Alkonyat - Twilight (Újhold, Napfogyatkozás, Hajnalhasadás) (beszélgetés)
Itthon?
Itthon 19-én lesz, míg Amerikában 20-án? Biztos? Vagy nem december 19? Mert akkor hüphüp!
Emlékszik még valaki, hogy meddig is kellene 50 ezer szavazat az Eclipse-val kapcsolatban?
Szerintetek meg lessz? Mit tehetnék még, hogy meglegyen. Én már körbe küldtem az iwiw-en ezt az üzit! Nem vagyok myvip-es, de ott vannak ilyen klubbok? Aki myvip-es az ott is körbe küldhetné. Meg néhány oldalon is hirdethetnék... természetesen alkonyatos oldalakon. Annyira jó lenne, ha össze jönne a dolog.
Szia
Hát nem lehet mindenki egyforma! Neked ez nem jött be... biztos mást vártál volna tőle.
Nekem az első könyv volt uncsibb, de a filmet imádom. A második meg nagyon bejött. És remélem a 3. és a 4.ikkel is így lesz.
Sziasztok,
Az Alkonyat NAGYON tetszet, most olvasom a New Moon-t, de hihetetelnül unalmasnak találom. 100oldalnál járok, de csak szenvedek. velem van a baj???
Hát... elég sok hülyeséget összehordanak néha az emberek. Egy kép aztán minden féléket bele lehet magyarázni! Azt hogy a filmes világban ki és mikor terhes meg azt hogy kitől... na azt aztán már végképp nem lehet követni!
De szerintem is hülyeség, hiszen Rob és Kristen nem igazán hinném hogy OLYAN kapcsolatban vannak. Hiszen ha lenne köztük valami azt nem lehetne ilyen jól titkolni... ;)
www. newmoonmovie. org/2009/06/robert-pattinson-bloody-on-remember-me-set/
a newmoonmovie és az org előtt van szóköz, szedjétek ki :)
Ezt olvassátok! Rob jól megkapta! Azért sajnálom egy kicsit!
Sziasztok!!
Ez durva!!
Állítólag Kristen terhes!! Robtól !!!! Most olvastam a rtl bulváron...
hát ez nem semmi!!
FELHÍVÁS!
Debrecen környéki alkonyat rajongót keresek, aki van annyira őrült, hogy eljönne velem novemberben pestre a New Moon premieres vetítésére. Addig meg tudnák egy kicsit jobban ismerni egymást, lenne egy jó kis muri, és nem kellene egyedül utaznom (nem azért mert félnék tőle, hanem mert enyhe szófosásom van).
Na valaki?
Írj itt vagy privit, ha van kedved egy picurkát lökött csajjal utazni.