Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)
Szerintem a végén Veronikát választja Alek.
Olga túl nagy falat lenne neki...
Veronika meg kis naív, gyerekes, pont Alekhoz való...
Alekosz miatt nevetnek Olgán..
Egyetemi évei alatt izmos, okos, jóképű fiúk zsongták körbe a titokzatos Olgát. Egykori csoporttársai nem értik, mit akar a nyeszlett Alekosztól.
..ha így haladnak az események, valóban őt választja majd, mert immár ő az egyedüli, aki még számításba jöhet, akin uralkodni tud, aki befolyásolható, aki engedelmesen aláveti magát a szeszélyeinek. A jelek szerint a nyafogós-affektálós és buta Veronika nyeri el a szívét, hiába hívta vissza a villába az orosz leányt.
Olgának hamar elege lett belőle, rekord idő alatt adta ki az útját, ami már helyrehozhatatlan.
Szerencsétlen Alek, egy ország röhög a bénázásain, szerintem már az egykori rajongói is, miközben a szülei már a zajos, nagy ünneplésre készülnek ott a görög faluban.
Véleményem szerint központi kérdésünk, miszerint miért nem szexel a szexkiborg , egyáltalán nem állna ennyire mindenkinél a középpontban, nem volna ennyire kardinális minden újsácikkben már-már lejárató, impotenciát sugalló mértékben, ha a műsor sokkal pörgősebb lenne, jó dialógusokkal, nagy beszélgetésekkel, közös bográcsozással, egyéb közösségi programmal.
A jelmezes majom kimódolt bókjai, állandóan a felé irányuló érzelmek firtatása rémesen unalmassá vált!!!
Másról sem szól egy társalgás, mint hogy : mit érzel irántam? szeretsz? mit szeretzs bennem? mennyire szerestsz? féltékeny vagy? milyen lenne a közös életünk?
VV Szandika:
"Alek igazi férfi, nem igazak azok a pletykák, hogy nem tud mit kezdeni a lányokkal. Ha valaki, én pontosan tudom ezt. Amikor rám mászott a villában, láttam, amit láttam a takaró alatt... Úgy gondolom, hogy nála egy szerény lánynak lehet esélye, akivel szép lassan együtt tanulhatják ki a szerelem művészetét. Egy sokat élt nőnek szerintem még kicsit tapasztalatlan a srác. Nem volt olyan sok nője, na! Veronika nagyon jó fejnek tűnik. Azon gondolkodom, hogy ha kijön a villából, felkarolom. Elviszem magammal fellépni, és ha kell, megtanítom neki a rúdtánc alapjait is. Tehetséges kis csaj, szerintem imádná a közönség"
Veronika bögyörgeti Alekosz mellkasszőrét.........
jaj
Jerzy: "Egy hullámhosszon pendültök"
:DDD
tudod, ez nekem is megfordult a fejemben, hogy nem hiába hívta vissza Olgát, viszont Olga kiábrándult belőle...
De tényleg, ahogy S.Balázs is mondta, ott fekszik mellette egy mezítelen nő, és hidegen hagyja, ami nem sok pasit hagyná hidegen...
Az már ma éjszaka van, csak mi holnap látjuk...
Úgyhogy vele már ma éjjel "bújik" közös ágyba...
JAJAJAJ
nem láttam a mai részt
most bepótolom!
Olga Évát???
Olga Évához fényévekre van!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van értelme drága menyasszonyi cipőt vásárolni?