Anyajegy eltávolítás (beszélgetés)
Nekem a fejemről hasamról vettek le én a leszedés után kb.2 hét úgy csináltam, hogy ne érje víz használtam viz álló sebtapaszt asszem mepifor a neve.
Hát a mikor be adták az érzéstelenítőt nekem nem fájt az volt a rossz mikor hallottam a sércegni a szikét mikr a hajamat is vágták meg az volt a rossz mikor vette ki az anyajegyet olyan volt mintha a bőrödet húznák le:(Nem fájt csak furi volt.Na aztán mikor ki ment az érzéstelenítő belőle egy kicsit fájt de másnapra már nem anyira kíméld sokáig , hogy szépen begyógyuljon a seb ne gyógyuljon túl vagy mit mondanak ilyenkor.Én 3 naponta cseréltem a sebtapaszt otthon + mindig használtam betadint és 2 hét múlva volt a varrat szedés na az kicsit fájt olyan volt mikor szedik a szemöldököd csípő érzés:(Az amikor húzták ki a cérnát hiába kérdeztem ehhez adna e érzéstelenítőt azt mondták nem és már kezdtek is neki nem is tudtam rá felkészülni de gyorsan kihúzta a nővér:))
Szia!:)
Igen,Ő már nagyon várta,hogy megszabaduljon tőle,nem is rajtunk múlott,már sokkal hamarabb belevágtunk volna,ha.....
A bőrklinikán ahová jártunk azt mondták,hogy a műtét majd 20 éves kora körül lehet csak esedékes...valami ösztön által vezérelve nem hagyott nyugodni ez a dolog,szóvá tettük,nem tudtak konkrét választ adni csak annyit,hogy hát egy felnőtt jobban tűri az ilyen dolgokat,hát soha nem volt hisztis a csajszi,elég nagy a fájdalom küszöbe is....kár volt eddig is várni,a professzor azt mondta a műtét után,hogy az utolsó pillanatban kaptuk el,mert szépen halad az ajkába.
Januárban megyünk kontrollra,majd látjuk mit mond,lehet kell még egy korrekciós műtét,ha marad középen az a megvastagodott rész,de ez nem gond simán bevállalja a csajszim,belevaló,nem félős.
Ragasztja,keni 2 fajta kenőccsel is,nem volt napon,ennél többet nem tudunk tenni.:)
Még Aloeverás krémet akarok venni, hátha....
Szia!
Már egész szép a kislányod hege! De jó, hogy túl vagytok rajta!
Nyugi :) a 13 éves lányom fel sem vette a gyógyulási szakaszt,igaz altatták,1,5 óra volt a műtét, nézd meg az anyajegyes naplót nem kicsi anyajegy volt és rossz helyen.:S
Varratszedés sem vészes.;)
Sziasztok!
Pénteken megyek eltávolíttatni szikés úton a nyakamról (az ütőerem közelében) egy anyajegyet. Később majd a kulcscsontomtól és a hátam közepéről. De azt mondták, hogy egyszerre nem csinálják meg. Igazából nagyon félek...
Mennyire fog fájni? Biztos, hogy varrni fogják? Mennyi ideig nem érheti víz és így egyáltalán hajmosás, fürdés?!
Hmmmm lehetséges! Eléggé rossz érzés!! De legalább túl vagyok rajta! Már fájt sajnos! :-( A szövettan jó lett, úgyhogy aggódásra már semmi gond!!!
Köszönöm a válaszokat!
Nem normalis egyaltalan, de elofordul, kicsit begyulladt.
Valoszinuleg elmulik magatol. Ha nem, vagy piros, fajdalmas lesz a kornyeke, vagy laz lep fel, akkor antibiotikum kell.
Sziasztok!
Majdnem 2 hete vettek le anyajegyet a fiam hatarol wolfram-hurokkal es faj neki es gennyes valadek urul belole. Volt valakinek hasonlo tapasztalata? Doki szerint normalisis. Tenyleg?
Nem teljesen lutri, az adotz terulet verellatottsagatol fugg.
Ez az arcon a legjobb, ezert ott gyogyul a legjobban.
Ezen kivul a sebeszen, es az egyeni sebgyogyulason mulik.
Nem akarlak elkeseríteni, nekem és a gyerekemnek is a hátamról vágták ki, és nem lett szép! A háton gyógyul a legkevésbé szépen! :(
Bár jó hír, hogy a háta közepét ritkán látja az ember! :D
Hát nem tudom nagyon satnya hajam lett:((Lehet genetika:(((
fele hajam van már csak
:))
Nekem annakidején anyukám mindig sünire vágta a hajam, jó erős és sok hajam lett! :) De nem biztos, hogy attól, lehet, hogy aputól örököltem! :)
További ajánlott fórumok:
- Anyajegy eltávolítás tapasztalatai
- Anyajegy eltávolítása után mikor tudom folytatni a szokásos teendőimet?
- Anyajegy eltávolítás! Hol?
- Ha anyajegyet szeretnék eltávolíttatni, milyen szakorvoshoz forduljak?
- Anyajegy eltávolítása
- Az anyajegyeket el lehet bármivel távolitani a bőrről, a szikés, lézeres eltávolításon kívül?