Alkonyat - Twilight (Újhold, Napfogyatkozás, Hajnalhasadás) (beszélgetés)
megnéztem a videókat a neten a true blood-ról.. hát elég durva némelyik jelenet... Jól lekövették a könyvet...
Még mindig Twilight forever! ;)
;) Az ördög mindannyiónkban benne van....
A KISÖRDÖG ;) :DDD
xd
Látjátok az előző hozzászólásom számát?
666
Az ördög száma!
Teszvesz, Vatera, Zsibvásár
Nézz körül ezeken az oldalakon! Valamelyiken biztos megtalálod! Ha nem készítess.
Pirew! Elolvastam... az éjjel kezdtem és reggel gyorsan be is fejeztem. Hát nem volt rossz. Más volt. Nem az a szelíd és visszafolytott vágyódás mint amihez a Twilight-nál hozzászoktunk.
Ezek aztán jó hamar engedtek a kísértésnek...
De attól függetlenül hogy más volt a sztori, sok a hasonlóság... és persze jó volt. De akkor is a Twilight Saga a tuti!
köszi!
Sziasztok!
Én nem hallottam erről a filmről csak egyszer az egyik csatornán beszéltek róla meg mutattak mozi vágott anyagot!Azt hittem hülyeség de láttam a filmet!!A könyvről hallottam hogy sok részletett túl húztak (persze azért könyve hogy izgi legyen) de a film az én szemszögömből annyira romantikus!!A két főszereplő között rendesen izzik a levegő!!
Pirew!
Ment a privi!
Okés, küldöm :)
De ezt elolvasod? :)))))
Sziasztok!
Tudom, hogy nem szabad, de halkan megkérdezem, hogy érdekel vkit a True Blood? Vagyis az Inni és élni hagyni. :)
Hát ja... igazad lehet!
De engem még mindig nem furkál :DDD
Hát kössz.
De nem is igazán önuralom kérdeése, hanem az a fránya lelkifurkáé!
Becsülöm az önuralmadat!
Nekem azonnal kellett hogy tudjam hogy is lesznek a dolgok.. és nem bántam meg!
Az igaz hogy így egy kicsit nehezebb megvárni a következő részt, és ha belegondolok hogy hol van még a 4. rész mozi változata...
:(
De a fordításoknak hála a lényeg már lejött... Persze ha megjelennek a könyvek tuti megveszem és elolvasom az utolsó 2 kötetet is eredeti fordításban (biztos kicsit más lesz mint az eddigi)