Anyajegy eltávolítás (beszélgetés)
Kened fertötlenítővel,Betadinnal?
érdemes használni.
Fura nekem nem fájt jobban de tény, hogy éreztem ez a fájás pár nap után megszünt vagyis csökkent.Vizálló sebtapaszt használj.Jó nagy vágás:(nekem nem volt ekkora lehet ezért is érzékeny.Pirosnak nekem is piros volt még most is lassan 1.5 hónapja a műtétnek.Varrat szedéskor úgy is látja majd a doki mi a helyzet
Igen a fejemen fent van még a seb igaz megy össze:)
A hasamon már tiszta a bör ha hozzá érek sima a felülete de még piros:((((
Hát nem tudom, nekem amikor leesett a seb, akkor látszott a vágás...de Nálad más a szitu, mivel ugye gyógyulás közben gyakorlatilag elgennyesedett :( Remélhetőleg mihamarabb gyógyulgatsz :)
Nekem is gyógyul most a "fagyasztásos" sebem, viszket mint az állat, és legszívesebben letépném :D De már laposodik, az a lényeg :)
Szia,
Megkérdezhetem melyik magándokinál voltatok? Van honlapja?
Nekem a mellkasomon van anyajegy, de nem szedi le a sebész, mert csúnyán forrna össze a seb... :(
Köszi: Erika
Megdöbbentő tapasztalatom volt ma a XIII.ker. Bőrgyógyászaton az oszt.vezető főorvosnő elég lekezelően kb. 5 méteres távplságról ránézve (tehát még csak egy vizsgálatra sem méltatott) az anyajegyemre közölte, hogy ESZTÉTIKAI PROBLÉMA, amivel a TB keretében nem foglalkoznak.
Menjek magánrendelésre!!!
SZERINTETEK EZ AZ ÁLTALÁNOS? Ahogy olvasom az előzményeket, legtöbb hozzászólónak levették az állami szakrendelés keretében. Azért is megdöbbentő, mivel éppen tegnap kaptam meg az adópapírokat, amiből kiderült, hogy tavaly (is) több százeter forinttal támogattam a magyar egészségügyet, s ugye beteg soha nem vagyok, a szüléseim kivételével soha nem részesültem semmilyen Tb támogatott kezelésben, ez lett volna az első...
Szerintem nagyon durva...
Nekem 2 db.ot egyet a fejbörömröl egyet a hasamról:)
Mondjuk örülök nagyon neki csak a fejbörön olyan lassan gyógyul a hasam meg tök sima már lejött a seb de tiszta piros friss hús:(
Fura nekem nem vették le ingyen:(Persze Korház válogathatja
Na szóval kapsz majd egy két érzéstelenítőt az első kicsit fáj olyan feszitő érzést érzel de csak max 2-3 másod percig majd utána már elzsibbadsz a többit nem is fogod.)
Amikor vágnak az nem fog fájni csak hideget fogsz érezni(ahogy folyik a véred gondolom egy kicsit)Meg azt érzed majd amikor kiveszik mintha a börödre rá ragadt volna egy rágó gumi és lepróbálják szedni olyan húzos rángatós érzést érzel a börödön de nem fáj!!!!:)
Utána mikor kimegy az érzéstelenítő nekem 1-2 napig fájt húzodott én be is vettem még aznap este egy fájdalom csillapitot mert mondom én anélkül nem tudok elaludni de jót tett tény:)Másnap már nem annyira fájt csak húzodott de az már semmiség volt:)Nekem 2 hét után szedték ki gondolom mert addigra volt meg a szövet tan is és, hogy ne kelljen több km-ert utazni 1 hét varratszedés majd 1 hét múlva újra eredményért.
Ja és nekem legalábbis betadin krémmel kellett 2 naponta kezelni és adtak sebtapaszt viz állót a krém nagyon jó lesz mert fertötleníteni fogod ha nem mondja azért vegyél szerintem.
A varrat szedés hát:(((Nekem rossz volt ha gondolod leírohatom azt is:D
Szia.Igen már szépen gyógyul a hasamról lejött a seb és piros minden:((remélem elmúlik majd:(Baj az ha nem látom a vágás helyét?
A fejemen nagyon be van még mindig sebesen száradva de már megy össze remélem egyszer csak majd leesik magától:)
Jah, sajna a szépségért meg kell szenvedni...de már szebb :P Csak kicsit piros, és tényleg laposodott!!! :))) Úgyhogy szerintem még max. 1-2 alkalom, és szép lesz.
Örülök, hogy gyógyulgatsz már Te is. Elképzelhető, hogy lejött a bőröd ott, de szerintem majd begyógyul az is. Mindenesetre vigyázz magadra, figyeld mindig, aztán meglátod. Ha nem lesz jobb, én visszamennék dokihoz vele. Köszike az olvasási jogot! ;) :)
Sziasztok!
Valakinek vettek már le mellkasról anyajegyet? Hogy gyógyult? Nekem nem igazán ajánlják, hogy levetessem. :( Utánna is olvastam...
Az OOI-nél kihez érdemes menni? (Aki megnézi az összes anyajegyemet.)
Köszi!
További ajánlott fórumok:
- Anyajegy eltávolítás tapasztalatai
- Anyajegy eltávolítása után mikor tudom folytatni a szokásos teendőimet?
- Anyajegy eltávolítás! Hol?
- Ha anyajegyet szeretnék eltávolíttatni, milyen szakorvoshoz forduljak?
- Anyajegy eltávolítása
- Az anyajegyeket el lehet bármivel távolitani a bőrről, a szikés, lézeres eltávolításon kívül?