Főoldal » Receptek » Tojásételek receptjei » Andi tojáspástétomja recept

Andi tojáspástétomja recept

Elkészítési idő 20 perc

Az Andi tojáspástétomja hozzávalói:
15 dkg vaj
4 tojás
1 kávés kanál mustár
Ízlés szerint só,őrölt fekete bors
1 késhegynyi piros arany
metélő hagyma vagy 1 fej vörös hagyma


Az Andi tojáspástétomja elkészítési módja:
A TOJÁSOKAT KEMÉNYRE FŐZZÜK.KÖZBE A VAJAT HABOSRA KEVERJÜK,MUSTÁRRAL,PIROS ARANNYAL,ŐRÖLT BORSSAL,SÓVAL ÍZESÍTJÜK.A TOJÁSOK HA MEGFŐTTEK,AKKOR HIDEG VÍZBE HŰTJÜK,LEHÁMOZZUK,KETTÉVÁGJUK,SÁRGÁJÁT KISZEDJÜK,VILLÁVAL SZÉTNYOMKODJUK ÉS A FINOMRA VÁGOTT HAGYMÁVAL EGYÜTT HOZZÁKEVERJÜK A HABOSRA KEVERT VAJHOZ.EGY KISEBB TÁLON SZÉPEN ELIGAZÍTJUK ÉS MEGHINTJÜK AZ ELŐZŐLEG NAGYON APRÓRA VÁGOTT TOJÁSFEHÉRJÉVEL.


Kategória: Tojásételek receptjei


Az andi tojáspástétomja elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook