkor hálisten nem csak én vagyok így, hogy UTÁLOM az anyósomat. Ez nem nem szeretés, hanem olyan gyűlölet, harag, utálat, amit az ember szerintem csak 1 ember iránt tud érezni, az pedig egy másik nő, aki megkeseríti az életét.
Nem is értem, hogy ez miért mindig az anyós???
Monyeszka, végig olvastam a hozzászólásaidat,meg ugy mindent, annyira együtt érzek veled, mintha csak magamat látnám, csak nincs gyerekem, de félek mi lesz ha lesz.
Hát sajnos nálunk is már 4 éve megy a harc csak az a baj hogy ennyi idő alatt már sikerült annyira megutálnom őket hogy sajnos megy az hogy próbáljak békülni de miért is próbálnék ha egyszer állandóan ellenem fordítja a párom. Neked ebbe van szerencséd hogy a párod melletted áll sajnos nálunk ez nem így van. Még akkor sem állt soha mellém ha én voltam az akit vérig sértettek lekurváztak stb. Szóval én így jó pofizzak? Na nem! Nincs miért! Ha én szólok egy rossz szót a párom családjára de leginkább az anyjára akkor sajnos én húzom a rövidebbet és én hozzám nem fog szólni hetekig velem fog dúlni fúlni! És egy baj van hogy sajnos szeretem a páromat mert egyébként egy nagyon jó ember csak az anyja ne lenne!
Sziasztok!
Hú Monyeszka nagyon sajnálom a helyzetedet.
Szép a baócád,aranyosak vagytok.
Mi a gond anyóssal?Mármint azon kívül,hogy túl okos?
Én nem tudnám elviselni ha a férjem egyszer is az anyja mellé állna.Elválnék megmondom őszintén.Ugyanis ezt hosszú távon nem lehet kibírni,tapasztalat.Én is gyűlölöm az anyósomat,ő is a legokosabb akart lenni amikor az első gyerekünk született.De nálunk sajna nagyobb problémák is vannak:(
Én viszont nem hagytam,és a férjem 100%-ig mellettem állt áll.Nálunk volt olyan majdnem 2 év,hogy felénk sem néztek úgy megsértettem őket.Na,életem legjobb időszaka volt:)
Akkor nem volt fontos az unoka sem nekik,annyira haragudtak.Mi meg hagytuk,haragudjanak kedvükre.Bár addig haragudtak volna,amíg én meg nem kérem őket hagyják abba...:-)))
Aztán egyszer csak jöttek békülni a második gyerekünk születése után.Szerintem addig abban bíztak,talán elválunk....:-))Nem volt szerencséjük....
imád amúgy mindenbe bele dirigálni! De olyan hülyeséget mond néha hogy úgy le tud főzni mint a kávét!ÁÁÁ!
Pff, szép kis pár...
Akkor is te hoztad a világra a gyereket, jogod van hozzá, nehogymár anyóspajti nevelje fel!
Aha csak az gond hogy a drága párom sajnos az anyját jobban szereti mint engem szóval nem kell ecsetelnem hogy kijárna rosszabbul. Most mennem kell később jövök
A te gyereked, ne hagyd magad, nehogymár a nyúl vigye a adászpuskát. Ő felnevelhette a sajátját, hagyja, hogy te is neveld a tiédet! Hajtsd el!
hú ha engem most fűt az ideg ezt nem hiszem el hogy az 1 hetes gyerekemet nem tudom fürdetni mert ez a segg már megint itt van. Elegem van már belőle! MIndenkit így megáldott a sors egy ilyen nővel vagy csak én vagyok így megtisztelve. ÁÁÁÁÁ robbanok az idegtől. Megint én vagyok az aki ki van turva a fürdetésből hát ezt nem hiszem el. Szerintem nyitok egy dühöngő fórumot aztán ki"kiabálom magam".
Szia.Nincs meg a naplód,le van szaladva!
sziasztok, de rég nem volt itt senki. Hát hol vagytok lányok????????
Én nem tudom mi történhetett. Vajon miért regizett ki?
Örülök! Figyeltelek ám.
Hol van Babu???
Az én kapcsolatom nem ment tönkre anyós miatt, de ha ott maradtunk volna anyósomék fölött akkor tönkrement volna. Elköltöztünk azóta happy minden.
Az anyósokkal kapcsolatban írtam egy cikket, ezt leírtam a naplóm 61. bejegyzésébe, olvassátok el. Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Én soha nem laktam az anyósommal, de mint anyós laktam a menyemmel. Neki mi volt a véleménye róla, azt tőle kellene megkérdezni. : )))
Hová lettél Babu....?????
Szazstok!Gyertek szavazni légyszíves mert szeretnénk megtudni hogy a kapcsolatok hány %-a megy tönkre anyósok miatt.
Sziasztok.Tegnap olyan dolog történt,amire a 4 év alatt nem volt példa.Elmentünk anyósékhoz,melegített nekem kávét,és megbeszéltük,hogy melyikünk mit gondolt Karácsonyra a gyerekeknek.Este meg együtt elmentünk,és megnéztük,hogy van e.Most mindenz meg lehet vele beszélni.Kérdezte,hogy beoltatom e a gyerekeket,mert ha vmi bajuk lesz tőle...Mondtam neki,hogy mindegy,hogy mitől lesznek betegek,akkor is én leszek a hibás.Igazat adott,de félti a gyerekeket,ahogy Én is.Már a párom is viccelt vele,hogy ezentúl barátnők leszünk.Azok nem biztos,de hogy nem marakodunk,beszélgetünk,ez így jó.Szegény dédi a halálával járult hozzá,hogy helyreálljon közöttünk a béke.
köszönöm, igazad van....ezen már én is gondolkoztam.
nem mondok nekik semmit....ahogy ők sem beszélnek velem.
Zsuszip kicsit, főleg éjjel.
Csilalgfény szerintem nem neked kellene közölnöd, de ha férjed nem teszi még mindig jobb, mintha pletykából hallja vissza anyósod.
SZia!hogy van a kicsikéd? köhög még?
sziasztok!
11 hónap után tegnap volt itt anyósom nálunk, azóta a kisebbik gyereket nem is látta, csak tegnap. fényképezőt hozott, és szerettem volna, ha a fia is oda megy mellé, vagyis a férjem....de ő meg leordította a fejemet, hogy ő aztán nem megy oda...nem kell őt lefényképezni...de anyósom sem erősködött....így aztán annyiba hagytam az egészet.
anyósom állítólag nem is tudja, hogy el akar válni a fia:(( szerintetek megmondjam neki?????
sztia. megoldódott, gyerek alvásidejében (nem, délelőtt nem ért volna rá) idetelefonál anyós, hogy tegnap mentek a lányáék, így nem kell elvinni. persze én férjemmel elmentem az apja sírjához, utána meg anyóshoz. csak a szokásos... ő após sírjára 600 ezer ft-ot költött, közben meg ő a szegény kisnyugdíjas... az X.Y-nak milyen jó, két utcára lakik a gyereke, és ha unatkozik, csak átsétál, ott vannak az unokák. gondoltam milyen jó hogy anyós csak akkor jön ha elhozza férjem... rmeélem ezen a héten nem látom, mert kicist sok volt belőle az utóbbi időben:-(
Miri.Mi volt ma?Volt aki elvigye anyósodat?
Köszönöm nektek!Zsuzsip,neked viszont én is azt kívánom....
Albecy férjem is akar menni, tudod apukája sírjához.
anyósom meg a busz? ne nevettess, egyedül a fodrászig tud eltipegni, össze többi helyre férjem furikázza...
a sógorommal szintén nagyon jóban van, mint velem:-)
Az éves kiándulását most akarja tartani?Bocs!
Hát csak menjen.Van busz,meg ott a sógorod is(ha jól emlékszem)Nehogymár a beteg gyerekkel Ti furikázzátok!!!Vagy vigye a férjed,de nélkületek.