Amway, mint üzlet.Érdemes belevágni, eladható? (tudásbázis)
Dömike a táskát és a benne lévő dolgokat vissza vásárolja az AMWAY
Nem kellett volna ki dobnod az ANWAY 6 hónapig vissza vásárolja a táskát és a benne lévő dolgokat
Köszönöm Neked is az infót.....
úgy gondolom,eldöntöttem....:-)))))
Nem szeretnék belemenni az árak összehasonlításába, mert tényleg az a helyzet, hogy ezek a termékek környezetvédő termékek, és ez pénzben nem fejezhető ki. Tény, hogy vannak gazdaságos termékek, mint pl. a Dish Drops, de nem mind az. Én 8 év különbséggel kétszer próbáltam - nem jött be.:(
Véleményem az, hogy csak akkor vágj bele, ha sok ismerősöd van (néhány óra alatt tudsz összeírni legalább 100 olyat, aki a lakóhelyed 20 km-es körzetében van), és ezek zöme olyan, aki megengedheti magának, hogy ne mindig a legolcsóbb árukat keresse, és hajlandó bizonyos dolgokat hosszú távra bevásárolni. Ha ez nem jön össze, felejtsd el, esetleg maradj valakinek a vásárlója!
Azt hiszem,nem fogok kiadni ennyi pénzt papírokra,inkább ráköltöm a fiaimra! :-))
Nagyon szépen köszönöm az infót!
Valamikor 15 éve már egyszer belefogtam, majd szépen ellaposodott a dolog,pedig nagy lelkesedéssel fogtam neki....ez idő alatt semmit sem hallottam felőle,most megkerestek...azt hiszem ha 15 évig megvoltam nélküle,ezután is megleszek...
Ha jól emlékszem 12.000 ft volt, de termék nincs benne, csak prospektusok (katalógusok, stb. én kidobtam őket és ha jól emlékszem egy fekete táska amway felirattal, amit szintén kidobtam) és a tagság díja. Csak akkor regisztrálj, ha sokat vásárolsz és a kedvezményed nagyobb mint a belépési díj, mert különben nem éri meg.
végig hallgattam....tegnap,holnap jön vissza a pasi....elvileg nem kérdeztem nehezet,vagy bonyolultat....vagy mégis????
Erre az egyszerű kérdésre ne várj egyenes választ! Előbb végig kell hallgatnod egy prezentációt.
Sziasztok!
Egy kérdés...ha csak vásárolni szeretnék és nem akarok több energiát belefektetni a dologba(egyenlőre)...mennyibe kerül a kezdőcsomag,és mit tartalmaz?
Köszi a választ!
Az emberek nagy része szereti meg fogni ,szagolni a termékeket. Nincs ezzel semmi baj.Te sosem fogod szeretni az internetes vásárlást.
Én fogkrémet vettem egyszer,sokáig elég volt,és szépek lettek a fogaim is...de nem vásárolnék megint,mert anyagilag nem állunk úgy...másrészt szívesen vásárolok-nézelodok a boltokban. :)
A cégünknél nem az eladáson van a hangsúly ha nem a vásárlási szokások módosításán ,ne a meglévő multiknál költsük a pénzünket ,ami ugyancsak hálózat ha nem a saját áruházamból ahol mindent 30% olcsóbban veszek.Partner áruházak által akár TV hűtőt állateledelt,ugyan ezek más és más százalékkal dolgoznak.
hát nálunk biztos nem de mi MLM Cég vagyunk és ki vagyok oktatva is :)
Tőlem aztán azt veszel amit csak akarsz én nem szabtam meg neked semmit
A pilóta és a piramisjáték ugyanaz.
Az MLM abban különbözik, hogy valamilyen termék is van a rendszerben amivel legalizálva van. Általában nem a termék a lényeg, az valami haszontalan, vagy méregdrága holmi, bármi lehet, nem fontos.
1975-ben az Amerikai Szövetségi Kereskedelmi Bizottság beperelte az Amwayt illegális piramisjáték vádjával. 1979-ben a bíróság az Amway-re kedvező ítéletet hozott. Ettől kezdve definiálták a legális hálózati marketing kritériumait, és azt, hogy miben különbözik az illegális piramisjátéktól. A bírósági végzés szerint a legális hálózati kereskedelem három fő szempontja a következő:
az áru visszavásárlása 90%-os áron, ha a vevő meggondolja magát,
a résztvevők havonta legalább 10 vásárlót látnak el személyesen,
a 70%-os szabály: ellenőrizni kell, hogy a nagykereskedelmi áron beszerzett áruk 70%-át eladták vagy felhasználták, mielőtt újabb megrendelést adnak le a cég felé.
Kíváncsi lennék, hogy ezek az elvek érvényesülnek-e még.
Legtöbben ugyanannyit nyomnak bármelyikből. Nagyjából ugyanazok a zsíroldó anyagokat tartalmazza. Fel lehet dobni színnel, illattal, szép csomagolással, ezek alapján kell többet vagy kevesebbet fizetni érte.
Melyik ez a cég? Ugye nem az Ökonet?
Szerinted nevetséges. Én meg szeretem. És megveszem szíves engedelmeddel ;)
Mi megváltottuk büszkén megmondom négy év alatt!!! :) Magyarország legjobban fizető mlm rendszerébe vagyok és tökéletesen imádom a munkámat :)))
Az MLM egy szakma amit meg kell tanulni, nem pilóta és nem is piramis játék, sokan keverik...
Ez igy van! Ha nem hiszel a termékben és nem látsz benne fantáziát és saját magad nem használod, nem szereted akkor másoknak se fogod tudni eladni ez tuti., Jól irtad!
Hát nálam a fehéritő mosógél 1 liter 1510 ft. De minden termék környezetbarát és ez nagyon fontos a mai világban ráadásul olyan fehérek lesznek a ruhák hogy az csoda és mind ez klór nélkül!!!
Ne haragudj de ez nagyon nevetséges... ki venne meg egy szájvizet ráadásul ennyi pénzért uram atyám.
Szerintem olyanokat kéne értékesiteni amire van kereslet nem ilyen szájviz féléket....
Engem is próbáltak többhöz is, pl. tegnap is kb. végig röhögtem a pasi előadását, mennyire odavan az ő cégüktől mert közbe összehasonlitottam azzal akiknél én dolgozom és láttam a különbséget hát nagyon nevetséges volt. Amig ők 19 éve vannak a piacon és nagyra volt hogy ennyi idő alatt 54 országba jelen vannak addig mi csak négy éve és most már jelen vagyunk 52 országban :D a másik hogy náluk autókat sorsolnak ki, nálunk meg céges merciket adnak... na a többi meg, hogy hány embert kell invitálni oda meg ilyen baromságok, na nálunk ilyen sincs :D
Én pl. igen de természetesen nem amway-ből...
A DALMA mosogatóból mennyit nyomsz egy zsíros műanyag ételhordó mosogatásához?Mert én hideg vízben egy csepp mosogatószerrel is eltudom mosni /nyikorgósra/.DE használd azt
További ajánlott fórumok: