Állandó gyomorfájás, sav ...már mindent kipróbáltam... (beszélgetés)
hat vannak dolgok,es tudom is h mi de olyan ami nem egyik naprol a masikra menne ...masik orszag stb hez kapocsolodik
de attol mert tudom nem mulik el rogtonnem???
lélek szempontjából gondold végig mit nem tudsz megemészteni
az élet szép:)
egyébként a citromlé jó lehet.
de próbálkozhatsz száraz kenyérrel barnakenyérrel is..
Hát mástól biztos nem, mert nem szedett semmit, és ugyan úgy kajált, mint addig, kivéve, hogy citromlevet ivott.
A gyulladásnál viszont nem tudom. Bajt tuti nem okoz, mert természetes.
na akkor kiprobalom de eskuszom felek tole h megjobban fog fajni a gyomrom.
esha nemis a sav okozza akkor is hatasos???
Nekem is sok a savam, és én is elképedtem, amikor a természetgyógyász azt mondta, igyak citromos vizet... DE TÉNYLEG HASZNÁL!!!!!
Én reggelenként belecsavarok egy citromot egy ü ásványvízbe, és nagyon jó.
igen enis hallottam h a lugositas hulyeseg...
nemtudom.
apudnak a citromtol mult el???
fekelyem nincs megis faj mindig. nekem gyomor nyalkah gyull van
Nem tudom, mi az a green mix. De ez az egész lúgosítási mizéria sztem marhaság. Valszeg az találta ki, aki az összes csodafogyibogyót, és cicinövesztő krémet.
Tény, hogy apukám fekélye ettől szűnt meg. Azt mondta, hogy ő tuti nem fog gyógyszert szedni, itta a citromlevet.
az a baj h nekem ez kronikus mar es nemtudom abbol valoban meglehet e gyogyuloni,sajnos sokkal nehezebb.,..
de tudod olyat is halottam attol mert jol vagy idegileg meg nem fog egyik naprol a masikra megszunni,ugy tudom ez azert osszetettebb...
enis ereztem azt h megnyugodtam es megis fajt..
Én Controllocot és Troparint szedek rá.
Az első leviszi a savat, a második a gyomorfájásra jó.
nekem nem ujkeletü a problemäm,de sajnos az utobbi 2 evbe nagyon faj a gyomrom ,kozepen.tukroztek is nem egyszer,sav van,arra 8 eve szedek lassan...gyogyszert.
aloe vera gelt iszok,green mixet probaltam.biztos idegi alapon is van,mert sajnos vannak vek ota feldolgozatlan bajaim,es pont tegnap mondta nekem egy termeszhet gyogyasz hogy a gyomor az azert faj...de mindenkepp psziches.
szerintetek mikor mulna el vegleg?
vannak idoszakok amikor nem erzem,most pl megint erzem par napja..
További ajánlott fórumok:
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Mi lehet a hónapok óta tartó gyomorfájásom oka?
- Mit javasoltok gyomorfájás enyhítésére?
- Gyakori gyomorfájás, refluxbetegség, te mit használsz?segitenek?
- Borzasztó gyomorfájás - Lehet a Szűz Tea fogyasztása miatt?
- Rekeszizomsérv, gyomorfájdalom