Anyák akik besokallnak, lelépnek, cserben hagyják a gyereket (beszélgetés)
Én a minap gondolkoztam, hogy tulajdonképpen ha azon múlna akár az életemet is odaadnám érte!
Péládul:
hülyeség, de mi lenne ha betörtének hozzánk és bántani akarnák?! Mindenemet odaadnám.
Egy hiradó után jött ez a gondolat... Nem kéne hírműsorokat nézni.
senki sem ítél, én gépelek félre, ha gyorsan írok.
na de na, ez nem az a kategória volt
és nem is te voltál...
passz, az első okkal az a bajom, h a verekedős ittas apánál hagyja a gyereket?
akkor inkább maradjon a babával, de a legjobb, ha együtt lépnek le.
a kötődés hiánya, hmmm
nekem ezek olyan felfoghatatlan dolgok, de szerintem nem is értjük meg őket Vera, mert nekünk ez nonszensz lenne!
ez nem adottság van aki vagy megtanul helyesen írni, vagy nem.
de egyébként annyira nem érdekes ez a téma.
Nagyon sokan nem TUDNAK helyesen írni. Attól még szerethetőek. Gyerekként még tanítható aztán már úgy marad. :))
Ez van.
Meghogy adottsag??? az eszem megall...
Ujabban keszsegre fogjak...
nem szoktam sok helyesírási hibát véteni esetleg ha sietek az írással,de attól még ő is ember..
nem ez alapján ítélek.:)
Annyi féle ember van. Én néha megdöbbenek, hogy mik vannak a világban.
Egyébként az okok amik lehetnek:
menekül az ittas, verekedős urától és nem tudja vinni a gyereket
vagy: ő is iszik, agyilag zokni, fel sem fogja
vagy: nincs kötődés. Fiatalon szült, megbánta, nem szereti a gyereket, agyára megy, mert nincs rá felkészülve.
vagy mittudomén.
Nem elítél senki, de a gép aláhúzza, ha valamit nem írsz le helyesen. Ha már nem megy a helyesírás magunktól, akkor vegyünk igénybe segítséget...
A témát lezártam:)
szerintem vannak olyan helyzetek amikor egy anya részéről jobb döntéés, ha elmegy, pl. súlyos betegség esetén.
Ugyanakkor természetesen ott vannak azok, akik nem felelőséggel vállaltak gyermeket, és jobban számít nekik a saját boldogulásuk.
Ami a lényeg szerintem, hogy nem szabad mindenkit egy kalap alá venni.
oké, értettem és megértettem:)))
Én is ezt írtam, hogy nem tudom, hála égnek nem látok az ilyen nők fejébe, talán jobb is így...
az ilyenen én túllépek.
No comment.
:)
jesszusom..... :D:D:D:D jó nehéz volt értelmezni az írásodat....
a kérdésre válaszolva, elítélem őket maximálisan
Szerintem nem kihal belőle az anyai érzés hanem nincs is.
...és aki halára kínozta a gyerekét?!
ááá szörnyű. De megfogadtam ilyeneket többé nem is olvasok.
Egyetertek veled! Szornyu olvasni egy ilyen kerdest,es,ha kommentalod biztos nem banto szandekkal teszed! De ami sok az sokK!
A kerdesre valaszolva,en is nagyon elitelem az ilyen anyakat!
Drágám! Helyisírási hibán nem kiakadni. Inkább megérteni. :)
A fórumtémához pedig:
Mi vezérelheti azokat az anyákat akik lelépnek? Ezt tőlük kellene megkérdezni. Mi akik tűzön-vízen át mennénk a gyerekünkért maximum felháborodunk, elsírjuk magunkat, és marhára nem értjük hogyan tehetnek ilyet. DE! Mi nem vagyunk benne ebben a szituációban, így fogalmunk sincs róla.
Vagy mondom egyes szám első személyben: Fogalmam sincs róla.
Ha köhint egyet a gyerek már futok az orvoshoz, vagy állok a szobaajtóban és azt hallgatom, hogy szuszog e. Aggódok ha sokat alszik, ha keveset eszik, hogy nincs e melege vagy éppen nem fázik e. Kivigyem e ebben a hidegben vagy ne. Kisgyerek módjára várom a karácsonyt, hogy vajon mit fog szólni...
Ezek után én hogyan érthetnék meg egy olyan anyát aki lelép a gyerekétől? Sehogy. Csak nézek, mint a hülye.
Ha a tévében látom meg elkapcsolom mert elsírom magam.
Nahhh nekem ezek jutottak erről eszembe.