Alkonyat - Twilight (Újhold, Napfogyatkozás, Hajnalhasadás) (beszélgetés)
Nem akar valaki msn-ezni velem? Kicsit könnyebb lenne szerintem dumálni, mint itt! Írj egy privit és megadom a címem!
Pusza mindenkinek
:) Én is itt vagyok... nem tüntünk el, ne aggódj!
Nincs msn-em.... sajna. Valamiért nem tudom rendesen telepíteni a gépemen. Sajna ehhez eléggé hülye vagyok, de mikor futtatni akarom hibát ír ki... pedig jó lenne!
Megnyugodtam, hogy nem halt ki a fórum.... teljesen!
Amúgy ti körül belül eddig mennyit költöttetek az Alkonyatra?
Nem akar valaki msn-ezni velem? Kicsit könnyebb lenne szerintem dumálni, mint itt! Írj egy privit és megadom a címem!
Pusza mindenkinek
TWILIGHT SAGA FOR EVER AND EVER
(mivel nem vagyok angolos nézzétek el nekem, ha nem jól írtam, de a lényeget mindenki érti)
Egyetértek! De én nem felejtek! ;)
A szívem egyik csücske a Twilight Saga-é marad!
És szerintem itt mind így vagyunk ezzel...
Én úgy képzelem hogy ha megfilmesítik a 4 részt (feltéve ha Steph nem talál még ki folytatásnak valamit) és lecseng a mozisiker, úgy halkul majd el a nagy felhajtás a Twilight Saga körül. De én úgy gondolom ez a film (illetve a sorozat) azok közé tartozik amiket örökre a szívembe zártam. Van 2-3 ilyen film ami örök kedvenc... Most már egyel több van ;)
És nagyon várom a folytatást... Hol van még a november :(
Pusza mindenkinek
Szoktam írni igen, de általában a magam szórakoztatására!
Amúgy igazad lehet!
Ezt nagyon szépen megfogalmaztad? Mint egy író... nem szoktál írni?
Amúgy nem tudom, szerintem jó pár olyan emberke lesz majd aki villámgyorsan elfelejti az Alkonyatot, és közben pedig ott mondta, hogy mekkora rajongó. De aki tényleg szereti, annál ez nem fog elmúlni!
Sziasztok!
:) látom nem csitulnak az érzelmek amit a film váltott ki...
Én már nagyon sokszor megnéztem a filmet nem tudom megmondani hogy hányszor, de az tuti hogy az elején amikor a férjem minden 3. nap szolgálatban volt én sutyiban azt néztem, meg néha még akkor is ha itthon volt.. úgyhogy passz.
Lehet tán már 20-25 is ;) (Persze felváltva az angol, a magyar feliratos vagy éppen a magyar szinkronos... mikor milyen a kedvem!)
Ja, és tegnap kezdtem újra olvasni az első könyvet.. de már 250 oldalnál vagyok... egyszerűen még mindig nem tudom letenni!
Oks
Lehet nekem se ártana!