Alkonyat - Twilight (Újhold, Napfogyatkozás, Hajnalhasadás) (beszélgetés)
4 részes a Twilight saga : 1. Twilight (Alkonyat), 2. New Moon (Új hold), 3. Eclipse (Hajnalhasadás), 4. Breaking dawn. Létezik még egy félkész könyv, a Midnight Sun, ez az 1. könyv, csak éppen Edward szemszögéből.
Az 1.-2. már megjelent magyarul, a 3. októberben várható (már előrendelhető), a 4.-t asszem februárra igérik.
Amúgy mi se vagyunk gyengék! Még a New Moon se került a mozikba, de mi már a Breaking dawn miatt parázunk!
xd
És az a legrosszabb, hogy ha belegondolsz, akkor a Breaking dawn-ban az elején nem is történik semmi extra (házasság, mézeshetek, terhesség) onnan izgi, amikor Bella átváltozik. Én mindig csak onnan olvasom el újra. :) Nem látom olyan sűrűnek a sztorit, hogy ne lehetne megoldani azt egy hosszabb filmben. Persze az Átalakulás után felgyorsulnak az események, de az se vész...
És az Alkonyatból is hagytak ki részeket, a New Moonból is fognak. Ilyen (filmes) szempontból egyébként szerintem az Eclipse a legegyszerűbb, onnan nem sok mindent kell kihagyni.
Szóval nem értem, hogy egyáltalán miért vetődött fel az ötlet. Max azt tudom elképzelni, hogy ugye akkor háromszor mennek el a moziba az emberek, több a bevétel...
A könyv ( a Breakig dawn) 1 könyv, csak 3 részből áll, így igaz.
A filmről én tényleg hallottam, hogy több részre akarják bontani a Breaking dawn-t, de remélem ez sem igaz, de én úgy tudom, hogy ezt a Summit jelentette ki.
Mármint mi igaz a könyvre is? H több könyvben lesz? Én már olvastam, és egy részes a könyv, csak 3 részre van osztva, attól függően h ki meséli el a történetet.
Amúgy a film sem valószínű h több részben lesz.
Én azt olvastam az egyik oldalon, hogy a Breaking dawn-t szeretné a Summit részessé tenni, mivel az annyira összetett, hogy nem lehet belőle csak egyet csinálni és ezzel Stephenie is egyetért.
Én viszont nem! Most gondoljatok bele: Mi lesz az első két részben? Igazi történések csak onnantól vannak, hogy Bella átváltozik. Eléggé unalmas lesz így az 1-2.
Szóval nem értem, de a hír igaz, bár remélem, lemondanak erről az ötletről. Inkább legyen az utolsó rész 3 órás! :)
Oké, csak azt hittem átsiklottál felette, mert elhiszem, hogy vki 800 hsz-t nem olvas vissza, meg lehet érteni.
És legalább dobott fel témát. :)
Én megvagyok, még nyaralgatok, pihizek. Msn-en nagyon ritkán vagyok. Mostanában sorozatokat nézek :)
Sziasztok, hát bocsika! :)
Mondtam, hogy csak próbálkozom! :)
Melyik szereplő bőrébe bújnék bele?
Jó kérdés. Szerintem sokan Bellát választanák automatikusan, hiszen az ő szemszögéből látjuk az egész sztorit, de én valahogy közelebb érzem magamhoz Edward és Alice személyiségét.
Bella túl könnyedén vesz dolgokat, amiket én nem tudnék. Szóval asszem a válasz Edward a kérdésre, bármilyen fura is. :)
Olvastam én is, hogy nem olvasott vissza!
És nem bántó szándékkal mondtam!
Amúgy hogy vagy? Rég nem hallottam felőled! Mikor leszel msn-en?
Nekem a kedvenc könyv az Eclipse. :)
Hogy miért, ne kérdezd, mert olyan nagy különbséget nem tudok tenni közöttük, mindegyiket szeretem. :)
Ezt egy hajszállal jobban :)
Tény, de írta, hogy nem olvasott vissza.
És ez a téma is több, mint a semmi.. :P :)
Ezt már párszor kidumáltuk, hogy ki hányszor, melyiket!
De viszont tik melyik alkonyat szereplő bőrébe bújnátok?
Na passz! De mondjuk én itt új vagyok és őszintén bevallom, nem olvastam végig az eddigi hozzászólásokat, szóval lehet, hogy ami nekem új, az másnak már megunt lemez. :)
De azért próbálkozom. Például kiváncsi lennék, ti hányszor olvastátok már ki a könyveket, illetve hogy melyik a kedvenc?
Én legtöbbbször a New Moon-t olvastam, pontosabban attól a résztől, amikor Alice visszajön. Nálam az mindent visz.
Meg többször csináltam már azt is, hogy elolvastam az Alkonyatot, aztán a Midnight Sunt és megnéztem a filmet egymás után. Tök érdekes, próbáljátok ki! :)