Anyák akik besokallnak, lelépnek, cserben hagyják a gyereket (beszélgetés)
Aki elhagyja a saját gyermekét azt nem tartom anyának,mert egy anya ilyet soha nem tesz!!!
Pláne azok az emberek akik esetleg egy másik férfiért hagyják ott a családjukat!!!
Egy anyának mindig a gyermeke a legeslegfontosabb!!!
Egy férfi sem ér annyit,hogy elhagyjam a gyermekemet!!!!
Az, hogy valaki pár napra/hónapra az apára hagyja a gyerekét, még nem jelenti azt, hogy elhagyja.
Én ismerek pl. olyan anyukát, aki külföldön dolgozik, és havonta 1 hetet találkozik a 4 éves kislányával..
És egyáltalán nem élvezi!
elírtad???
nagyon elírtad
durva helyesírási hibák voltak
na de mindegy is, hoxa kijavította:)
Az ilyen anyákat nem értem meg, akik elhagyják a gyermeküket.
A kérdést tökéletesen értettem, még ha kicsit el is írtad...
oh, most látom, ki lett javítva
hála égnek
A N.KristófoS ügy emlékeim szerint már ki lett tárgyalva(itt fórumon is),h nem hagyta el a gyerekét Kristóf felesége.
Hogy ki miért hagyja el?!Biztos mindenen olyan embernek aki így tesz "nyomós" oka van.Ha van ilyen egyáltalán.
Kb ez olyan téma,mint az abortusz.Sose lesz egy véleményen a -nép-.Mindenki csak a sajátját fújja és ítélkezik.
ha már ilyen jó helyesírók vagytok, az nem tűnt fel, hogy a hagyjákot is rosszul írta? hogy a besokallnak egyben írandó? és ugye az sem, hogy nem ez a fórum témája?
szerintem, mint minden dolog kapcsán, a dolgok nem egyszerűen fehérek, és feketék. tehát vannak, akiknek lehet rá "elfogadható" okuk, én sajnos ismerek ilyet is. ennek hátterében általában valamiféle kényszer áll. persze a többségre nem ez a jellemző.
... anyákról, akik elhagyják... isten tudja, mi vezérli őket... alapul... nőkkel, akik erre képesek?
Két mondat és ennyi hiba???