Alkonyat - Twilight (Újhold, Napfogyatkozás, Hajnalhasadás) (beszélgetés)
savemidnightsun.com
303 ezer körül járnak és szerintem nem ez az egyetlen próbálkozás. :)
Arra lennék kiváncsi, ki szivárogtatta ki az első 12 fejezetet, ellátnám a baját!:)
Egyet értek!
Szerintetek ha aláírást gyűjtenék, de nem csak Magyarországon, hanem úgy globálisan megtenné. Megtenné, ha látná, hogy mennyi rajongója szeretné, ha folytatná az írás?
Annyira jó volna, ha Stephenie folytatná végre a Midnight Sun-t és megírná a New Moont is Edward szemszögéből.
Az még izgalmasabb volna, hiszen kevés időt töltenek együtt és megtudhatnánk, mit csinált Edward, míg nem volt Bellával.
És azt a kimaradt fejezetet olvastátok, amiben Edward szemszögéből olvashatjuk, hogy hogyan tudja meg, hogy Bella - állítólag - meghalt?
Én azt is imádom!
Csak tippelek, mivel a trailerben azt a szöveget akkor mondják, mikor a "bulin" vannak. az eredeti helyzetben jobb lett volna:(
na az sem rossz rész:)
Az tényleg nem rossz jelenet!
De nálam akkor is az visz mindent, amikor Volterra után Bella felébred a szobájában.
Azt már szinte kívülről fújom. :)
Honnan tudjátok, mi lesz benne a filmben? Lemaradtam valamiről?
Kár, hogy az egyik kedvenc jelenetem nem lesz benne :/
Amúgy kíváncsian várom az új stilleket az Eclipse-ből :D a NM-osak is elég hamar kijöttek :) bár így 2 nap alatt nem készült szerintem egyenlőre:D
Nagyon nem! :)
Szerintem tök visszaadja a könyv hangulatát.
Kedvem támadt újra elolvasni kb. tizedszer.:)
Sziasztok!
Láttátok már az új előzetesét a filmnek (New Moon)?
Mi a véleményetek róla?
Sziasztok!
Én is kaptam mailt a múltkor az egyszerre megjelenésről... én valószínű a puha borítóst veszem majd meg és az A.-ban, mert olvastam már és hát 1-2 napot kibírok a megjelenés napja után... Egyébként is névnapomra könyvutalványt kértem úgyhogy... majdnem ingyen lesz ;)
Én a filmet várom már nagyon...
Csak mindig arra gondolok hogy az előre olvasásnak az a hátránya, hogy már tudom mi lesz a vége, és még a moziban csak most jön a közepe... ciki. Jó sokat várhatunk még a végére mire láthatjuk. :(
Igen, a játékra írtam.
Tudod, szerintem az a legnagyobb baj, hogy ami ilyen sikeres lesz, mint a Twilight saga, akkor megjelenik egy csomó ilyen ősbaromság, mivel van rá kereslet, mert a sok h..lye megveszi.
Csak ezzel az egészet lealacsonyítják, arra a szintre. Ezt pedig szerintem nagyon nem kéne.
Én nagyon sokat köszönhetek ennek a könyvnek és nem szeretném azt látni, hogy ezt művelik vele.
Most mondjam?
Sims, csak -10000.
Nekem nagyon nem jön be.