Főoldal » Receptek » Kenyerek, péksütemények receptjei » Andi töltött kenyere recept

Andi töltött kenyere recept

Elkészítési idő 130 perc

Az Andi töltött kenyere hozzávalói:
Tésztához:
56 dkg liszt
3 kávés kanál só
1 evőkanál cukor
1 nagy csomag tejpor
1 csomag szárÍtott élesztő
3.5 dl vÍz
1 tojás
tölteléknek:
1 csomag virsli (füstölt)
1 tubus pizzakrém
20 dkg reszelt sajt


Az Andi töltött kenyere elkészítési módja:
A TÉSZTA HOZZÁVALÓKAT BEDAGASZTOM KENYÉRSÜTŐBE. MAJD KIVESZEM A KENYÉRSÜTŐBŐL A BEDAGASZTOTT TÉSZTÁT ÉS LISZTEZETT GYÚRÓDESZKÁN 1 1/2 ÓRÁT KELESZTEM.HA MEG KELT, A TÉSZTÁT KETTÉBE VESZEM,ÉS SÜTŐTEPSI NAGYSÁGÚRA NYÚJTOM A TÉSZTÁT.SÜTŐPAPÍRT TESZEK A TEPSI ALJÁRA ÉS A TÉSZTÁT ERRE TESZEM RÁ. MAJD MEGKENEM PIZZAKRÉMMEL,ÉS RÁKARIKÁZOM A VIRSLIKET MEGSZÓROM A SAJTTAL ÉS A TÉSZTÁNK MÁSIK FELÉT RÁTESSZÜK ,JÓL RÁNYOMJUK,VILLÁVAL A TETEJÉT MEGSZÚRKÁLJUK ÉS FELVERT TOJÁSSAL MEGKENJÜK. MAJD ELŐMELEGÍTETT SÜTŐBE SZÉP PIROSRA SÜTJÜK.

KOLBÁSSZAL VAGY FÜSTÖLT SONKÁVAL IS NAGYON FINOM!


Kategória: Kenyerek, péksütemények receptjei


Az andi töltött kenyere elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook