Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :) (beszélgetés)
Szia :)) Ezer eve...
Enmeg csinalom, sot Karikor is fogom mert eros vagyok :)
Gyogyulgassal, bar ebben a vacak idoben nehez :(
Figyelj, nem lattal valahol vmi szupermarketben fagyasztott gyumiket??? Akarhol nezem, nem talalok :(
sziasztok!
Anglia pipa, fogyi pipa!
jöhetek?
Hello! én vagyok, bár most elég betegen. Visszakéne térnem a fogyihoz. Bár szerencsére nem jött vissza semmi, van még mindig mit leadnom.
szóval, ha valaki marad a fórumon, akkor én is. :)
Szia :)
Nekem azt hiszem jol megy most. Ez a 3. hetem, az elso szuper volt, a masodik minden igyekezetem ellenere csufos lett, ez a het ugy erzem, alakul, bar csak szerda reggel fogom merni magam :)
Szted osszesen ketten vagyunk itt, akik Angliaban fogyiznak, vagy a tobbiek nem akarnak csatlakozni? :)
Az elbukasban is van jo, onnan jo visszajonni :)
Az biztos eredményt hozna. A Réka meglehetősen gyilkos eleinte, de aztán belejön az ember. :)
Most megyek takarítani, de később még benézek. Jó munkát!
En ide a ceges gymbe jarok, jo mert itt van es ebed idoben kiugok, tehat meg csak azt sem mondhatom, hogy "nincs idom" :)
Van otthon 2 Reka meg 2 Norbi dvd-m de nem hiszem, hogy egyszer is vegigtornaztam barmelyiket is. Azon toprengek, reggelente munka elott le kene nyomni egy Rekat, vmi 25 perc. Plusz az ebedidos gym meg a dieta. Annak TUTII mukodni kellene nem? A linket otthon megnezem, most dolgozom :(
Küldök linket, ahol megnézheted. Nálunk az egész család csinálja.
Én nem szeretem az edzőtermeket, viszont van egy rakás dvd-m itthon. Tudok válogatni. Mire szoktál tornázni? Én szeretem Réka anyagait, a callaneticset, tae-bot, jógát. Csak neki kell állni most már tényleg. :)
Mi az az 5 tibeti gyakorlat? Nem hallottam rola sosem, pedig nagyon erdekel a keleti kultura!!
Mozgok eleget, heti 5-szor 45 percet kb, neha kicsit tobbet. Te? Jarsz gymbe, vagy otthon tornazol?
Húú, ez jó kemény. Én nem eszek húst és halat, így maradnak a tejtermékek, tojás és a fehérjeturmix.
Nem tudom, hogy hallottál-e már az öt tibeti gyakorlatról. Én már egy-két hete csinálom, és azt vettem észre, hogy hiába zabáltam az utóbbi két hétben a vendég miatt, nem híztam vissza semmit. Pedig ch-t nyomtam egész nap. Most majd persze keményebb edzésbe kezdek, de a tibeti gyakorlatok nagyon jól helyreállítják az emberben a hormonháztartást, anyagcserefolyamatokat, stb.
A diéta mellett mozogsz is?
Nekem igazából nem sok hiányzik az otthon kapható termékekből. Évente egyszer-kétszer anyukám szokott dobozban küldeni majonézt meg ilyesmit. De egyre kevesebb ilyen van.
Megvan a konyv es onnan update-ezel? Vannak amiket itt nem tudsz megvenni, de jo lenne?
En, en mar olyan sok mindent kiprobaltam, semmi nem tunik mukodokepesnek. Most 10 napja elkezdtem 1 olyat, amit eddig soha, mert nem szeretem a hust, de annyira elegem van dagadtnak lenni, hogy elkezdtem egy low carb dietat, hasonlo az atkinshoz, igazabol mixelem a ketto. Az elso heten lement 4,4 kilo - ami persze nem csak zsir, hanem viz meg izom is, de a heten ugy erzem nem megy. Pedig ez meg csak a masodik het, meg menni kene le, van mibol. Napi max 20 gramm ch-ot eszem, altalaban sokkal kevesebbet.
Most azon tunodom, talan a ch szamlalas mellett a kaloria bevitelt is maximalizalnom kellene 1200-ra. Az kemeny lenne sztem :(
Alapjában update-ezek. Nekem ez vált be a legjobban. A 90 napos is jó volt, de pl ha dolgozom, akkor nem bírom ki csak gyümölcsön.
Te mit csinálsz?
szia :)
Milyen fogyokurat csinalsz?
Probaltal mar tobb fogyokurat is, vagy egy van ami bevalt?
Szia! Én éppen ma kezdem újra a fogyit. Tegnap elment a vendégünk, úgyhogy most már fogyisan főzhetek.
Én nem a Tescoban is kapható cottage cheese-ből szoktam sütit csinálni. Nem olyan, mint az otthoni, de így is finom.
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Angliában élő anyukák gyertek beszélgetni
- Angliában élő magyarok beszélgessünk!