Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Algaevő harcsa.Van valakinek tapasztalata? Az enyémek leikráztak, és nem tudom, hogy kell e külön gondot fordítani az ikrákra.. fórum

Algaevő harcsa.Van valakinek tapasztalata? Az enyémek leikráztak, és nem tudom, hogy kell e külön gondot fordítani az ikrákra.. (tudásbázis)

2010. máj. 7. 18:54
Nekem is leikráztak, de én már csak akkor vettem észre amikor kikeltek, csodálkoztam is hogy hogy kerűltek oda a kicsik! De mivel nincs aranyhalam nemvoltak veszélybe.
2010. máj. 7. 17:37
Milyen fajta anci?
2010. máj. 7. 17:36

Szia!

A párom mondja, én írom: Bántani fogják az aranyhalak a kicsiket. A legjobb, ha a dísszel és a szülő halacskával - aki a kicsiket őrzi - általában az az apa;) tedd át egy kisebb akváriumba, de egy 5 l-es dunsztos üveg is jó (mi abban keltettük ki őket). A víz az akváriumból legyen, és tegyél bele egy szivacsszűrőt. Amikor elúsztak, akkor adhatsz nekik uborkát, dinnyehéjat (amit meghagytok), spenótot, vipachipset.

Aztán lassan teheted is fel licitálós oldalra őket!!! ;)

2. mese
2010. máj. 7. 17:23
Leikráztak a harcsáim, és nem rég vettem észre, mikot tiszítottam az akváriumot, az egyik dísznövénbye tették ikráikat. A dísz, kb. fél órát volt levegőn, amikor keiemeltem a vízből, és utánna láttam meg benne a narancszínű ikrákat... Kérdés... Ártahtott-e nekik, hogy fél óráig nem voltak vízben? Mikor kellnek ki, és ha kiklenek, nem fogják e a kicsiket megenni az aranyhalaim?
1. mese
2010. máj. 7. 17:19
Alga evő harcsa.Van valaiknek tapszatlata? Az enyémek leikráztak, és nem tudom, hogy kell e külön gondot fordítani az ikrákra..

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook