Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :) (beszélgetés)
Igen, en 180 es 104-rol kezdtem.
Ah, itt telen is poloban jarnak az emberek! Ezek valahogy igy vannak szokva, hogy nem faznak :SS
én pont fordítva vok, mindig melegem volt, ondjuk én 163 vok csak, és 110 voltam, te meg 180, jól emlékszem???????? és 103-4 kg?
most szétfagyok, komolyan, tegnap éjjel trikó, uniformis, kötött pulcsi, nem vékony!, kadigán, eben dolgoztam, a tbbiek csak uniforban. szerinted?????
Olvastam :)))) Jot mosolyogtam rajta. Lehet, lengyel boltokban talalnal savi kapit.
en nem erzek kulonbseget, ami a hideget illeti, sot, lehet, hogy dagadtan fazosabb voltam :SS ezt a fittsegnek adom, ma sokkal fittebb, edzettebb vagyok mint dagadtan, lehet ezert nem fazok annyira. De azert fazok, csak epp mar nem fagyok meg :DDD
jah, csak egy hááááááááááz????,
sima ügy :D:D:D:D
még tényleg szavadon foglak :P
okéééééééééééééé, de csak amikor jobb az idő, én nagyon fázós lettem, kevesebb zsír melegít
komolyan, simán 2 réteg cuccban közlekedem, pedig otthon komolyabbak a telek és 1 réteg elég vol, így tuti a zsír miatt van
Te hogy vagy ezzel?
Jah, káposztát tanulok savanyítani a másikon, igen vcces, nem értek hozzá, de Mazsinak van türelmeeeeeee
:D:D:D
az egy normalis, fulkes - meg ha csak 1 szemelyes is. Csak ahhoz kene egy haz, nem egy 4. emeleti lakas :SSS
Mazsi is johet siman, van egy plusz szobank meg furdoszobank is :) Csak nyaron gyertek, mert most kurva hideg van, a heating nem igen mukodik :(
ja, Mazsit is hozom!!!!
:D:D:D:D
De, pszt, ő nem tudjaaaaaaaa! ;-)
álmom volt london, de nem szívesen megyek egyedül egy 10 millás városba!
Meg megszerettem ezt a környéket, barátok is vannak már, szval, majd meglátogatlak és körekalauzolsz londonon ok???? Sosenem voltam még!
:-DDDDD
őszinték cica, őszinték
:-))))))))))))))))))))))))
Jossz Londonba? :))))) Bandazhatnank :)
Erika: Valoban, az emberek nagyon irigyek, ne hallgass senkire, csak az szamit, amit Te erzel.
pedig te egy gondoskodó tyúkanyó vagy, és bocs, de ők kapják, be, azért van Évike sokszor náad, mert te gy.gyülölő vagy? Azért főzöl te a csaldra, ert nem törödsz velük????????????? Folytassam????????????????????????
Erika, nehogy higgy nekik!
--------------------------------------
Olyan feleségnek lenni mint az álom!
Az irigy kurva életbe!
argos katalógusban láttam, hadd ne keresgesseeeeeeeeem,
pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz
De jóóóóóóóóóóó, akkor a kiegyensúlyozottság is idevágó!!!!
Én is kaptam sok nem legjobbat, ezért csinálok mindent egyedül, a döntéstől a kivitelezésig, ha elb.com, én hibám, viszont nem hagyok beleszólást sem, a ló túlsó oldala, kényszer volt. Túl független lettem, mindenkiben hibát látok, talán mert félek még mindig. Nem tom!
DE! jól érzem magam! Végre!!!! rengeteg munkám volt, benne és még nincs teljesen vége!
Nem adom fel a kemény munka eredményét!
Érzem, hogy én, én vok!!!
végül is ha úgy nézzük saját magaddal is találkoztál!!!
Így vagy te, ahogy most vagy, nem?
:-))))))))))))
Családra készen vok, de iyen vok, és szeretek ilyen lenni! A te szavaddal élve, a alárendeltség első szikrájánál nyílik nálam a bicska és szorongatom a másikat, a főnökeimet sem bírtam soha!!! Nem, biztos a hiba az én rendszeremben van, de rögtön neki esek annak, aki fölém akar kerekedni, ez az élet minden területén így van, tudom. DE, mert ismerem magam, pont ugyanilyen kell mellém, mert megfojtanak, vagy megfojtok!
Persze kell a kompromisszum, de ez nekem sok lenne!
Dehogy vagy onzo, ha te ilyen szeretsz lenni, es ilyen akarsz maradni, azt is tiszteletben kell tartani :)
En mielott talalkoztam velem, mar ereztem, hogy kesz vagyok megallapodni, kompromisszumokat kotni a "csalad szent erdekeben". Nagyon szerettem volna egy bekes, boldog csaladot, olyat, ami nekem sosem volt. Es ha ennek az az ara, hogy alazatosabbnak kell lennem, mint amihez hozzaszoktam, am legyen, nekem megeri. Nem mindenkinek eri meg, nekem igen :)
de én ííííííííííígy szeetem magam, cigivel patyval néha kupival, no templommal, és nem akarok megváltozni, nekem olyan pár kell, aki velem pörög ide-oda, önálló, nem akarok más lenni
önző dög vok, tudom, de akkor sem.
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Angliában élő anyukák gyertek beszélgetni
- Angliában élő magyarok beszélgessünk!