Anyajegy eltávolítás (beszélgetés)
Azok az emberek, akiknek nem volt ilyen műtétjük, érdemben nem tudnak hozzászólni, ill. ha igen, mindig hülyeség sül ki belőle.
Megnéztem a képet. Mivel eléggé oldalra esik az anyajegyed, még ha egy ideig látszik is majd a vágás, szemből nem rontja az összképet, úgy gondolom. Esetleg később a hajadat nem tudod ráfésülni addig,amíg látszik a heg?
Úgy gondoltam majd támogatni fognak az elképzelésemben, de ... semmi ...
illetve a leggyakoribb reakció az volt, hogy áttértek arra, hogy nekik hun milyen forma és mi a nyű van :D
Ha nem unjátok nagyon, akkor feltöltöttem egy képet, ami nem annyira béndzsa mint az előző :DD
Ez a téma, bakker, csajok ...
A környezetemben bárkinek mondom el mire készülök, egyik se mondja el a véleményét, hogy jó vagy rossz döntés az eltávolítás... Ez miért van ??
Mindenképpen.
Tuti, hogy nem hagyon szó nélkül :o)
Ok:)
Majd írj mi volt:)
Nagyvonalakban ingyenes lesz :o)
Egészségpénztárral fogok játszani az anyagiakat illetően :o)
Megvárom, hogy a doki milyen kenceficét meg tapaszt javasol és utána berontok a legközelebbi patikába :o))
Nekem 2 hét volt.Lehet azért mert a szövet tan is 2 hét mire megjön és, hogy 2 szer ne kelljen több km- et utazni.
De nem baj inkább tovább legyen bent mint hamarabb vegyék ki:)Hát nem fájt de kellemetlen volt egy kicsit:(
Nektek kellett menni varratszedésre?
Mert telóba aszonták, hogy majd úgyis kell mennem varratszedésre........
Mikor a Lézerklinikán voltam, ott nekem is nagy nagyítóval megkukkolta a néni, oszt mondta, hogy ő ezt nem fogja lézerezni :DD
Meg bőrgyogyin is csak nagyítóval nyomultak ...
Arra gondoltam, hogy előbb megvizsgálják, megnézegetik és annak függvényében döntik el, hogy ők egyáltalán hozzá nyúlnak-e, és aztán megkérdeznek, hogy akarom-e...
Nem gondoltam volna, hogy így hamcipók-módra...
Halljátok, ezek nem lacafacáznak ...
Felhívtam egy sebész asszisztensét, keddre kaptam időpontot és ha szeretném akkor már aznap este lekapják a lekapni valót ...
A no-szmajli arra vonatkozott, hogy komolyan gondolom a dolgot. :D
Ertem en, hogy sokak szamara a 16 es 18 karikas fenykepek vonzoak, de szeretnek egy "12 even aluliak szamara nagykoru felugyelete mellett megtekintheto" Szornyella kepet, egy olyat, amelyik a hetkoznapi not mutatja be. Csak ennyi. :D
No, Rékasit éveken át minden este lehetett látni a TV képernyőjén a bumszlijával együtt :o))
Köszi a dicséretet.
Viszont miért szeretnél rucis, no-szmájlis fényképet? :S
Persze, hogy elek, csak nem irsz olyan topikokba, ahova en...:D
Jo a fat tamaszto keped. :) Esetleg lehet kerni egy teljesen feloltozott Szornyellarol egy fotot? (teljesen komoly, no szmajli...)
Ha a fule mogott van, akkor oda nehez beadni az injekciot, de egy orvos ezt meg tudja csinalni, vegye a fardtsagot nyavajgas helyett. Persze, neki konnyebb ugy,ha a beteg alszik es nyugton van, ugy szurkalja ahogy akarja.
De oda is lehet inkejciot adni, jobb mint pl. a szemhejba adni...
A Lidocain spray az a mutethez egyertelmuen nem eleg, hisz azert az nem erzestelenit el rendesen, ugy nem fogjak felvagni szikevel.
Az arra jo (ha van neked otthon), hogy elotte befujni, es az injekcio ugy nem fog annyira fajni.
Mas erzestelenito krem is jo erre, a patikabn recept nelkul van, otthon bekenni es nem faj annyira az injekcio (Emla, Amitop stb kremek)
Szia, en ilyen helyen dolgozom, es mutunk gyerekeket is.
Az altatasba NE egyezz bele! Ehhez nem kell altatni.
Az egesz attol fugg, hogy hogy viselne a kislanyod azt, hogy nyugton maradjon, es beadjak neki az injekciot.
Nalunk epp multkor volt egy 6 eves kislany. Ugyesen, batran viselkedett, semmi gond nem volt!
Sok 4-10 ev koruli gyerekunk van, es soha nincs semmi gond! Na, jo neha hiszti es fel oras rabeszeles, de siman szokott menni.
Londoni maganklinikarol beszelek- de a gyerekek otthon is ugyanolyanok.
Te ismered a lanyod, rajtatok mulik.
További ajánlott fórumok:
- Anyajegy eltávolítás tapasztalatai
- Anyajegy eltávolítása után mikor tudom folytatni a szokásos teendőimet?
- Anyajegy eltávolítás! Hol?
- Ha anyajegyet szeretnék eltávolíttatni, milyen szakorvoshoz forduljak?
- Anyajegy eltávolítása
- Az anyajegyeket el lehet bármivel távolitani a bőrről, a szikés, lézeres eltávolításon kívül?