Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :) (beszélgetés)
oó
????????????
Hát konfliktus alap akad elég. Igazából a gyerek témát kerülni szoktuk, mert nem sok jó szokott belőle kisülni.
Ő nagyon jó férj, tényleg, csak lehet, hogy nem nekem.
Aztsem tom hogy kell neki állni! Ügyi vagy!
Egyébként meg karikor ehetsz mindent csak nem raklapnyit és nincs gáz!!!
Bár nekem könnyebb meg sem kóstolni, mint megállni! :-(((
Nem leszek este, megyek dolgozni!
Kell a pénz!!!
Szia!
Lanyok, elindulok haza, remelem, kesobb meg lesztek, en vszinu felnezek otthonrol is - ugyanis internet fuggo vagyok :DD
sziasztok addig is :)
Ah, elmulik majd az erzes. Persze kesobb - par honap, fel ev, egy ev mulva - visszater de addigra mar remeljuk lesz valaki :)
Nekem ugy 2 eve volt eloszor, es most talan harmadjara, de most a legerosebb!! Legszivesebben abbahagynam a gyogyszereimet es teherbe esnek :))
bocs, nem tudtam, hogy férjnél vagy, akkor a ne zárkózz el, visszaszívva!
Ha nektek így kerek akkor rendben, az a lényeg, hogy felismerted a dolgot és ha csak azért szülnél, mert márpedig gyerek kell teher lenne, nem?
Azert gondolom, h elmulik a vagy, mert volt mar ilyen korabban, tartott par honapig, aztan elmult. Vszinu igy lesz most is.
Igen, nem mindenki alkalmas a szuloi szerepre, az a jo hogy Te belatod, es nem erolteted. Ez tiszteletre melto, igy senki elete nemkeseredik meg.
Hát én bennem nem igazán lángol a gyerek iránti vágy, a férjemben még annyira se. Nem vagyok biztos, hogy belőle jó apa lenne. Nem nagyon szeretem a gyerekeket. Anyagilag nem vagyunk eleresztve. A világ olyan, amilyen.
Ha ebből egy-kettő megváltozna, belevágnék, de így szerintem jobb, hogy nincs gyerek.
Annyira komolyan vettem az egészet :-(
Babadolgokon is meg-meg akadt a szemem, de tudom eljön még az én időm!!! Hamahamar.
Miért kellene, hogy elmúljn? Még nem elég erős a kapcs, vagyy nagyon új vagy miért?
Miért gondolod, hogy végleg?
Nem rasszizmus, de némely pasi nagyon kis kedves tud lenni, ne zárkózz el.
Nekem volt fekete pasival kapcsolatom, fekete bnőm is van, rettenetesen érződik a kontinensnyi különbség, a pasiknak semmi időérzéke, nem is értik mi a baj a késéssel, ezt szó szerint értem
a lányok meg simán alárendelik magukat a pasiknak, nemcsak a pasijuknak, úgy általában a férfi népnek
bár ez csak az én taasztalatom,
Hát én még egy jó ideig biztos a gyerektelenek táborát erősítem. Lehet, hogy végleg.
Én nem vagyok rasszista tényleg, de nem tudnám elképzelni hogy bármilyen viszonyba keverdjek egy fekete, pasival. Vagy ez rasszizmus már?
Ismerek néhányat, akik aranyosak, jó haverok meg minden, de mint pasi, hááát nem tudom....
Hát a gátlás szót nem is ismerik! :D:D:D
Feleség néni sem zavarja össze őket! :-(((
De MEGTALÁLTAD!!!!
én sem vok mai csirke, szeretnék babát!!! De apajelölt kellene előszőr!!!
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Angliában élő anyukák gyertek beszélgetni
- Angliában élő magyarok beszélgessünk!